Αγορά bully classic Greece


Στο αμερικανικό μας νηπιαγωγείο νταής «Dognik Bulls» μπορείτε να αγοράσετε την κλασική Ελλάδα νταής. Την άνοιξη περιμένουμε Αμερικανούς νταήδες του «κλασικού» τύπου από αυτή τη μητέρα:
American bully kennel
Το παρατσούκλι της μαμάς είναι Dognik Bulls Soo-Ah. Γεννημένος από πατέρα φερμένο από την Αμερική. Και από μια μητέρα φερμένη από τη Ρωσία.
Το ίδιο το Dognik Bulls Soo-Ah είναι εκπρόσωπος του τύπου «κλασικού νταή». Και επομένως περιμένουμε από τα πανέμορφα κουτάβια νταής του ίδιου τύπου. Εξεταζόμενος και υγιής. Επιπλέον, ολοκληρώθηκαν γενετικές εξετάσεις στο εργαστήριο Embark.
Όλα τα κουτάβια θα είναι αποπαρασιτωμένα, εμβολιασμένα, με ευρωπαϊκό κτηνιατρικό διαβατήριο, με καταχωρημένο μικροτσίπ, με συμφωνία αγοραπωλησίας κουταβιών, με γενεαλογικό ABKC. Το ABKC — American Bully Kennel Club είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός στον κόσμο που καταγράφει τα γενεαλογικά γενεαλογικά των American Bullies.
Η τιμή ενός κουταβιού American Bully τύπου “κλασικού” είναι 2000 ευρώ. Πώς να κλείσετε ένα κουτάβι Classic American Bully στην Ελλάδα; Προκαταβολή κράτησης 500 ευρώ (περιλαμβάνεται στην τελική τιμή του κουταβιού). Διατηρείτε το δικαίωμα να επιλέξετε ένα κουτάβι (εάν τα κουτάβια δεν έχουν γεννηθεί ακόμα τη στιγμή της κράτησης). Για παράδειγμα, κρατάς την πρώτη επιλογή ενός αγοριού. Κάνεις μια κατάθεση και το δικαίωμα να επιλέξεις ένα κουτάβι είναι πλέον δικό σου. Μετά τη γέννηση των κουταβιών, όλοι οι άνθρωποι που έχουν κάνει κατάθεση κράτησης λαμβάνουν φρέσκες φωτογραφίες και βίντεο των κουταβιών κάθε 2-3 ημέρες. Στις 4 εβδομάδες (28 ημέρες) μετά τη γέννηση, επιλέγετε το κουτάβι σας. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, η ανατομία και ο χαρακτήρας κάθε κουταβιού μπορούν ήδη να φανούν. Την ημέρα της επιλογής ενός κουταβιού, μπορείτε να έρθετε στο κυνοκομείο. Ή επιλέξτε ένα κουτάβι νταής του «κλασικού» τύπου με βάση φωτογραφίες και βίντεο. Οπως θέλεις. Συνήθως, όλα τα κουτάβια γίνονται κράτηση εκ των προτέρων. Το πολύ 2-3 κουτάβια κρατούνται μετά τη γέννηση (αν γεννηθούν πολλά κουτάβια American Bully Classic).
Για να συζητήσετε όλες τις προϋποθέσεις για την αγορά Bully Classic Greece, γράψτε μας στο φυτώριο:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Οι Αμερικανοί νταήδες μας «κλασικού» τύπου (και όχι μόνο) ζουν σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ανακαλύψτε μόνοι σας τον κόσμο αυτών των υπέροχων σκύλων. Εγγραφείτε στο φυτώριο Dognik Bulls. Συνοδεύουμε και συμβουλεύουμε όλους τους ιδιοκτήτες των σκύλων μας κατά την αγορά ενός κουταβιού και μετά την αγορά του. Έτσι, καθώς μεγαλώνετε και εξελίσσεστε, το φυτώριο θα είναι πάντα σε επαφή μαζί σας.

Αγορά bully classic Greece. Bully classic αγορά