Αξίζει να αποκτήσετε ένα πίτμπουλ για έναν αρχάριο

Αξίζει να αποκτήσετε ένα πίτμπουλ για έναν αρχάριο;
Αξίζει να αποκτήσετε ένα αμερικανικό Pit Bull Terrier για έναν αρχάριο, ένα άτομο που δεν είχε ποτέ σκυλιά ή ένας σκύλος ήταν με τους γονείς του στην πρώιμη παιδική ηλικία;

Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε μόνο για την αγορά ενός καθαρόαιμου αμερικανικού Pit Bull Terrier και όχι ενός σκύλου που μοιάζει με πίτμπουλ και αγοράζεται σε οποιοδήποτε πίνακα ανακοινώσεων ή αγορά για ένα μικρό χρηματικό ποσό. Μια αξιόπιστη επιβεβαίωση της προέλευσης του αμερικανικού Pit Bull Terrier είναι η γενεαλογία. Τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα είναι τα γενεαλογικά ADBA και UKC.

Συχνά, οι αρχάριοι δεν επιλέγουν να αγοράσουν ένα πίτμπουλ ως πρώτο σκυλί, καθώς ένα από τα χαρακτηριστικά της φυλής είναι η ζωοεπιθετικότητα. Αυτό είναι επιθετικότητα προς άλλα σκυλιά. Είναι πιο συνηθισμένο σε πίτμπουλ αναπαραγωγής εργασίας, είναι πολύ λιγότερο έντονο σε πίτμπουλ αναπαραγωγής επίδειξης. Στο εκτροφείο μας με αμερικανικά τεριέ πιτ μπουλ Dognik Bulls, τα παλιά αμερικανικά αθλητικά αίματα (Castillo, Lar-San, Old Family Red Nose, Real Deal Chocolates ρείθρο) εκτρέφονται με αίμα αναπαραγωγής εργασίας (Red Alert και Jumbo). Κάποια ζευγαρώματα στην τροφοδοσία μας δεν έχουν έντονη ζωοεπιθετικότητα, κάποια άλλα έχουν. Επομένως, λέμε πάντα στους αρχάριους — περιγράψτε την εμπειρία σας, τις προσδοκίες σας από τον σκύλο και τα σχέδια για τον σκύλο και τη μελλοντική του ζωή, και θα σας προτείνουμε ποια συγκεκριμένα ζευγαρώματα στο εκτροφείο μας πρέπει να λάβετε υπόψη.

Εκτός από τη ζωοεπιθετικότητα, αξίζει να θυμόμαστε ότι η φυλή American Pit Bull Terrier είναι αρκετά ενεργή. Ενώ το κουτάβι πίτμπουλ είναι μικρό, χρειάζεται να αφιερώσει πολύ χρόνο, εκπαίδευση και εκπαίδευση. Εάν είστε άνω των 60 ετών, θέλετε έναν σκύλο με τον οποίο θα κοιμάστε αγκαλιά και μερικές φορές θα περπατάτε στο πάρκο, αυτή η ράτσα δεν είναι για εσάς.

Τα πίτμπουλ τεριέ έχουν πολύ κοντά μαλλιά και καθόλου υπόστρωμα, επομένως δεν μπορούν να ζήσουν στο δρόμο (δηλαδή σε ένα κλουβί ή σε ένα θάλαμο) και η διαβίωσή τους στον Άπω Βορρά είναι επίσης προβληματική. Επομένως, εάν ζείτε σε μια πολύ κρύα περιοχή, ένα πίτμπουλ δεν είναι η επιλογή του σκύλου σας.

Η εκπαίδευση ενός πίτμπουλ διαφέρει από την εκπαίδευση οποιασδήποτε άλλης ράτσας; Κυρίως όχι. Αλλά είναι καλύτερα να κάνετε ατομικά μαθήματα με έναν κυνολόγο, καθώς και ομαδικά μαθήματα πολλές φορές το μήνα, έτσι ώστε το American Pit Bull Terrier σας να έχει εξαιρετική επαφή με άλλα σκυλιά και επίσης να συνηθίζει να ακούει εσάς και μόνο εσάς σε οποιονδήποτε σκύλο. πακέτο.

Εγώ, ως επικεφαλής του αμερικανικού εκτροφείου pit bull terrier Dognik Bulls, έχω πουλήσει επανειλημμένα κουτάβια pit bull σε αρχάριους και πάντα έμπαιναν στην οικογένεια και ζούσαν ευτυχισμένοι για πάντα. Αλλά επιλέξαμε κάθε κουτάβι για κάθε συγκεκριμένη οικογένεια με τα αιτήματά τους. Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Αν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα κουτάβι πιτ μπουλ, ρίξτε μια ματιά στη σελίδα μας με τα κουτάβια προς πώληση και δείτε ποια χαριτωμένα πίτμπουλ πωλούνται αυτήν τη στιγμή.

Με εκτίμηση, Επικεφαλής του American Pit Bull Terrier Kennel

Για να αγοράσετε ένα κουτάβι πιτ μπουλ από ένα φυτώριο, γράψτε μας:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls