Αγοράστε ένα πίτμπουλ με γενεαλογικό


Στο εκτροφείο μας «Dognik Bulls» μπορείτε να αγοράσετε ένα pitbull με γενεαλογικό ADBA. Η ADBA — American Dog Breeders Association είναι ο κορυφαίος οργανισμός παγκοσμίως που καταχωρεί αποκλειστικά καθαρόαιμα American Pitbull Terriers.
Οι πρόγονοι των Πιτ Μπουλ μας εντοπίζονται στη δεκαετία του 1900, στην ίδρυση της ράτσας Πιτ Μπουλ!
Το εκτροφείο μας λειτουργεί από το 2011 και μπορείτε να αγοράσετε ένα δροσερό πιτ μπουλ με γενεαλογικό από εμάς. Όλα τα Πιτ Μπουλ μας προέρχονται από ελεγχόμενη και εγκεκριμένη από την ADBA αναπαραγωγή. Όλα τα κουτάβια του κυνοκομείου λαμβάνουν πρώιμη κοινωνικοποίηση (εξοικείωση με τα παιδιά, το δρόμο, το δάσος, άλλα σκυλιά, διαφορετικούς τύπους επιφανειών, λουρί και γιακά). Όλα τα κουτάβια συνηθίζουν να κόβουν τα νύχια τους και να καθαρίζουν τα αυτιά τους από την πρώιμη παιδική ηλικία (10 ημέρες από τη γέννηση). Τα κουτάβια Pit bull μετακομίζουν σε νέα σπίτια με ευρωπαϊκό κτηνιατρικό διαβατήριο, εμβολιασμοί, αποπαρασιτωμένα, με καταχωρημένο μικροτσίπ, με γενεαλογικό ADBA. Επιπλέον, κάθε κουτάβι πίτμπουλ από το εκτροφείο Dognik Bulls υποβάλλεται σε κλινική εξέταση από κτηνίατρο πριν φύγει για ένα νέο σπίτι. Αυτό σημαίνει ότι αγοράζετε ένα 100% υγιές κουτάβι American Pitbull Terrier, επίσης με δροσερή γενεαλογία. Άλλωστε τα περισσότερα σκυλιά στο κυνοκομείο μας τα έφεραν από την Αμερική. Και όλη μας η εκτροφή πίτμπουλ βασίζεται στο αμερικανικό αίμα. Οι αρχές αναπαραγωγής Pit Bull της γενεαλογίας μας βασίζονται στο πρότυπο φυλής ADBA+ χρησιμοποιώντας μόνο τις υψηλότερης ποιότητας αμερικανικές γραμμές αίματος. Λαμβάνουμε υπόψη τη λειτουργικότητα των πιτ μπουλ και την ιδιοσυγκρασία τους. Είμαστε υπεύθυνοι για την ποιότητα των πιτ μπουλ που γεννιούνται στο εκτροφείο μας Dognik Bulls. Ακολουθούν φωτογραφίες μερικών από τα πίτμπουλ μας:

Υπεύθυνη του βρεφονηπιακού σταθμού είναι η Βερόνικα Βοϊτόφσκα. Πιστοποιημένος ειδικός χειριστής σκύλων. Judge of American Pitbull Terrier παρουσιάζει στην Ευρώπη. Κριτής αθλητικών αγώνων για σκύλους. Γιατρός.
Το ρείθρο έχει προς πώληση αρκετά φυλετικά κουτάβια pitbull. Οι εγγραφές για μελλοντικές γέννες πιτ μπουλ είναι επίσης ανοιχτές (έχουμε προγραμματίσει πολλά ζευγαρώματα σε εξωτερικούς χώρους στην Πολωνία, τη Λετονία, τη Γερμανία και τη Ρωσία). Για να αγοράσετε ένα πιτ μπουλ με γενεαλογία στο εκτροφείο μας, γράψτε μας:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Σημείωση: Στην πρώτη σας ανάρτηση, πείτε μας για εσάς και τις εμπειρίες σας με τα σκυλιά. Είναι εντάξει αν δεν έχετε εμπειρία με σκύλους ή πίτμπουλ. Αλλά είναι σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε όλες τις αποχρώσεις για να σας προσφέρουμε ένα κατάλληλο κουτάβι πιτ μπουλ (λαμβάνοντας υπόψη αν έχετε παιδιά, γάτες, εμπειρία με σκύλους ή έλλειψη, κ.λπ.).
Τα αμερικανικά πίτμπουλ τεριέ από το εκτροφείο μας ζουν σε διαφορετικές πόλεις σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο. Επομένως, ανεξάρτητα από το πού μένετε, η παράδοση δεν είναι πρόβλημα.
Τιμή για κουτάβι pitbull στο κυνοκομείο μας: 1500-2000 ευρώ.
Παράδειγμα κουταβιών από το εκτροφείο πιτ μπουλ μας:

Αγοράστε ένα πίτμπουλ με γενεαλογικό