Εκτροφείο σκύλων Pitbull Greece

Το μόνο εγγεγραμμένο αμερικανικό ρείθρο πίτμπουλ τεριέ στην Ελλάδα Dognik Bulls (ADBA) ιδρύθηκε το 2011, από το 2016 εκτρέφει τη δική του αμερικανική σειρά τεριέ πιτ μπουλ — Castlesline. Η σειρά βασίζεται σε σκύλους Old Family Red Nose με την προσθήκη εργασιακής αναπαραγωγής, χρησιμοποιήθηκαν Jumbo, DDWW, Red Alert blood.

Instagram- dognikbulls

Εδώ και πολλά χρόνια γινόμαστε δυνατοί, με μεγάλα ογκώδη κεφάλια, σκέψη, πολύ τζόγος και οδηγώντας American Pit Bull Terrier. Το μέσο μέγεθος των πιτ μπουλ μας είναι 20-24 κιλά. Ύψος στο ακρώμιο είναι 43-50 εκ. Ανάλογα με το ζευγάρωμα έχουμε πίτμπουλ μεγαλύτερο ή μικρότερο σε βάρος. Όλοι οι απόφοιτοι του ρείθρου πιτ μπουλ Ελλάδας ζουν καλά με παιδιά

διαφορετικών ηλικιών. Τα σκυλιά μας έχουν επαρκή ισχυρή ψυχή. Τα πίτμπουλ στο ελληνικό φυτώριο ελέγχονται για γενετικές ασθένειες φυλής, εξετάζονται τακτικά από κτηνίατρο, παρουσιάζονται και κερδίζουν σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, κερδίζουν σε αθλητικούς αγώνες σε διάφορες χώρες. Οι απόφοιτοι του εκτροφείου πιτ μπουλ Dognik Bulls στην Ελλάδα ζουν σε 20 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Πρωταθλητές Λετονίας, Πρωταθλητές Εσθονίας, Πρωταθλητές Βαλτικών Χωρών, Πρωταθλητές Ιταλίας, Πρωταθλητές Ουκρανίας, Πρωταθλητές Λευκορωσίας, Πρωταθλητές Ρωσίας γεννήθηκαν στο εκτροφείο των αμερικανικών πίτμπουλ τεριέ Ελλάδας «Dognik Bulls». Πρωταθλητές σε αθλητικούς αγώνες σε Λετονία, Λιθουανία, Φινλανδία, Ουκρανία, Ρωσία, Λευκορωσία κ.λπ.

Υπάρχουν κουτάβια στο ρείθρο μας American Pit Bull Terrier Greece αρκετές φορές το χρόνο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συζητήσετε τι είδους κουτάβι θέλετε — θηλυκό ή αρσενικό, χρώμα, μέγεθος ενήλικα, αναμενόμενος χαρακτήρας και πολλά άλλα. Φροντίστε να μας πείτε για εσάς και την οικογένειά σας, έτσι θα είναι πιο εύκολο για εμάς να σας πούμε ποια κουτάβια από ποια ζευγαρώματα πιτ μπουλ θα σας ταιριάζουν. Οι τιμές για τα κουτάβια μας American Pit Bull Terrier είναι 1000-2000 ευρώ κατά μέσο όρο.

Pit bull kennel Greece instagram- dognikbulls

Email- dognikb@gmail.com

Φωτογραφίες από μερικά σκυλιά του Dognik Bulls εκτροφείο Ελλάδα