Αμερικανικά κουτάβια νταής με γκρίζα μύτη


Υψηλής φυλής κουτάβια American Bully στο εκτροφείο DOGNIK BULLS. Όλα τα κουτάβια θα είναι μπλε (γκρι) τρίχρωμα, όπως και οι γονείς τους. Η γέννηση των κουταβιών είναι τον Ιούνιο του 2024.
Οι κρατήσεις είναι πλέον ανοιχτές για μπλε τρίχρωμα κουτάβια American Bully.
Πατέρας: Chaw Li Iva San Attilus. Φέρθηκε από τη Ρωσία. Πρωταθλητής Λετονίας, Μεγάλος Πρωταθλητής Λευκορωσίας, νικητής του «BullyShow-2023» Δεν έχει γενετικές ασθένειες φυλής (προσωπικά πιστοποιητικά υγείας).
Μητέρα: Dognik Bulls Lilibet. Φέρθηκε από τη Ρωσία. Αυτή είναι η δεύτερη γέννα της με Αμερικανούς νταήδες. Τα πρώτα κουτάβια μεγάλωσαν και έγιναν υπέροχα σκυλιά τσέπης.
Όλα τα κουτάβια θα αποπαρασιτωθούν, θα εξεταστούν από κτηνίατρο (με πιστοποιητικό υγείας στο κτηνιατρικό διαβατήριο), θα εμβολιαστούν, με καταχωρημένο μικροτσίπ, με γενεαλογικό ABKC, με ευρωπαϊκό κτηνιατρικό διαβατήριο. Συμφωνία αγοράς και πώλησης και οδηγίες φροντίδας κουταβιών για τον Αμερικανό Νταή.
Για να αγοράσετε έναν γκρίζο τρίχρωμο Αμερικανό νταή, γράψτε μας:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Αμερικανοί νταήδες από το φυτώριο DOGNIK BULLS ζουν ήδη σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο. Αυτός είναι ένας δείκτης της αξιοπιστίας, της ποιότητας και της ζήτησης των Αμερικανών νταήδων μας.
Με εκτίμηση, Veronika Voitovska. Ιδιοκτήτης του αμερικανικού νηπιαγωγείου νταής «Dognik Bulls». Γιατρός. Έμπειρος χειριστής σκύλων. Ψυχολόγος ζώων

American Bully κουτάβια με γκρίζα μύτη, American Bullies από το ρείθρο, αγοράστε ένα γκρι τρίχρωμο American Bully