Αγοράστε ένα πίτμπουλ τον Απρίλιο του 2024


Ένα κορίτσι από το αμερικανικό Pitbull Terrier είναι έτοιμο να μετακομίσει σε μια νέα οικογένεια. Εγγραφή ρείθρων εκτροφής «Dognik Bulls», ADBA (American Dog Breeders Association).
Όνομα: Dognik Bulls California. Ράτσα: American Pitbull Terrier. Κορίτσι. Ηλικία: 3 μηνών. Εμβολιασμός: εμβόλιο διπλού συμπλέγματος συν εμβόλιο λύσσας. Ανθελμινθικό: τέσσερις φορές. Μικροτσίπ: εμφυτεύεται και καταχωρείται στην Ευρωπαϊκή Βάση Δεδομένων για Κατοικίδια. Γενεαλογικό: ADBA. Σύμβαση αγοραπωλησίας. Οδηγίες για τη φροντίδα, την εκπαίδευση και την ανατροφή ενός κουταβιού αμερικανικού pit bull terrier από το εκτροφείο Dognik Bulls. Χρώμα: μαύρη σοκολάτα (στη φωτογραφία είναι πιο ανοιχτόχρωμο λόγω φωτισμού στούντιο). Ευρωπαϊκό κτηνιατρικό διαβατήριο. Θα υπάρχει ένδειξη κλινικής εξέτασης από εξουσιοδοτημένο κτηνίατρο πριν αναχωρήσει για νέα οικογένεια. Το κουτάβι δεν έχει γενετικές ασθένειες ράτσας (όλες οι εξετάσεις έχουν γίνει στους γονείς + πιστοποιητικά). Τιμή κουταβιού: 1700 ευρώ.
Γονείς φερμένοι από την Αμερική! Δύο γνωστά εκτροφεία pit bull είναι τα Real Deal Chocolates (Φλόριντα) και Dusheik (Νότια Αμερική). Πρωταθλητές σε εκθέσεις και αθλήματα. Φωτογραφίες γονέων:

Αν θέλετε να αγοράσετε ένα πιτ μπουλ (Απρίλιος 2024), γράψτε μας στο φυτώριο. Στο πρώτο σας μήνυμα, φροντίστε να μας πείτε για εσάς και την εμπειρία σας με τα σκυλιά.
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο αγοράζουν πιτ μπουλ από εμάς. Τα πίτμπουλ της εκτροφής μας ζουν σε 25 χώρες του κόσμου! Εάν χρειαστεί, υπάρχει παράδοση (πληρωμένη χωριστά, δεν περιλαμβάνεται στην τιμή του κουταβιού).
Προϊσταμένη του βρεφονηπιακού σταθμού Veronika Voitovska. Γιατρός. Έμπειρος χειριστής σκύλων. Ψυχολόγος ζώων.

Αγοράστε ένα πίτμπουλ Απρίλιος 2024, αγοράστε ένα πίτμπουλ, θηλυκό αμερικανικό τεριέ Πιτ Μπουλ.