Επίδειξη νταής της ABKC στη Μόσχα


Συγχαρητήρια στην απόφοιτο του κυνοκομείου μας “Dognik Bulls” για τη νίκη της στο ABKC American Bully show στη Μόσχα!
Ο Αμερικανός ταύρος Dognik Bulls Loona κατέλαβε την πρώτη θέση στη γυναικεία κατηγορία στον «στάνταρ» τύπο στην πρώτη έκθεση. Και δεύτερη θέση στις γυναίκες American Bully στον «στάνταρ» τύπο στη δεύτερη παράσταση. Έκθεση ABKC στη Μόσχα 10 Φεβρουαρίου 2024.
Παρεμπιπτόντως, ο Dognik Bulls Loona είναι ο πρωταθλητής Λευκορωσίας σύμφωνα με την έκδοση BKO-FCI! Και επίσης ο κορυφαίος Αμερικανός σκύλος Bully του 2021 και του 2022 σύμφωνα με το BKO-FCI! Στη Λευκορωσία, όπου ζει ο Dognik Bulls Loona, οι Αμερικανοί νταήδες μπορούν να συμμετέχουν επίσημα σε εκθέσεις της FCI. Επομένως, η Dognik Bulls Loona μας είναι πρωταγωνιστής τόσο στα συστήματα ABKC όσο και στα συστήματα FCI.
Αν θέλετε να αγοράσετε ένα κουτάβι American Bully, γράψτε μας στο κυνοκομείο. Πείτε μας για εσάς και για τι θέλετε το κουτάβι (οικογενειακό κατοικίδιο, ABKC show dog, σκύλος αναπαραγωγής). Πείτε μας τι τύπο και χρώμα κουταβιού American Bully θέλετε. Και εμείς, με βάση την εκτενή μας εμπειρία, θα επιλέξουμε το καλύτερο κουτάβι American Bully για εσάς.
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Επίδειξη νταής της ABKC στη Μόσχα. Αμερικανική εκπομπή νταής ABKC στη Μόσχα