Κράτηση κουταβιών pitbull terrier
Στα μέσα Μαρτίου 2024 αναμένουμε τη γέννηση των κουταβιών American Pitbull Terrier από αυτούς τους γονείς:

Πατέρας: Aventador KMK Rocky Balboa. Φέρθηκε από την Πολωνία.
Μητέρα: Dognik Bulls Abronia.
Περιμένουμε τη γέννηση μαύρων και κόκκινων κουταβιών. Δεδομένου ότι ο πατέρας των κουταβιών (Aventador KMK Rocky Balboa) δεν φέρει γενετικά κόκκινη μύτη. Αυτή η γέννηση σοκολατένιων κουταβιών είναι αδύνατη. Το κόστος των κουταβιών θα εξαρτηθεί από τις προσωπικές ιδιότητες κάθε κουταβιού. Τιμή 1500-2000 ευρώ. Οι κρατήσεις είναι πλέον ανοιχτές για τα καλύτερα κουτάβια American Pitbull Terrier.
Πατέρας: Aventador KMK Rocky Balboa. Φέρθηκε από την Πολωνία. Γεννήθηκε από πατέρα Αμερικανό και μητέρα Πολωνή. Φέρει τη γραμμή αίματος: Κινέζος. Έχει εξαιρετικό φιλικό χαρακτήρα, παθιασμένο και πολύ ανθεκτικό. Απόλυτος νικητής του Πανρωσικού διαγωνισμού στίβου για πιτ μπουλ και επιτελεία. Απόλυτος νικητής αθλητικών αγώνων 5 συνεχόμενες φορές το χρόνο! Υπάρχουν από 50 έως 100 πίτμπουλ και επιτελεία σε αγώνες. Στις μεγαλύτερες πόλεις της Ρωσίας — Αγία Πετρούπολη και Μόσχα. 22 βραβεία στον αθλητισμό σε μόλις ένα χρόνο! Νικητής ρωσικών αγώνων κούρσας και αγώνων. Εκπαιδευμένος σε όλα τα πρότυπα υπακοής.
Νικητής μιας ειδικής έκθεσης φυλής στη Μόσχα που κρίθηκε από τον ειδικό της ADBA Luigi John Matha (Ιταλία). Υπήρχαν 110 πιτ μπουλ σε εκείνη την έκθεση! Και κέρδισε την πρώτη θέση μεταξύ όλων! Νικητής κατηγορίας στο Special Breed Show στη Μόσχα που κρίθηκε από την Elena Belova (Φινλανδία).
Η Aventador KMK Rocky Balboa δεν έχει γενετικές ασθένειες. Δεν έχει τροφικές αλλεργίες.
Εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της εφημερίδας ADBA Νοεμβρίου 2019! Είναι το κορυφαίο αμερικανικό περιοδικό Pitbull Terrier στην Αμερική. Έλαβε εξαιρετική βαθμολογία από τον παγκοσμίου φήμης κτηνοτρόφο πίτμπουλ — Tom Garner! Ο Tom Garner είναι ο ιδρυτής τέτοιων διάσημων σειρών pit bull όπως ο Chinaman, Frisco.
Εκτρέφεται επανειλημμένα στη Ρωσία και την Ισπανία. Μεταφέρει στα παιδιά την εξωτερική του εμφάνιση, τον εξαιρετικό ψυχισμό, τον ενθουσιασμό και την ορμή του.
Ιδού τα αθλητικά αποτελέσματα των παιδιών του:
αναρρίχηση τοίχου- 410 cm!
άλμα εις μήκος — 580 cm!
a-frame: 48 πόντοι ανά λεπτό!
άλμα εις ύψος: 225 cm!
Καθώς και άλματα πάνω από εμπόδια, κούρσες, φρίσμπι και άλλα αθλήματα. Μία από τις κόρες του: κορυφαίος σκύλος σύμφωνα με τα αποτελέσματα του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού 2023.

Απολύτως όλοι οι αδερφοί και οι αδερφές Aventador έγιναν πρωταθλητές και μεγάλοι πρωταθλητές του ADBA στην Ευρώπη (5 θρυλικά pit bulls — KMK Bloody Sunday, KMK Hannibal Lecter, KMK Mad Trinity, KMK Madison Lee, KMK Speedy Gonzales)! Δεν υπάρχει άλλο σκουπίδια pit bull terrier στην Ευρώπη που να παράγει τόσους πολλούς πρωταθλητές ADBA ταυτόχρονα. Η μητέρα της Aventadora είναι το πρώτο pit bull στην Ευρώπη με τον τίτλο P.O.E — Producer of Excellence! Το θρυλικό Zwolinski Bullet (γεννήθηκε στο πολωνικό ρείθρο Forest Hill Kennel). Το μοναδικό ευρωπαϊκό Pitbull Terrier με αυτόν τον αμερικανικό τίτλο ADBA.
Ύψος Aventador KMK Rocky Balboa: 54 εκ. Βάρος 23 κιλά.
Φωτογραφίες του πιτ μπουλ τεριέ Aventador KMK Rocky Balboa:

Φωτογραφίες των παιδιών της Aventador (KMK Rocky Balboa):

Μητέρα: Dognik Bulls Abronia.
Γεννημένος από πατέρα φερμένο από την Αμερική (Real Deal Chocolates). Πρωταθλητής πολλών χωρών σε εκθέσεις και αθλητικούς αγώνες. 4 συνεχόμενες φορές νικητής σε ειδικές εκθέσεις φυλών για πίτμπουλ στην Ουκρανία και τη Ρωσία. Υπάρχουν περίπου 100 αμερικανικά πίτμπουλ τεριέ που διαγωνίζονται. Ψευδώνυμο: Millers Wild Storm Castle.
Γεννήθηκε από μητέρα από τη Βραζιλία. Ψευδώνυμο: Hoffs Banshee.
Η Dognik Bulls Abronia φέρει την παλαιότερη γνωστή γραμμή αίματος της Αμερικής, την OFRN (Old Family Red Nose). Η Abronia έχει πλήρες πρωτάθλημα σε ευρωπαϊκούς και αμερικανικούς αθλητικούς αγώνες. Και επίσης σε εκθέσεις σκύλων. Ο θείος της Abronia είναι το πιο τιμημένο pit bull terrier στον κόσμο, το A’n’N Stuff of Legends Boogieman της Fonvielle.
Ο Dognik Bulls Abronia είναι ο νικητής του διαγωνισμού «Gold Cup 2023» στη Μόσχα. Στην κατηγορία νέων πίτμπουλ. Υπήρχαν περίπου 150 πίτμπουλ τεριέ σε αυτό το σόου.
Νικητής αθλητικών αγώνων στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη. Αθλητικά αποτελέσματα:
Άλμα εις μήκος — 550 cm!
Αναρρίχηση τοίχου — 370 cm!
Άλμα εις ύψος — 215 cm!
Ετοιμάζεται να περάσει αρκετά προπονητικά πρότυπα. Απόλυτα υγιής. Δεν έχει γενετικές ασθένειες. Δεν έχει αλλεργίες. Εξέταση του καρδιαγγειακού συστήματος: υγιής. Εικόνες ακτίνων Χ για δυσπλασία των αρθρώσεων του ισχίου και του αγκώνα: απολύτως υγιείς αρθρώσεις (αποτέλεσμα ΑΑ και 00).
Πέρασε το ψυχικό τεστ — Φινλανδικό ψυχικό τεστ. Με το καλύτερο αποτέλεσμα.
Ύψος: 48 εκ. Βάρος: 22 κιλά.
Φωτογραφίες των Dognik Bulls Abronia:

Όλα τα κουτάβια θα εγγραφούν στο εκτροφείο Dognik Bulls. Εμβολιασμένος, με κτηνιατρικό διαβατήριο, με γενεαλογικό ADBA, με σύμβαση αγοραπωλησίας.
Το 75% των κουταβιών είναι καθαρό αμερικάνικο αίμα! Κορυφαία αναπαραγωγή στο εκτροφείο πιτ μπουλ μας.
Για να αγοράσετε ένα κουτάβι American Pitbull Terrier, γράψτε μας:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Pitbull Aventador. KMK Rocky Balboa. Εκτροφείο Πιτ μπουλ KMK. Πιτ μπουλ ρείθρο Forest Hill Kennel