Αμερικανικό πίτμπουλ τεριέ rednose αγορά ρείθρο


Πωλείται το καλύτερο κουτάβι στη γέννα! Αμερικάνικο πίτμπουλ τεριέ rednose από το ρείθρο, κορίτσι. Γενεαλογικό ψευδώνυμο: Dognik Bulls California.
Γονείς: Millers Wild Storm (εισαγωγή από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής) x Hoffs Banshee (εισαγωγή από τη Βραζιλία).
Το κουτάβι αποπαρασιτώνεται 4 φορές, πλήρως εμβολιασμένο, με καταχωρημένο μικροτσίπ, γενεαλογικό ADBA και συμβόλαιο πώλησης. Επιπλέον: ένα σημείωμα για τη διατροφή, την εκπαίδευση και την ανατροφή ενός κουταβιού πίτμπουλ που αναπτύχθηκε από το νηπιαγωγείο μας. 20 σελίδες με χρήσιμες πληροφορίες. Μυστικά σωστής καλλιέργειας, ιδανική προπόνηση και πολλά άλλα. Το σημείωμα γράφτηκε από εμένα προσωπικά, τη Veronika Voitovska (ιδιοκτήτρια εκτροφείου πιτ μπουλ, οικογενειακός γιατρός, πιστοποιημένος ειδικός χειριστής σκύλων, κριτής αμερικανικών εκθέσεων πιτ μπουλ στην Ευρώπη, πιστοποιημένη ζωοψυχολόγος).
Στο βίντεο μπορείτε να δείτε το κορίτσι μας American pit bull terrier rednose από το εκτροφείο DOGNIK BULLS. Προσοχή στο εξαιρετικό σχήμα του κεφαλιού και στη σωστή τοποθέτηση των αυτιών. Σε δυνατό μπακ. Το κουτάβι είναι ήδη τολμηρό και λατρεύει να παίζει. Με εξαιρετικό παιχνίδι και κίνητρο για φαγητό. Κατάλληλο για δραστήριες οικογένειες, οικογένειες με παιδιά και ακόμη και άλλους σκύλους. Θα είναι εξαιρετικός σκύλος για εκθέσεις και αθλητικούς αγώνες. Μερικές φορές πουλάμε κουτάβια Pitbull Rednose Terrier από το ρείθρο για αναπαραγωγή, αλλά αυτό συζητείται πάντα πριν πουλήσουμε το κουτάβι. Να το έχετε υπόψη σας. Βίντεο:

Το κορίτσι μας από το American Pitbull Terrier Rednose από το ρείθρο φέρει αγνές γραμμές αίματος OFRN (Old Family Red Nose). Είναι πολύ σπάνια στην Ευρώπη. Αυτά είναι καθαρό αμερικάνικο αίμα πίτμπουλ. Το μεγαλύτερο μέρος της αναπαραγωγής των Rednose pit bull terrier στις Ηνωμένες Πολιτείες βασίζεται σε αυτές τις γραμμές αίματος. Πρόκειται λοιπόν για μια ευρωπαϊκή αποκλειστικότητα. Με εξαιρετικό ψυχισμό και αμερικανική γενεαλογία.
Η τιμή του κουταβιού είναι 1700 ευρώ ή 2000 δολάρια. Το κουτάβι pit bull rednose βρίσκεται στην Ευρώπη, αλλά υπάρχει παράδοση σε όλη την Ευρώπη και σε Αμερική, Καναδά, Βραζιλία. Τα αμερικανικά πίτμπουλ τεριέ rednose από το εκτροφείο μας ζουν σε 25 χώρες σε διαφορετικές ηπείρους.
Για να αγοράσετε ένα δροσερό πιτ μπουλ τεριέ OFRN, γράψτε μας:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Εάν δεν είστε έτοιμοι να αγοράσετε τώρα ένα κουτάβι Rednoep pit bull terrier από το ρείθρο, τότε απλώς εγγραφείτε στα dognikbulls του Instagram. Αρκετές φορές το χρόνο, το ρείθρο μας πουλάει κουτάβια πιτ μπουλ, σίγουρα θα αγοράσετε το κατάλληλο για την οικογένειά σας. Ίσως όχι τώρα, αλλά σε ένα χρόνο. Σίγουρα όμως θα γίνει. Το εκτροφείο μας με αμερικανικά πίτμπουλ τεριέ «DOGNIK BULLS» θα σας βοηθήσει σε αυτό.
Δική σου Veronika Voitovska

American pitbull terrier rednose αγορά ρείθρο, pitbull κουτάβια rednose ρείθρο, αγορά pitbull OFRN, ρείθρο Dognik Bulls