Ένα κουτάβι ή ένας σκύλος καταστρέφει τα πράγματα. Πώς να το αντιμετωπίσετε αυτό;


Γεια σας, με λένε Veronika Voitovska. Είμαι γιατρός, ειδικός χειριστής σκύλων και ψυχολόγος ζώων. Είναι επίσης ιδιοκτήτρια του εκτροφείου σοβαρών φυλών σκύλων «DOGNIK BULLS» (Αμερικάνικα πίτμπουλ τεριέ και Αμερικανοί νταήδες). Είμαι στην κυνολογία δύο δεκαετίες. Έχω 15 δικά μου προσωπικά σκυλιά. 10 πίτμπουλ τεριέ και 5 Αμερικανοί νταήδες. Καθώς και τη δική μας εκτροφή σκύλων και κουταβιών. Συμβουλεύω πολλούς ιδιοκτήτες σκύλων κάθε μέρα. Χάρη στην εμπειρία μου, θα σε βοηθήσω και εγώ.
Έχεις ένα κουτάβι οποιασδήποτε ράτσας (πιτ μπουλ τεριέ, βοσκός, shih tzu, κανίς, λαμπραντόρ, κ.λπ.) και να είναι άτακτο και να καταστρέφει πράγματα; Είναι εντάξει. Θα σας βοηθήσω να κατανοήσετε καλύτερα τον σκύλο σας και να απαλλαγείτε από τα προβλήματα του βανδαλισμού στο σπίτι.
Συχνοί λόγοι για τους οποίους τα κουτάβια και τα σκυλιά χαλάνε τα πράγματα στο σπίτι, μασούν τοίχους και κλέβουν κάλτσες:
1. Το κουτάβι ή τα σκυλιά δεν είναι διανοητικά φορτωμένα. Δηλαδή, λίγη δουλειά υπάρχει για τον εγκέφαλο. Αυτό μπορεί να διορθωθεί προσθέτοντας τη σωστή διανοητική πρόκληση.
2. Το κουτάβι ή ο σκύλος δεν έχει ισορροπία του νευρικού συστήματος μεταξύ διέγερσης και αναστολής. Με απλά λόγια, ο σκύλος δεν μπορεί να σταματήσει εγκαίρως μετά τη δραστηριότητα.
3. Το κουτάβι ή ο σκύλος δεν ξέρει πώς να ελέγξει τα συναισθήματά του παρουσία ερεθισμάτων. Ερεθιστικά είναι άλλα σκυλιά, γάτες, πυροτεχνήματα και κροτίδες, που ετοιμάζονται για βόλτα, οικεία και άγνωστα άτομα και πολλά άλλα.
4. Επίσης, ο σκύλος μπορεί απλά να βαριέται. Και αρχίζει να διασκεδάζει τον εαυτό της. Παίζει με όλα όσα βλέπει. Εξάλλου, θυμόμαστε ότι για ένα μικρό κουτάβι, κάθε πράγμα είναι παιχνίδι. Και όταν το κουτάβι παίζει με την μπάλα, εσείς, ο ιδιοκτήτης, δεν ενδιαφέρεστε για αυτό το παιχνίδι. Και όταν ο σκύλος παίρνει την κάλτσα και τρέχει μαζί της, τρέχεις από πίσω της. Μια αλυσίδα συνδέσεων προκύπτει στο κεφάλι του σκύλου: Παίζω με την κάλτσα — ο ιδιοκτήτης αλληλεπιδρά μαζί μου — είναι διασκεδαστικό — πρέπει να το κάνω πιο συχνά.
5. Επίσης, μερικά κουτάβια και σκύλοι βλάπτουν σοβαρά τα έπιπλα, τους καναπέδες, τους τοίχους και τις καρέκλες. Και μερικοί καταπίνουν ακόμη και κομμάτια αφρώδους καουτσούκ από τον καναπέ, προκαλώντας έτσι στομαχικές ασθένειες (απόφραξη του στομάχου ή των εντέρων και επείγουσες κτηνιατρικές επεμβάσεις).
6. Επίσης, ένας σκύλος ή ένα κουτάβι μπορεί να φοβάται να μείνει μόνο του, οπότε χαλάει τα πράγματα στο διαμέρισμα ή στο σπίτι. Για παράδειγμα, αν έχει διδαχθεί λανθασμένα να μένει μόνος από την παιδική του ηλικία. Ή το κουτάβι/σκύλος επηρεάστηκε από μετακόμιση ή αλλαγή ιδιοκτήτη.
Πώς να λύσετε το πρόβλημα όταν ένα κουτάβι ή ένας ενήλικος σκύλος μασάει τα πάντα και καταστρέφει το διαμέρισμα; Εγγραφείτε για μια διαβούλευση μαζί μου. Θα σας βοηθήσω να κατανοήσετε τον λόγο για τον οποίο ο σκύλος σας μασάει όλα τα πράγματα στο διαμέρισμα. Θα σας βοηθήσω επίσης να λύσετε αυτό το πρόβλημα.
Ας συζητήσουμε πώς να αντιμετωπίσουμε την κακή συμπεριφορά στο σπίτι και στο δρόμο.
Είσοδος:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Κόστος 30 λεπτών συνεννόησης = 50 ευρώ. Μπορώ να κάνω διαβουλεύσεις στα Ρωσικά, Αγγλικά, Ουκρανικά, Ισπανικά.

Το κουτάβι μασάει τα πάντα, πώς να το αντιμετωπίσει, ο σκύλος καταστρέφει τα πράγματα, πώς να το αντιμετωπίσει, το κουτάβι τρώει τον καναπέ, πώς να το αντιμετωπίσει, το κουτάβι τρώει τοίχους, πώς να το σταματήσει, διαβούλευση για την ανατροφή ενός κουταβιού, το κουτάβι χαλάει τα πράγματα, πώς να το αντιμετωπίσεις