Εκπαιδευτής σκύλων για έναν ανήσυχο, επιθετικό σκύλο

Dog cynolog online
Βοηθάμε στην καταπολέμηση της ανεπιθύμητης συμπεριφοράς σε κουτάβια και σκύλους: άγχος αποχωρισμού, επιθετικότητα προς τους ανθρώπους και επιθετικότητα ζωολογικού κήπου (επιθετικότητα προς τα ζώα), εκμάθηση φύλαξης της τροφής τους, ανήσυχη συμπεριφορά. Θα σας βοηθήσουμε να καταλάβετε γιατί ο σκύλος ή το κουτάβι σας φοβάται το δρόμο, τους ανθρώπους, τα αυτοκίνητα, τα πεζοδρόμια.
Γειά σου. Με λένε Βερόνικα Βοϊτόφσκα. Είμαι πιστοποιημένος ειδικός χειριστής σκύλων. Ειδικός σε εκθέσεις σκύλων στην Ευρώπη. Κριτής αγώνων έλξης βαρών (άρση βαρών για σκύλους). Ο ιδιοκτήτης ενός από τα μεγαλύτερα εκτροφεία σοβαρών φυλών σκύλων στην Ευρώπη — το ρείθρο των αμερικανικών τεριέ πίτμπουλ και των αμερικανικών νταήδων «Dognik Bulls». Από το 2014 εργάζομαι ως γιατρός. Παίζω στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο. Ασχολούμαι με διάφορα είδη κυνολογικών αθλημάτων με σκύλους, καθώς και με εκθέσεις σκύλων.

Dog judge on dog shows Veronika VoitovskaDog trainer courses Veronika VoitovskaDog trainer Veronika Voitovsla on TVCynolog Veronika Voitovska on radioDog handler Veronika Voitovska
Με τις ιατρικές και κυνικές γνώσεις μου, καθώς και την πρακτική εμπειρία να ζήσω με μια μεγάλη αγέλη σκύλων, μπορώ να σας βοηθήσω. Δεν προσφέρω τυπικές υπηρεσίες εκπαίδευσης με βασικές εντολές «κάτσε», «κάτω» και ούτω καθεξής. Θα σας βοηθήσω να κατανοήσετε την αιτία των φόβων στο κουτάβι ή τον ενήλικο σκύλο σας, να κατανοήσετε πώς να επηρεάσετε και να ξεπεράσετε μια τέτοια ανεπιθύμητη συμπεριφορά. Η ειδικότητά μου, αυτό που μου αρέσει να κάνω, είναι η μελέτη ψυχολογικών παραγόντων που οδηγούν σε προβλήματα συμπεριφοράς σε κουτάβια και ενήλικους σκύλους οποιασδήποτε ράτσας.
Δουλεύω με Dachshunds, German Shepherds, Border Collies, American Pitbull Terrier, American Staffordshire Terrier, Beagles, Malinois, Poodles και ούτω καθεξής. Οποιοσδήποτε σκύλος, οποιασδήποτε ράτσας, μπορεί να έχει περίεργη συμπεριφορά. Το καθήκον μου είναι να σας βοηθήσω να ξεπεράσετε αυτές τις παραξενιές και να κάνω τη ζωή σας και τη ζωή του σκύλου σας ευκολότερη και πιο άνετη στην κοινωνία.
Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζω και συμβουλεύω είναι: αγχώδεις διαταραχές σε κουτάβια/σκύλους, φόβος για τους ανθρώπους, φόβος για τα αυτοκίνητα, φόβος για παιδιά. Εργασία με κουτάβια και σκυλιά που φοβούνται να βγουν από το σπίτι (μην πηγαίνετε βόλτα έξω από το διαμέρισμα, μην πηγαίνετε έξω από την αυλή σε ιδιωτικό σπίτι).
Σας βοηθάω βήμα προς βήμα να επιλέξετε τη σωστή κοινωνικοποίηση για το κουτάβι σας (οι πιο κοινές ράτσες με προβλήματα κοινωνικοποίησης: Bichon Frize, Maltese, Poodle, Yorkshire Terrier, Australian Shepherd, Cane Corso, Beagle, Jagdterrier, Doberman, Pit Bull Terrier, French Bulldog , English Bulldog, Dachshund) .
Ας δούμε πώς να απογαλακτίσετε το κουτάβι ή τον σκύλο σας από το να φοβάται τα πάντα στο δρόμο. Θα σας γράψω ένα σχέδιο για 2-3 μήνες για να πετύχετε κάθε έναν από τους στόχους και τους στόχους σας με τον σκύλο σας.
Ας συζητήσουμε τι να κάνουμε και με ποια σειρά αν ο σκύλος/το κουτάβι φοβάται τους ξένους.
Θα βρούμε τη βασική αιτία αν ο σκύλος/το κουτάβι φοβηθεί ξαφνικά τα πάντα. Ας συζητήσουμε την περίοδο των «εφηβικών δυσλειτουργιών» στα σκυλιά. Θα επιλέξω κατάλληλες επιλογές για την καταπολέμηση του προβλήματος ειδικά για τον σκύλο σας.
Θα σας πω πώς να βοηθήσετε τον σκύλο σας να αντιμετωπίσει τους φόβους του. Πώς να ηρεμήσετε τον σκύλο σας όταν πανικοβάλλεται.
Πώς να βοηθήσετε ένα σκύλο ή ένα κουτάβι που φοβάται τα πυροτεχνήματα, τις εκρήξεις, τις κροτίδες. Πώς να μειώσετε το άγχος των πυροτεχνημάτων στο κουτάβι/σκύλο σας.
Πώς να αντιμετωπίσετε την επιθετικότητα προς ανθρώπους και παιδιά. Για σκύλους κάθε ηλικίας.
Και επίσης πολλά άλλα.
Διαβούλευση μέσω zoom ή skype.
Κόστος συνεννόησης: 30 λεπτά = 50 ευρώ.
Οι διαβουλεύσεις πραγματοποιούνται μόνο στα αγγλικά ή στα ρωσικά.
Τι θα απαιτηθεί από εσάς; Επικοινωνήστε μαζί μου, περιγράψτε το πρόβλημά σας (όπως το βλέπετε και καταλαβαίνετε). Στείλτε μου ένα βίντεο με το πρόβλημα. Το βίντεο δεν απαιτείται, αλλά συνιστάται ανεπιφύλακτα. Γιατί μερικές φορές οι άνθρωποι βλέπουν ένα πρόβλημα σε ένα πράγμα, αλλά εγώ, ως χειριστής σκύλων, βλέπω ότι το πρόβλημα είναι εντελώς διαφορετικό. Επομένως, το βίντεο είναι ένα πολύ απαραίτητο μέρος για να δουλέψετε αποτελεσματικά με τους φόβους/την επιθετικότητα/το άγχος του σκύλου σας.
Στη συνέχεια, πληρώνετε για τη διαβούλευση και θα σας καλέσουμε μέσω τηλεδιάσκεψης.
Για να κλείσετε ραντεβού για διαβούλευση σκύλων, γράψτε μου:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Dog sport competitions Veronika VoitovskaDog trainer online Veronika VoitovskaVeronika Voitovska and her dog winnerVeronika Voitovska with puppiesbest online dog trainerCynolog onlineBest dog handler

Επιθετικότητα ζωολογικού κήπου σε κουτάβια και σκύλους. Επιθετικότητα σε κουτάβια και σκύλους προς ανθρώπους. Επιθετικότητα σε κουτάβια και σκύλους προς τα παιδιά. Πώς να ηρεμήσετε τα σκυλιά όταν πανικοβάλλονται. Πώς να απογαλακτίσετε έναν σκύλο από το να φοβάται τον δρόμο, τους ανθρώπους, τα παιδιά, τα αυτοκίνητα. Επιθετικότητα προς άλλους σκύλους σε εκθέσεις σκύλων. Εκπαιδευτής σκύλων διαδικτυακά. Ο καλύτερος χειριστής σκύλων στη χώρα. Online εκπαιδευτής σκύλων για κουτάβι. Online εκπαιδευτής σκύλων για ενήλικα σκυλιά