εκτροφέας american bully Ελλάδα

εκτροφέας american bully Ελλάδα


Καλώς ήρθατε στο επίσημο αμερικανικό εκτροφείο Bully «Dognik Bulls». Λειτουργούμε από το 2011. Είμαι επίσημος εκτροφέας american bully, με λένε Veronika Voitovska.
Αυτή τη στιγμή στο κυνοκομείο υπάρχουν κουτάβια τύπου «στάνταρ», λιλά χρώμα. Πωλούνται 2 αγόρια και 4 κορίτσια. Η τιμή ενός κουταβιού American Bully από αυτό το ζευγάρωμα είναι 2000 ευρώ. Τα κουτάβια είναι έτοιμα να φύγουν. Έχουν έγγραφα ABKC (American Bully Kennel Club), ένα ευρωπαϊκό κτηνιατρικό διαβατήριο με εμβολιασμούς, ένα επίσημα καταχωρημένο μικροτσίπ.
Τα κουτάβια μας ζουν σε ένα σπίτι στο δάσος, αναπνέουν καθαρό αέρα. Περπατούν καθημερινά και έχουν άριστη υγεία. Όλα τα κουτάβια έχουν ολοκληρώσει την αρχική κοινωνικοποίηση των κουταβιών.
Ζεύγος αναπαραγωγής 815 Bully Camp Noise (εισαγωγή από ΗΠΑ) x Valor Inter Plato Afelia Diamond (ΗΠΑ/Ισπανία).
Ο πατέρας των κουταβιών τιτλοφορείται σε εκθέσεις.
Κάθε κουτάβι έχει τη δική του προσωπικότητα. Κάποια είναι υψηλότερα, άλλα είναι χαμηλότερα. Κάποιοι είναι πιο δραστήριοι, άλλοι είναι ήρεμοι. Σε κάποιον αρέσει να παίζει με παιχνίδια, σε κάποιον αρέσει να κάθεται στα χέρια των ανθρώπων.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για κάθε κουτάβι και να λάβετε περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο.
Θα χαρούμε να δείξουμε ζωντανά τα κουτάβια American Bully και να σας γνωρίσουμε. Θα συζητήσουμε όλα τα θέματα που σας απασχολούν όταν αγοράζετε ένα κουτάβι. Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το τέλειο κουτάβι νταής για την οικογένειά σας.
Εάν δεν έχετε την ευκαιρία να έρθετε στο εκτροφείο μας, θα δείξουμε τα κουτάβια μέσω συνδέσμου βίντεο και θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε. Υπάρχει παράδοση οπουδήποτε στον κόσμο. Τα σκυλιά μας ζουν ήδη σε 20 χώρες του κόσμου.
Φωτογραφίες από κουτάβια American Bully:


Γράψτε με οποιαδήποτε απορία. εκτροφέας american bully Ελλάδα:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls