Αγοράστε ένα μπλε τρίχρωμο American Bully


Αμερικάνικα κουτάβια νταής σε μπλε τρίχρωμο χρώμα από εισαγόμενο ζευγάρι γονέων: Dognik Bulls Lilibet x Chaw Li Iva San Attilus. Η γέννηση των κουταβιών είναι τον Ιούνιο του 2024.
Στο αμερικανικό μας εκτροφείο νταής «Dognik Bulls» μπορείτε να αγοράσετε ένα μπλε τρίχρωμο κουτάβι. Οι Αμερικανοί νταήδες ζευγαρώθηκαν τον Απρίλιο του 2024. Τα κουτάβια θα γεννηθούν στα μέσα Ιουνίου 2024. Αυτό είναι ένα ζευγάρωμα σε εξωτερικό χώρο. Θα γεννηθούν κουτάβια στο εκτροφείο μας που λέγεται «Dognik Bulls». Το ζευγάρωμα όμως έγινε με αρσενικό που δεν ανήκει στο εκτροφείο μας.


Η μητέρα των κουταβιών ήρθε από τη Ρωσία. Γενεαλογικό ψευδώνυμο: Dognik Bulls Lilibet. Γενετικά ελεγμένο, υγιές.
Ο πατέρας των κουταβιών ήρθε από τη Ρωσία. Γενεαλογικό ψευδώνυμο: Chaw Li Iva San Attilus. Δοκιμασμένο για να είναι απαλλαγμένο από ασθένειες κοινές στους Αμερικανούς νταήδες. Πρωταθλητής Λετονίας, Νικητής του Bully Show 2023, Μεγάλος Πρωταθλητής Λευκορωσίας. Έχει εξαιρετικό χαρακτήρα. Προσωπικά παρατήρησα τη συμπεριφορά του σε συνηθισμένες και ασυνήθιστες καταστάσεις. Αντίδραση σε αγνώστους, σε μεγάλο πλήθος διαφορετικών σκύλων. Το αρσενικό έχει εξαιρετικό φιλικό χαρακτήρα και σταθερό νευρικό σύστημα. Συμπληρώνει τέλεια την εκτροφή καθαρόαιμων Αμερικανών νταήδων στο κυνοτροφείο μας.
Όλα τα κουτάβια φεύγουν από το φυτώριο τρεις φορές αποπαρασιτωμένα, εμβολιασμένα, με ευρωπαϊκό κτηνιατρικό διαβατήριο, με γενεαλογικό ABKC. Επιπλέον, κάθε ιδιοκτήτης ενός κουταβιού American Bully από το εκτροφείο Dognik Bulls λαμβάνει ένα σημείωμα για κουτάβι. Περιγράφει πώς ακριβώς μεγάλωσε και αναπτύχθηκε το κουτάβι σας, πώς να το μεγαλώσετε σωστά, να το ταΐσετε, να το εκπαιδεύσετε και ούτω καθεξής. Το σημείωμα λέει τι πρέπει να προσέξετε όταν αναπτύσσετε ένα κουτάβι American Bully, πώς να μεγαλώσετε ένα σκυλί με υγιείς αρθρώσεις, καρδιά και αναπνευστικό σύστημα.
Όλα τα κουτάβια American Bully υποβάλλονται σε πρώιμη κοινωνικοποίηση: επικοινωνία με άλλα σκυλιά στο ρείθρο, επικοινωνία με παιδιά διαφορετικών ηλικιών, εκπαίδευση στη χρήση λουριού και κολάρου. Συνήθεια στο κόψιμο των νυχιών, στο καθάρισμα των αυτιών και ούτω καθεξής.
Ποιο είναι το πλεονέκτημα της φυλής American Bully;
1. Οι Αμερικανοί νταήδες δεν είναι μια φυλή επιθετική για τους ζωολογικούς κήπους. Οι νταήδες είναι φίλοι με άλλα σκυλιά, γάτες και ινδικά χοιρίδια. Οι Αμερικανοί νταήδες είναι υπέροχοι με όλους τους ανθρώπους.
2. Οι Αμερικανοί νταήδες έχουν κοντά μαλλιά και δεν χρειάζονται επιπλέον περιποίηση ή κούρεμα. Πρέπει να λούζονται με κανονικό σαμπουάν μία φορά κάθε 1-2 μήνες. Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα, σε αντίθεση με τα σκυλιά με μακριά μαλλιά. Το παλτό του American Bully είναι κοντό και άοσμο.
3. Ποικιλία χρωμάτων στη ράτσα: μπλε τρίχρωμο, μπλε, λιλά τρίχρωμο, λιλά, σοκολάτα, σοκολατένιο τρίχρωμο, merle, λευκό, μαύρο, κόκκινο. Από αυτό το ζευγάρωμα περιμένουμε κουτάβια American Bully με μπλε τρίχρωμο και απλό μπλε χρώμα.

Η τιμή ενός αμερικανού κουταβιού νταής στα χρώματα «μπλε τρίχρωμο» και «μπλε» είναι 3000 ευρώ. Προκαταβολή κράτησης 500 ευρώ (περιλαμβάνεται στη συνολική τιμή του κουταβιού). Περιμένουμε μπλε τρίχρωμα αμερικανικά κουτάβια νταής σε τύπους «τσέπης» και «κλασικά».
Για να αγοράσετε ένα κουτάβι, γράψτε μας στο νηπιαγωγείο:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Τα κουτάβια θα γεννηθούν στη Λετονία. Παράδοση σε όλη την Ευρώπη, Αμερική και Καναδά.

Με εκτίμηση, Veronika Voitovska. Γιατρός. Έμπειρος χειριστής σκύλων. Κριτής έκθεσης. Ψυχολόγος ζώων.

Αγοράστε ένα μπλε American Bully, αγοράστε ένα μπλε τρίχρωμο American Bully, American Bully νηπιαγωγείο, American Bullies «Dognik Bulls».