Κουτάβια πίτμπουλ Ελλάδα

Πωλούνται πανέμορφα κουτάβια πίτμπουλ. Όλα με κόκκινες μύτες. Χρώματα — κρεμ (πολύ ανοιχτό, σχεδόν σαν λευκό), κόκκινο, σοκολατί. Τα κουτάβια πιτ μπουλ της Ελλάδας είναι πολύ ευγενικά και φιλικά. Γεννήθηκε την 1η Ιουλίου 2023. Διαθέτουμε επίσημο εκτροφείο αμερικανικών τεριέ πιτ μπουλ «Dognik Bulls». Δουλεύουμε από το 2011. Εγγεγραμμένος στην ADBA (American Dog Breeders Association).
Κουτάβια Πιτ μπουλ Ελλάδα από υπέροχους γονείς. Τον πατέρα τον έφεραν από την Αμερική. Έχει γενεαλογικό ADBA. Δεν έχει γενετικές ασθένειες φυλής (αταξία και οφθαλμικές παθήσεις). Άριστη ψυχική ισορροπία. Αγαπά τα παιδιά. Πολύ τζόγος. Πρωταθλητής πολλών χωρών σε εκθέσεις και αθλητικούς αγώνες. Πολλαπλός νικητής του Best In Show — 1η θέση.
Η μητέρα ήρθε από το Νταγκεστάν. Γενεαλογικό ADBA. Μεσαίου μεγέθους, πολύ ευγενικός και δραστήριος σκύλος. Δεν έχει γενεαλογικά γενετικά νοσήματα.
Τα κουτάβια πίτμπουλ από την προηγούμενη γέννα αυτών των γονέων ζουν στη Φινλανδία, τη Λετονία, την Ουκρανία. Παίξτε ήδη και κερδίστε σε εκθέσεις. Έχουν τίτλους — Πρωταθλητής Ιταλίας, Πρωταθλητής Γερμανίας, Πρωταθλητής Λετονίας, Πρωταθλητής Μεγάλης Βρετανίας. Πολύ έξυπνα, δραστήρια American Pit Bull Terriers.
Αρκετά θηλυκά και αρσενικά είναι διαθέσιμα για κράτηση. Θα είναι έτοιμο να μετακομίσει σε νέα σπίτια μετά τις 26 Αυγούστου 2023 (μετά από 8 εβδομάδες). Θα αποπαρασιτωθούν τρεις φορές, θα εμβολιαστούν, με κτηνιατρικό διαβατήριο, με γενεαλογικό ADBA, με καταχωρημένο μικροτσίπ.
Φωτογραφίες γονέων κουταβιών πίτμπουλ στην Ελλάδα:


Φωτογραφίες από κουτάβια πιτ μπουλ Ελλάδα:


Γράψτε μας για να αγοράσουμε το πίτμπουλ των ονείρων σας. Υπάρχει παράδοση κουταβιών πιτ μπουλ Ελλάδας σε όλο τον κόσμο. Τα κουτάβια πιτ μπουλ μας ζουν σε 23 χώρες του κόσμου!
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Πείτε μας για εσάς στο πρώτο μήνυμα. Πώς σε λένε, πόσο χρονών είσαι. Γιατί θέλεις ένα κουτάβι πίτμπουλ. Τι σκοπεύετε να κάνετε με ένα πίτμπουλ από το εκτροφείο Dognik Bulls; Μένεις σε διαμέρισμα ή σε σπίτι; Εχετε παιδιά? Έχετε άλλα σκυλιά ή γάτες; Συμφωνούν όλοι στην οικογένεια για έναν σκύλο;

 

 

Παρόμοια άρθρα:
Pitbull Ελλάδα