Αμερικανικό πίτμπουλ τεριέ στην Ελλάδα

Pitbull terrier kennel American
Το American Pitbull Terrier στην Ελλάδα είναι μια δραστήρια και αθλητική ράτσα σκύλων. Και το πιο σημαντικό, πολύ υγιές. Στο εκτροφείο πιτ μπουλ μας «Dognik Bulls» στην Ελλάδα, εκτρέφουμε πίτμπουλ σύμφωνα με το πρότυπο ADBA (American Dog Breeders Association). Είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός στον κόσμο αφιερωμένος στην καταγραφή και καταγραφή καθαρόαιμων πίτμπουλ σε όλο τον κόσμο. Ο οργανισμός ADBA διοργανώνει εκθέσεις για πίτμπουλ τεριέ, αθλητικούς αγώνες για πιτ μπουλ και καταχωρεί καθαρόαιμα κουτάβια πίτμπουλ.
Θα σας μιλήσω αναλυτικά για τη δουλειά του εκτροφείου μας American Pitbull Terrier στην Ελλάδα. Αλλά πρώτα θέλω να σας δείξω φωτογραφίες πιτ μπουλ από το εκτροφείο μας Dognik Bulls. Πρόκειται για αθλητικά σκυλιά, με εξαιρετικούς μύες, δραστήρια, πιστά στους ιδιοκτήτες τους, με σταθερό ψυχισμό. Τα πίτμπουλ μας ζουν με παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας.
American pitbull terrier kennelAmerican pitbull terrier kennelAmerican pitbull terrier kennel
Έτσι, ξεκινήσαμε να εργαζόμαστε για τη ράτσα American Pitbull Terrier το 2011. Έχουμε μεγάλη εμπειρία στην εκτροφή και εκτροφή εκπαιδευμένων, υγιών, οικογενειακών πίτμπουλ. Έχουμε παρακολουθήσει εκατοντάδες εκθέσεις και αθλητικούς αγώνες αυτοπροσώπως. Ανάμεσα στα σκυλιά του εκτροφείου μας υπάρχουν Πρωταθλητές Λετονίας, Πρωταθλητές Εσθονίας, Πρωταθλητές Ιταλίας, Πρωταθλητές Γερμανίας, Πρωταθλητές Μεγάλης Βρετανίας, Πρωταθλητές Λευκορωσίας, Πρωταθλητές Ρωσίας κ.ο.κ.! Τα σκυλιά μας κερδίζουν σε διάφορους αθλητικούς κλάδους σε διάφορες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι μόνο. Για παράδειγμα, τα αποτελέσματα σε αθλήματα ενός από τα σκυλιά ρείθρων: αναρρίχηση τοίχου — 380 cm, άλμα εις ύψος — 225 cm, άλμα εις μήκος — 580 cm.
Όλα τα αμερικανικά πίτμπουλ τεριέ στο κυνοκομείο μας έχουν εξεταστεί και είναι υγιή. Όλοι τους υποβλήθηκαν σε γενετικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η απουσία σημαντικών ασθενειών στη φυλή πίτμπουλ. Τα περισσότερα από τα πίτμπουλ τεριέ στο ρείθρο ελέγχονται για απουσία δυσπλασίας ισχίου. Δεδομένου ότι οι δοκιμές για τη δυσπλασία των αρθρώσεων σε πιτ μπουλ ξεκίνησαν πρόσφατα, όλοι οι ενήλικοι σκύλοι δεν έχουν πλέον αυτές τις μελέτες. Ωστόσο, τα νεαρά σκυλιά του ρείθρου ελέγχονται για υγιείς αρθρώσεις. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι αν τα πίτμπουλ μας τρέχουν και πηδούν σε ηλικία 8-10 ετών, σημαίνει ότι οι αρθρώσεις τους ήταν και είναι ιδανικές στα νιάτα τους και τώρα.
Το μεγαλύτερο μέρος της εκτροφής πιτ μπουλ μας βασίζεται σε αγνούς αμερικάνους σκύλους. Αυτές είναι γνωστές και δοκιμασμένες στο χρόνο γραμμές αίματος: OFRN (Old Family Red Nose), Red Alert. Χρησιμοποιούμε επίσης έναν μικρό αριθμό καλά αποδεδειγμένων σκύλων από τέτοιες ευρωπαϊκές σειρές: Jumbo, DDWW. Φέραμε σκυλιά από Αμερική και Ευρώπη. Επίσης κάνουμε τακτικά ζευγαρώματα με τα κορυφαία, πιο διάσημα και παραγωγικά αρσενικά της ράτσας πίτμπουλ. Μερικές φορές, για να αναπαραγάγουμε το κορίτσι μας στο σωστό αρσενικό, πρέπει να διανύσουμε 3000 km για ζευγάρωμα. Μας αρέσει, παίρνουμε πραγματικά υψηλής ποιότητας American Pitbull Terrier στην Ελλάδα. Ένα από τα κουτάβια μας θα μπορούσε να γίνει για πάντα μέλος της οικογένειάς σας.
Αρκετές φορές το χρόνο πωλούνται κουτάβια στο εκτροφείο μας American Pitbull Terrier στην Ελλάδα. Μπορείτε να αγοράσετε ένα κουτάβι από εμάς γράφοντάς μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Η τιμή ενός κουταβιού είναι κατά μέσο όρο 1500-2000 ευρώ.
Θα βοηθήσουμε με την παράδοση σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις χώρες της ΚΑΚ. Τα American Pitbull Terrier μας ζουν σε 25 χώρες!
Με εκτίμηση, επικεφαλής του αμερικανικού εκτροφείου pitbull terrier Veronika Voitovska. Γιατρός, κριτής αμερικανικών εκθέσεων pitbull terrier στην Ευρώπη, κριτής αθλητικών αγώνων, πιστοποιημένος ειδικός χειριστής σκύλων.

Αμερικανικό πίτμπουλ τεριέ στην Ελλάδα