Εκτροφείς Pitbull Ελλάδα

Εκτροφείς Pitbull Ελλάδα


Καλώς ήλθατε στο κυνοκομείο καθαρόαιμων αμερικανικών πίτμπουλ τεριέ στην Ελλάδα. Ονομάζομαι Veronika Voitovska και είμαι η κτηνοτρόφος του εκτροφείου Dognik Bulls. Στον ιστότοπο του κυνοκομείου μας μπορείτε να δείτε εξαιρετικούς εκπροσώπους της ράτσας πίτμπουλ, να κατανοήσετε τα γενεαλογικά (και να καταλάβετε γιατί το γενεαλογικό είναι σημαντικό για ένα πίτμπουλ) και επίσης να επιλέξετε και να αγοράσετε ένα κουτάβι πιτ μπουλ για τον εαυτό σας.
Για πολλά χρόνια αναπαράγουμε το «απόλυτο αμερικανικό τεριέ Πιτ Μπουλ». Αρχικά, το φυτώριο μας έφερε στην Ευρώπη παλιό, διαχρονικά αποδεδειγμένο αίμα από την Αμερική και τη Βραζιλία. Αυτά τα πίτμπουλ έγιναν οι ιδρυτές του κυνοκομείου μας και της σειράς μας εκτροφής Αμερικανικών Πιτ Μπουλ Τεριέ. Θα σας δείξω πώς μοιάζουν τα πραγματικά πίτμπουλ από το «Dognik Bulls» Greece:

Είμαι σίγουρος ότι θα δείτε τη διαφορά μεταξύ των πίτμπουλ τεριέ μας και των άλλων πιτ μπουλ. Τα σκυλιά μας είναι πολύ δυναμικά, παθιασμένα, αγαπούν τον ιδιοκτήτη τους και αγαπούν τη ζωή. Τα πίτμπουλ από τα Dognik Bulls έχουν εξαιρετικούς μύες, μεγάλα όμορφα κεφάλια και σταθερό νευρικό σύστημα. Ταξιδεύουμε πολύ σε όλο τον κόσμο, παρακολουθώντας εκθέσεις και διαγωνισμούς για American Pit Bull Terrier. Επίσης, εγώ, η Veronika Voitovska, πραγματοποιώ συχνά εξετάσεις σε εκθέσεις σκύλων ως πιστοποιημένη ειδικός χειριστής σκύλων. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι τα πιτ μπουλ της Dognik Bulls είναι σκυλιά πολύ υψηλής ποιότητας. Είμαστε πολύ διάσημοι εκτροφείς πιτ μπουλ στην Ευρώπη.
Χρησιμοποιούμε τις ακόλουθες γραμμές αίματος στο εκτροφείο πιτ μπουλ μας: OFRN, Lonzo, Jumbo, Red Alert, DDWW. Πρόκειται για εξαιρετικές σειρές πιτ μπουλ, με ισορροπημένο νευρικό σύστημα, γενναίοι και με καλή υγεία (επιπλέον, όλα τα σκυλιά στο εκτροφείο μας εξετάζονται για απουσία γενετικών ασθενειών φυλής και διαθέτουν πιστοποιητικά).
Πόσο κοστίζουν τα κουτάβια στο εκτροφείο πιτ μπουλ μας; Η μέση τιμή ενός κουταβιού pitbull είναι 1500-2500 ευρώ. Αυτή η τιμή περιλαμβάνει το πιο υπέροχο κουτάβι, εμβόλια ανάλογα με την ηλικία, καταχωρημένο μικροτσίπ, ευρωπαϊκό κτηνιατρικό διαβατήριο. Επιπλέον, παρέχουμε εκτενές υλικό για τη διατροφή, την εκπαίδευση και την εκπαίδευση ενός κουταβιού στο αρχικό στάδιο της ζωής. Αυτός ο οδηγός βοηθά όλους τους αρχάριους ιδιοκτήτες να μεγαλώσουν σωστά ένα υπέροχο κουτάβι.
Τι είδους ιδιοκτήτες θεωρούμε για σκύλους από το εκτροφείο πιτ μπουλ Ελλάδας; Άτομα με σταθερές οικογενειακές σχέσεις, σταθερές δουλειές και εισόδημα. Άτομα που είναι πρόθυμα να αφιερώσουν χρόνο για να μεγαλώσουν ένα υγιές και δραστήριο αμερικανικό τεριέ Pit Bull.
Από την πλευρά μας, καταβάλλουμε τη μέγιστη προσπάθεια και προσοχή στην ανατροφή των κουταβιών ενώ βρίσκονται στο κυνοκομείο. Αυτό περιλαμβάνει πρώιμη κοινωνικοποίηση με άλλα σκυλιά, παιδιά, περπάτημα έξω τέσσερις φορές την ημέρα από την παιδική ηλικία (ξεκινώντας από την ηλικία του 1 μήνα από τη γέννηση), εκμάθηση χρήσης λουριού και περιλαίμιου, μπάνιο και κόψιμο νυχιών. Το φυτώριο μας βρίσκεται μέσα στο δάσος. Ως εκ τούτου, τα κουτάβια και τα ενήλικα σκυλιά ζουν σε ένα φιλικό προς το περιβάλλον μέρος.
Για αγορά πίτμπουλ σε φυτώριο πιτ μπουλ στην Ελλάδα, γράψτε μας. Στο πρώτο σας μήνυμα, πείτε μας για εσάς και την οικογένειά σας:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Τα πίτμπουλ τεριέ από το εκτροφείο μας ζουν σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο. Αν χρειαστεί, οργανώνουμε την παράδοση του κουταβιού στη χώρα και την πόλη σας.
Αυτή τη στιγμή έχουμε πολλά κουτάβια pitbull προς πώληση στο κυνοκομείο μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να αγοράσετε τον σκύλο των ονείρων σας.
Με εκτίμηση, κτηνοτρόφος και ιδιοκτήτρια του pit bull kennel Greece — Veronika Voitovska.

Εκτροφείς Pitbull Ελλάδα