Κουτάβια American Bully, αγοράστε από ρείθρο


Τα κουτάβια αναμένονται στο American Bully Kennel “DOGNIK BULLS”. Η γέννηση των κουταβιών American Bully είναι στις αρχές Ιουνίου 2024.
Μαμά: Dognik Bulls Lilibet. Φέρθηκε από τη Ρωσία. Δεν έχει γενετικές ασθένειες φυλής. Φιλικός, δραστήριος, πολύ ευκίνητος Αμερικανός νταής. Συμμορφώνεται πλήρως με το πρότυπο της φυλής. Στον τύπο «τσέπης». Ζει στο κυνοκομείο μας, μαζί με άλλα σκυλιά. Βόλτες κάθε μέρα με το ενός έτους παιδί μας και τα παιδιά του γείτονα.

Μπαμπάς: Chaw Li Iva San Attilus. Φέρθηκε από τη Ρωσία. Δεν έχει γενετικές ασθένειες φυλής (ελεγμένο για: εκφυλιστική μυελοπάθεια, υπερουρικοζουρία, νευρωνική λιποφουσκίνωση τύπου 4, νευρωνική λιποφουσκίνωση τύπου 10, ατροφία αμφιβληστροειδούς τύπου 1, ατροφία αμφιβληστροειδούς τύπου 2). Τίτλοι: Πρωταθλητής Λετονίας, Μεγάλος Πρωταθλητής Λευκορωσίας. Νικητής του «Bully Show-2023». Πολύ φιλικό αρσενικό. Απόλυτα πιστός σε αγνώστους, σε άλλα σκυλιά, σε παιδιά. Έχει ισορροπημένο νευρικό σύστημα.
Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε ένα κουτάβι American Bully από το εκτροφείο DOGNIK BULLS;
Πρώτα. Νοιαζόμαστε για όλα τα κουτάβια μας και είναι σημαντικό για εμάς σε ποιες οικογένειες πηγαίνουν. Επομένως, όταν επικοινωνείτε με έναν εκπρόσωπο του νηπιαγωγείου, πείτε μας για εσάς. Σχετικά με την εμπειρία σας με σκύλους (ακόμα κι αν δεν έχετε, πείτε μας και γι’ αυτό). Πόσο μεγάλη είναι η οικογένειά σου? Έχει κάποιος στην οικογένεια αλλεργία;
Δεύτερος. Όλα τα κουτάβια American Bully μας πηγαίνουν σε νέες οικογένειες με ένα πλήρες σύνολο εγγράφων. Κάθε κουτάβι θα αποπαρασιτωθεί τουλάχιστον τρεις φορές. Θα εμβολιαστεί (ένα εμβόλιο εάν το κουτάβι φύγει μετά από 8 εβδομάδες και 3 εμβόλια εάν το κουτάβι φύγει μετά από 12 εβδομάδες). 3 εμβόλια είναι ένα πλήρες σύνολο εμβολιασμών. Ανάλογα με τη χώρα διαμονής σας, ένα εμβόλιο μπορεί να είναι αρκετό για να πάει το κουτάβι σας σε μια νέα οικογένεια ή μπορεί να χρειαστεί να κάνετε και τα τρία. Κατανοούμε ότι θέλετε να αποκτήσετε το κουτάβι σας American Bully το συντομότερο δυνατό. Επομένως, θα σας ενημερώσουμε για τους κανόνες στη χώρα σας και θα προσφέρουμε την πιο βολική επιλογή. Όλα τα κουτάβια διαθέτουν μικροτσίπ και έγγραφα εγγραφής. Όλα τα κουτάβια θα έχουν ευρωπαϊκό κτηνιατρικό διαβατήριο. Όλα τα κουτάβια θα πουληθούν με σύμβαση πώλησης. Μπόνους από το ρείθρο: παρέχουμε ένα εγχειρίδιο οδηγιών 20 σελίδων σχετικά με τη σωστή ανατροφή, διατροφή και εκπαίδευση ενός κουταβιού American Bully. Σας λέει τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε με το κουτάβι σας. Πώς και τι να του διδάξει. Τι να ταΐζετε και πόσο συχνά. Γενικά, περιέχει απαντήσεις σε όλες τις βασικές ερωτήσεις που μπορεί να έχετε τον πρώτο χρόνο της ζωής του κουταβιού σας.
Τρίτος. Τι χρώμα και τύπο θα είναι τα κουτάβια μας American Bully; Περιμένουμε κουτάβια κυρίως τύπου «τσέπης», ίσως μερικά κουτάβια να είναι «κλασικού». Ο «κλασικός» τύπος είναι ένας σκύλος που είναι ελαφρώς ψηλότερος και ελαφρύτερος στη δομή των οστών. Περιμένουμε κουτάβια American Bully μόνο σε μπλε τρίχρωμα και σκέτα μπλε χρώματα.
Τέταρτος. Ποια είναι η τιμή ενός κουταβιού American Bully από το εκτροφείο DOGNIK BULLS; Δεδομένου ότι πρόκειται για εκτροφή, αυτό σημαίνει ότι το αρσενικό από το οποίο θα γεννηθούν τα κουτάβια δεν ανήκει στο εκτροφείο μας. Αυτά είναι πρόσθετα μεγάλα έξοδα για ταξίδια, πληρωμή για ζευγάρωμα, το ίδιο το ζευγάρωμα και προετοιμασία πρόσθετων εγγράφων. Η τιμή ενός κουταβιού American Bully θα είναι 3000 ευρώ. Προκαταβολή κράτησης κουταβιού — 500 ευρώ (περιλαμβάνεται στη συνολική τιμή του κουταβιού). Η προκαταβολή της κράτησης καταβάλλεται κατά την κράτηση ενός κουταβιού (με δικαίωμα επιλογής: πρώτη ή δεύτερη επιλογή αρσενικού/θηλυκού) ή μετά τη γέννηση των κουταβιών, εάν υπάρχουν ακόμα κουτάβια χωρίς κράτηση κατά τη στιγμή της γέννησης. Συνήθως, μερικά κουτάβια American Bully έχουν ήδη κρατηθεί πριν από τη γέννηση. Επομένως, συμβουλευτείτε την οικογένειά σας, αποφασίστε ποιον θέλετε: αγόρι ή κορίτσι και γράψτε μας για να κρατήσουμε ένα υπέροχο κουτάβι American Bully.
Πέμπτος. Παραδίδουμε τα κουτάβια μας σε όλο τον κόσμο. Συνήθως πρόκειται για προσωπική παράδοση, αλλά μερικές φορές με κούριερ. Ή μπορείτε να έρθετε στο ρείθρο για να παραλάβετε αυτοπροσώπως το κουτάβι American Bully σας. Χαιρόμαστε που σας γνωρίζουμε, θα δείξουμε στη μητέρα των κουταβιών και θα δείτε προσωπικά πόσο ιδανικό είναι αυτό το σκυλί. Οι Αμερικανοί μας νταήδες ζουν σε 26 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η εμπειρία μας στην παράδοση κουταβιών είναι τεράστια.
Για να αγοράσετε ένα κουτάβι American Bully από το ρείθρο, γράψτε μας:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Φωτογραφία γονέων αμερικανικών κουταβιών νταής μαζί:

Αγοράστε κουτάβια American Bully από ένα ρείθρο, American Bully puppies, American Bully κράτηση, American Bullies 2024, αγοράστε ένα κουτάβι Bully, American Bully τιμή, American Bully κουτάβι τιμή, American Bully κουτάβι τιμή από ένα ρείθρο, αγοράστε ένα μπλε American Bully, αγοράστε ένα μπλε τρίχρωμος Αμερικανός νταής