κουτάβια πίτμπουλ
Πωλούνται αμερικάνικα κουτάβια τεριέ πίτμπουλ, εκτροφείο Dognik Bulls. Διατίθεται 1 κοκκινομάλλα αγόρι με κοκκινομύτη. 1 κοκκινομάλλα κορίτσι με κοκκινομύτη με μάσκα σοκολάτας στο πρόσωπό της. Το κόστος ενός κουταβιού είναι 1500 ευρώ. Ηλικία — 10 εβδομάδες. Έτοιμοι να μετακομίσουν σε νέα σπίτια. Υπάρχει παράδοση σε χώρες και πόλεις (τα σκυλιά μας ζουν σε 20 χώρες του κόσμου). Εξασκούμε επίσης την προσωπική άφιξη νέων ιδιοκτητών για το κουτάβι τους. Δείχνουμε σε όλα τα κουτάβια ότι είναι όλα υγιή και δραστήρια. Παρουσιάζουμε τους γονείς, τα επιτεύγματά τους σε εκθέσεις και αθλητικούς αγώνες, στην προπόνηση.
Γονείς κουταβιών πίτμπουλ:


Ο πατέρας έφερε από τις ΗΠΑ — Millers Wild Storm aka Castle. Τίτλος σε αθλήματα και εκθέσεις. Line Old Family Red Nose.


Η μητέρα έφερε από το Νταγκεστάν — Dognik Bulls Indiana. Red Alert line.


Φωτογραφία από κουτάβια πίτμπουλ


Όλα τα κουτάβια ζουν σε ένα σπίτι στο δάσος, περπατούν καθημερινά, είναι συνηθισμένα στο χιόνι, αναπνέουν συνεχώς καθαρό αέρα. Έχουν δυνατά πόδια, καθώς περπατούν καλά και τρώνε super premium τροφή (χιλς κουτάβι αρνί και ρύζι). Στο ρείθρο, τα κουτάβια επικοινωνούν με άλλα σκυλιά, παίζουν με τα παιδιά των γειτόνων μας και υφίστανται πλήρως την αρχική κοινωνικοποίηση του κουταβιού. Δεν φοβούνται τους δυνατούς ήχους, τα πυροτεχνήματα, τους ξένους, τα αυτοκίνητα κ.λπ. Κουτάβια με πραγματικό χαρακτήρα pit bull, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο: κρέμονται, παίζουν άφοβα, κρατάνε λαβή, έχουν πίεση και κίνηση. Πανέμορφα, καθαρόαιμα κουτάβια πίτμπουλ. Δεν υπάρχουν ανάλογα αυτού του ζευγαρώματος στις πλησιέστερες χώρες τώρα. Κορυφαίας ποιότητας κουτάβια pit bull. Οι γονείς δεν έχουν αλλεργίες ή άλλα προβλήματα υγείας. Μαμά και μπαμπάς με σταθερό ψυχισμό, επαρκή σκυλιά.
Τα κουτάβια Pit bull μετακομίζουν στα σπίτια τους με εμβολιασμούς ανά ηλικία, κτηνιατρικό ευρωπαϊκό διαβατήριο, μικροτσίπ καταχωρημένο στην ευρωπαϊκή βάση δεδομένων ζώων, γενεαλογικό ADBA (American Dog Breeders Association — ο παλαιότερος και μεγαλύτερος, αξιόπιστος οργανισμός για την εγγραφή καθαρόαιμων κουταβιών pitbull στην κόσμος).
Για να αγοράσετε ένα κουτάβι πίτμπουλ από το εκτροφείο Dognik Bulls, γράψτε:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls