Αμερικανικά κουτάβια νταής 2022

Αμερικανικά κουτάβια νταής 2022
Στο εκτροφείο μας Dognik Bulls μπορείτε να αγοράσετε ένα κουτάβι American Bully. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν κουτάβια τύπου «pocket» και τύπου «standart». Εδώ θα δείξω τα κουτάβια στον «standart» τύπο.


Ο πατέρας των κουταβιών είναι αρσενικό εισαγόμενο από την Αμερική. Πρωταθλητής της χώρας, πατέρας πρωταθλητών στα συστήματα FCI και ABKC. Δοκιμασμένο για υγεία, δοκιμασμένο για απογόνους, δοκιμασμένο για γενετικές ασθένειες φυλής. Γενεαλογικό ψευδώνυμο: 815 Bully Camp Noise. Το αρσενικό έχει ένα ισχυρό, γενεαλογικό κεφάλι, δάγκωμα ψαλιδιού (ιδανικό για το πρότυπο της φυλής).
Η μητέρα των κουταβιών ήρθε από τη Ρωσία. Μεγάλος παραγωγός. Αυτή είναι η δεύτερη γέννα της από αυτό το αρσενικό. Γενεαλογικό ψευδώνυμο: Valor Inter Plato Afelia Diamond. Το θηλυκό είναι δυνατό, μεγαλόσωμο, στον «τυποποιημένο» τύπο. Δάγκωμα ψαλιδιού (ιδανικό για το πρότυπο της φυλής American Bully).
Στο πρώτο ζευγάρωμα αυτών των γονέων αποκτήσαμε δυνατούς, καλά μυώδεις, ισχυρούς Αμερικανούς νταής. Από τη φύση τους είναι καλά οικογενειακά σκυλιά, ενώ έχουν σοβαρή εμφάνιση. Όλα τα σκυλιά έχουν ένα λεπτό ασημί χρώμα (λιλά και λιλά τρίχρωμο), δεν έχουν αλλεργίες και καλή υγεία. Ισχυρές αρθρώσεις και σύνδεσμοι, καλό αναπνευστικό σύστημα και υγιής καρδιά.
Ο σκοπός της εκ νέου αναπαραγωγής ήταν να παραχθεί η ίδια εξαιρετική στρωμνή και να ενισχυθεί το τυπικό απόθεμα στο αμερικανικό εκτροφείο Bully Dognik Bulls. Χρησιμοποιήσαμε τις ακόλουθες γραμμές αίματος σε αυτό το ζευγάρωμα: Dax, Phenom, Status.
Παρακάτω είναι φωτογραφίες όλων των κουταβιών της γέννας. Πωλούνται αρκετά κουτάβια. Πώς να αγοράσετε ένα κουτάβι American Bully 2022 στο εκτροφείο μας περιγράφεται κάτω από τη φωτογραφία των κουταβιών.
Κορίτσι Dognik Bulls Ji-An


Κορίτσι Dognik Bulls Seo-Ah


Κορίτσι Dognik Bulls Ji-Woo


Κορίτσι Dognik Bulls Soo-Ah


Κορίτσι Dognik Bulls Seo-Yun


Κορίτσι Dognik Bulls Ha-Yoon


Boy Dognik Bulls Yeong-Ho


Boy Dognik Bulls Min-Ho


Η τιμή ενός κουταβιού American Bully 2022 από αυτή τη γέννα είναι 2000-2500 ευρώ. Προκαταβολή κράτησης 500 ευρώ (περιλαμβάνεται στη συνολική τιμή του κουταβιού). Για να συζητήσετε τις λεπτομέρειες της αγοράς ενός κουταβιού American Bully από την Dognik Bulls, γράψτε μας:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls
Παραδίδουμε κουτάβια σε όλο τον κόσμο: στην Ευρώπη, την ΚΑΚ, τις ΗΠΑ. Όλα τα κουτάβια φεύγουν σε ηλικία 7-8 εβδομάδων με τον πρώτο εμβολιασμό, ευρωπαϊκό κτηνιατρικό διαβατήριο, καταχωρημένο μικροτσίπ, αμερικανικό γενεαλογικό. Εάν οι κανόνες εισαγωγής στη χώρα σας απαιτούν μεγαλύτερη ηλικία, είμαστε έτοιμοι να κρατήσουμε το κουτάβι μέχρι την επιθυμητή ηλικία για μια μικρή πληρωμή εξόδων.
Με εκτίμηση, Veronika Voitovska, επικεφαλής του αμερικανικού εκτροφείου Bully