Αγοράστε ένα λευκό πίτμπουλ. Λευκά κουτάβια pitbull


Μπορείτε να αγοράσετε λευκά κουτάβια πίτμπουλ στο αμερικανικό ρείθρο pitbull «Dognik Bulls»!
Αρκετά συχνά, αγοραστές έρχονται σε εμάς που θέλουν να αγοράσουν ένα λευκό ή πολύ ανοιχτόχρωμο κουτάβι. Τώρα θα σας δείξω τι λευκά και ελαφριά κρεμ πιτ μπουλ γεννιούνται στη χώρα μας. Συνήθως έχουμε 5-6 λευκά ή ανοιχτόχρωμα κουτάβια pitbull όλο το χρόνο. Επομένως, συνιστώ να κάνετε κράτηση για αυτά τα κουτάβια εκ των προτέρων, πριν από τη γέννηση. Παράγουμε συνεχώς λευκά/ελαφριά κρεμ κουτάβια Pitbull από μερικά από τα σκυλιά μας. Από κάποιους λιγότερο συχνά.
Για παράδειγμα, από το ζευγάρωμα του Miller’s Wild Storm aka Castle (που έφερε από την Αμερική) x Dognik Bulls Indiana (που έφερε από το Νταγκεστάν), έχουμε 2-4 κουτάβια στην γέννα — πάντα λευκά (ανοιχτή κρέμα). Ιδού το παράδειγμά τους:

Είχαμε επίσης όμορφα λευκά πίτμπουλ από το Dognik Bulls Godena x Miller’s Wild Storm aka Castle. Εδώ είναι ένα υπέροχο κορίτσι που ονομάζεται Dognik Bulls Snow White:

Αν θέλετε να αγοράσετε ένα λευκό κουτάβι πίτμπουλ, ενδιαφέρεστε για λευκά πίτμπουλ, γράψτε μας στο εκτροφείο:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Φέτος προγραμματίζουμε αρκετά ζευγαρώματα αμερικανικών τεριέ πιτ μπουλ, όπου σίγουρα θα γεννηθούν λευκά ή ανοιχτόχρωμα κουτάβια πίτμπουλ. Όλα τα κουτάβια είναι αποκλειστικά εισαγόμενο αίμα. Ο παιδικός σταθμός μας στέλνει κουτάβια σε νέα σπίτια εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα, με ευρωπαϊκό κτηνιατρικό διαβατήριο, με καταχωρημένο μικροτσίπ, με γενεαλογικό ADBA. Όλες οι σειρές αναπαραγωγής White Pit Bull έχουν το υψηλότερο απόθεμα αμερικανικών σειρών αίματος. Τιμή για λευκά κουτάβια pitbull στο εκτροφείο μας: 1500-2000 ευρώ. Η τιμή εξαρτάται από τους συγκεκριμένους γονείς από τους οποίους γεννήθηκαν τα λευκά κουτάβια pitbull.
Εάν χρειάζεστε ένα λευκό κουτάβι pitbull που παραδίδεται στην πόλη και τη χώρα σας, γράψτε. Λευκά πίτμπουλ κουτάβια από το εκτροφείο Dognik Bulls ζουν ήδη σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο!
Όλα τα σκυλιά μας εξετάζονται για απουσία φυλής και καρδιακών παθήσεων. Μαζί με το κουτάβι, λαμβάνετε συμβουλές από το ρείθρο σε όλη τη διάρκεια της ζωής του λευκού πίτμπουλ σας.
Με εκτίμηση, επικεφαλής του φυτωρίου Dognik Bulls — Veronika Voitovska. Έμπειρος χειριστής σκύλων, κριτής σε αμερικανικές εκθέσεις pit bull terrier, κριτής σε αθλητικούς αγώνες, γιατρός.

Αγοράστε ένα λευκό πίτμπουλ. Λευκά κουτάβια pitbull από ένα ρείθρο σκύλων.