Αγοράστε κουτάβια pitbull OFRN και Jumbo


Μια μοναδική ευκαιρία να αγοράσετε ένα κουτάβι american pitbull terrier της Old Family Red Nose and Jumbo bloodlines σε ένα κουτάβι. Οι γνώστες της ράτσας American Pitbull Terrier καταλαβαίνουν τι εννοώ. Θα σας πω περισσότερα για αρχάριους.
Στο αμερικανικό ρείθρο πιτ μπουλ τεριέ «DOGNIK BULLS» εκτράφηκαν δύο κορυφαίοι σκύλοι. Επίσημη εγγραφή του κυνοκομείου στην ADBA-American Dog Breeders Association. Ο παλαιότερος οργανισμός που ασχολείται με την καταγραφή και την καταγραφή γενεαλογικών γενεαλογιών αμερικανικών πίτμπουλ τεριέ. Τα κουτάβια θα γεννηθούν τον Ιούνιο του 2024. Αυτήν τη στιγμή είναι δυνατή η κράτηση δεύτερης επιλογής για αγόρι και πρώτης επιλογής για κορίτσι.
Πατέρας μελλοντικών κουταβιών: Millers Wild Storm Castle. Νικητής τεσσάρων ειδικών εκθέσεων σε πολλές χώρες στη σειρά! Οι ειδικές εκθέσεις είναι εκθέσεις όπου συγκεντρώνονται μόνο πίτμπουλ. Από 50 έως 110 πίτμπουλ κάθε φορά. Το Millers Wild Storm Castle μας ήταν ο νικητής μεταξύ όλων. Φυσικά κέρδισε και σε τακτικές εκθέσεις σκύλων, όπου υπάρχουν πολλές διαφορετικές ράτσες σκύλων. Κέρδισε επίσης το καλύτερο σκυλί στο σόου και τον τίτλο Πρωταθλητής Ράτσας, Πρωταθλητής Λέσχης, Πρωταθλητής Νέων και Πρωταθλητής ενηλίκων. Συμμετέχει σε αθλητικούς αγώνες από 4,5 μηνών και επίσης κερδίζει. Νικητής σε διαγωνισμούς για πιτ μπουλ και επιτελεία: άλμα εις ύψος, ελατήριο. Πολλές φορές νικητής διαγωνισμών σκύλων-τραβηγτών. Γενικά, ένα πολύ ορμητικό, τζόγο, διεκδικητικό αμερικανικό πίτμπουλ τεριέ. Γεννήθηκε στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Στο εκτροφείο American Pit Bull Terrier “Real Deal Chocolates”. Η μητέρα του είναι πρωταθλήτρια στα συστήματα ADBA και UKC. Διαθέτει επίσης τίτλους αμερικανικού αθλητισμού και προπόνησης: IDTT, DHT, ID3, ID5, IDWP3, IDWPCH. Είναι επίσης πρωταθλήτρια Αμερικής και μεγάλη πρωταθλήτρια Αμερικής στο τράβηγμα βαρών (άρση βαρών σκύλων). Ο πατέρας τιτλοφορείται στην ADBA. Διαθέτει επίσης αθλητικούς και προπονητικούς τίτλους: IDTT, DHT, ID3, ID5.
Μητέρα μελλοντικών κουταβιών: Dognik Bulls Anksunamun. Φέρεται από το φυτώριο Zorba, το οποίο βρίσκεται στη Βουλγαρία. Αυτή θα είναι η τελευταία της γέννα με κουτάβια στο κυνοκομείο μας. Στη συνέχεια θα τελειώσει την καριέρα της ως παραγωγός και θα αποσυρθεί. Θα περπατήσει μαζί μας στα δάση, θα πετάξει μαζί μας σε όλο τον κόσμο και θα συνεχίσει να απολαμβάνει τη ζωή. Από αυτήν έχουμε ήδη παραλάβει αρκετές ιδανικές γέννες από αμερικανικά πίτμπουλ τεριέ. Αυτά τα κουτάβια είναι τα τελευταία στο είδος τους. Και είναι πολύ πολύτιμα για το εκτροφείο πιτ μπουλ μας. Εξετάζεται πλήρως από κτηνίατρο πριν την αναπαραγωγή. Και έχει επίσης δοκιμές για την απουσία γενετικών ασθενειών χαρακτηριστικών της φυλής American Pit Bull Terrier.
Η τιμή των κουταβιών είναι 1800 ευρώ ή 2000 δολάρια. Όλα τα κουτάβια λαμβάνουν πρώιμη κοινωνικοποίηση στο κυνοκομείο: γνωριμία με αγνώστους, παιδιά, διαφορετικές επιφάνειες, αυτοκίνητο, δρόμος, δάσος, χωράφι. Όλα τα κουτάβια φεύγουν αποπαρασιτωμένα, εμβολιασμένα, με πιστοποιημένη εξέταση από κτηνίατρο, με ευρωπαϊκό κτηνιατρικό διαβατήριο, με καταχωρημένο μικροτσίπ, με γενεαλογικό ADBA. Παράδοση σε όλο τον κόσμο, σε οποιαδήποτε ήπειρο.
Στείλτε μας email για να συζητήσουμε την κράτηση ή την αγορά ενός κουταβιού American Pitbull Terrier:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Δική σου Veronika Voitovska. Ιδιοκτήτης του καλύτερου εκτροφείου αμερικανικών τεριέ πιτ μπουλ «DOGNIK BULLS». Οικογενειακός γιατρός. Έμπειρος χειριστής σκύλων. Ψυχολόγος ζώων.

OFRN αγοράζουν κουτάβια pit bull, αγοράζουν κουτάβια pit bull Jumbo, αγοράζουν κουτάβι pit bull, αγοράζουν κουτάβι αμερικανικού pit bull terrier, ρείθρο Real Deal Chocolates, Millers Wild Storm Castle, Dognik Bulls Anksunamun