Κοντά μου εκτροφεία πίτμπουλ


Κυνοτροφείο αμερικανικών τεριέ πιτ μπουλ «Dognik Bulls». Τα σκυλιά μας είναι εκπρόσωποι των πιο αγνών και πιο διάσημων σειρών αναπαραγωγής των American Pit Bull Terrier. OFRN (ΗΠΑ), Red Alert (ΗΠΑ), Jumbo (Γιουγκοσλαβία), Zebo (ΗΠΑ), Lonzo (ΗΠΑ), Boudreaux (ΗΠΑ), DDWW (Ουκρανία).
Το εκτροφείο πιτ μπουλ «Dognik Bulls» είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο — τα σκυλιά μας ζουν σε 25 χώρες! Συμπεριλαμβανομένης της πατρίδας της φυλής — στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
Τα αμερικανικά πιτ μπουλ τεριέ μας κερδίζουν αθλητικούς αγώνες, εκθέσεις και προπονήσεις σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Όλα τα σκυλιά στο ρείθρο έχουν εξεταστεί για την απουσία γενετικών ασθενειών που μπορεί να υπάρχουν στη φυλή American Pitbull Terrier.
Φωτογραφίες των σκύλων μας (εκτροφεία πιτ μπουλ κοντά μου):
American pitbull terrier kennelAmerican pitbull terrier kennelAmerican pitbull terrier kennel
Αρχές της δουλειάς μας:
Αγάπη για τη φυλή. Χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας αμερικανικά πίτμπουλ στην εκτροφή μας. Όλα τα πιτ μπουλ μας είναι αμερικανικής γενεαλογίας ADBA. Και αυτά είναι τα πιο πολύτιμα γενεαλογία για τα πίτμπουλ σε ολόκληρο τον κόσμο. Άλλωστε, αυτός ο οργανισμός είναι που καταγράφει και τηρεί αρχεία καθαρόαιμων πίτμπουλ στον κόσμο από το 1909.
Μαθαίνουμε συνεχώς νέα πράγματα και βελτιώνουμε τη δουλειά μας. Εγώ ως προϊστάμενος του βρεφονηπιακού σταθμού είμαι γιατρός. Είμαι επίσης πιστοποιημένος ειδικός εκπαιδευτής σκύλων. Δικαστής αμερικανικών επιδείξεων πίτμπουλ τεριέ στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Κριτής αθλητικών αγώνων (αναμονή).
Η κύρια αναπαραγωγή βασίζεται σε καθαρό αμερικανικό αίμα. Φέραμε αρκετά σκυλιά από την Αμερική. Πηγαίνουμε επίσης για αναπαραγωγή με κορυφαία αμερικάνικα αρσενικά σκυλιά.
Μπορείτε να αγοράσετε ένα κουτάβι pitbull στο εκτροφείο μας. Η μέση τιμή είναι 1500-2000 ευρώ. Η παράδοση είναι διαθέσιμη σε οποιαδήποτε πόλη και χώρα. Έχουμε μεγάλη εμπειρία στις παραδόσεις. Το κύριο πράγμα από εσάς είναι η επιθυμία να αγοράσετε ένα κουτάβι στο εκτροφείο πιτ μπουλ μας. Και επίσης οικονομική βιωσιμότητα για την αγορά και συντήρηση ενός τζόγου, δραστήριου pit bull terrier από την «Dognik Bulls».
Φέτος, το εκτροφείο μας σχεδιάζει να έχει 5 λίτρα κουταβιών American Pit Bull Terrier. Επικοινωνήστε μαζί μας και αγοράστε το κουτάβι των ονείρων σας από το “pit bull kennel near me”.
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Με εκτίμηση, Veronika Voitovska, ρείθρο των αμερικανικών τεριέ πιτ μπουλ «Dognik Bulls».

Κοντά μου εκτροφεία πίτμπουλ