Κριτικές American Bully

Κριτικές American Bully
Είμαστε ένα από τα μεγαλύτερα αμερικανικά εκτροφεία Bully στην Ευρώπη — Dognik Bulls. Σήμερα θα μιλήσουμε για το θέμα: Κριτικές American Bully.


Ο καλύτερος τρόπος για να πείτε για τους Αμερικανούς νταήδες είναι από τις κριτικές των ιδιοκτητών ρείθρων μας.
1. Kristina, ιδιοκτήτρια ενός Αμερικανού Bully από το εκτροφείο Dognik Bulls. Μόσχα, Ρωσία.
«Αγαπώ τον Αμερικανό νταή μου περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Είναι πολύ κουλ σκυλάκι. Και με άριστη υγεία. Δεν έχουμε αλλεργίες. Κάθε έξι μήνες κάνουμε υπερηχογράφημα καρδιάς, κάνουμε μια γενική εξέταση αίματος και μια βιοχημική εξέταση αίματος — ο σκύλος είναι απολύτως υγιής. Έχει δυνατές υγιείς αρθρώσεις, καλή αναπνοή, αντοχή σε επίπεδο πίτμπουλ τεριέ. Και είναι πολύ όμορφη».
2. Inga, ιδιοκτήτρια ενός Αμερικανού Bully από το εκτροφείο Dognik Bulls. Ιρλανδία.
«Στον Ache μας αρέσει να βλέπει τηλεόραση, ειδικά σε εκπομπές με ζώα. Της αρέσει να περπατάει και να κοιμάται στο κρεβάτι με την κόρη μου. Μοιάζει πολύ στον μπαμπά του από το Ιλινόις και χαίρομαι. Θέλαμε το κουτάβι μας να μεγαλώσει σαν μπαμπάς. Ο παιδικός σταθμός βοήθησε στην επιλογή ενός κουταβιού από το σωστό ζευγάρωμα, από την παιδική ηλικία μας έλεγε τι είδους κουτάβι χρειαζόμαστε. Τώρα απολαμβάνουμε κάθε μέρα μαζί».
3. Τατιάνα, ιδιοκτήτρια ενός Αμερικανού Bully από το εκτροφείο Dognik Bulls. Ουκρανία.
«Ο Σταλόνε μας είναι τέλειος. Είναι δυνατός, γρήγορος, ανθεκτικός. Πηγαίνουμε μαζί του σε εκθέσεις και συμμετέχουμε σε αθλητικούς αγώνες για δυνατούς σκύλους. Αγαπάει πολύ όλη μας την οικογένεια. Ξέρει πώς να προστατεύει. Δεν του αρέσουν καθόλου τα κεφάλια των ψαριών, αλλά λατρεύει τα ψάρια. Τον εκτρέφαμε μάλιστα δύο φορές και είχαμε υπέροχα κουτάβια. Σας ευχαριστώ για έναν τόσο όμορφο, καθαρόαιμο σκύλο».
4. Μαρίνα, ιδιοκτήτρια ενός Αμερικανού Bully από το εκτροφείο Dognik Bulls. Ουκρανία
«Ο Μπέχα είναι υπέροχος σκύλος. Είναι τύπου τσέπης, αλλά πολύ κινητική και δραστήρια. Στο δρόμο είναι φίλοι με άλλα σκυλιά, ανθρώπους, παιδιά. Δεν υπάρχουν προβλήματα μαζί της. Είναι κατάλληλη για κάθε βιομηχανικό φαγητό, παρά το γεγονός ότι έχει μπλε χρώμα. Όταν απλώς έψαχνα για ένα κουτάβι, διάβασα ότι οι μπλε αμερικανικοί ταύροι έχουν συχνά αλλεργίες. Ήμασταν όμως τυχεροί με το ρείθρο και με τον σκύλο. Ο Beha κέρδισε πολλές παραστάσεις, γέννησε μια γέννα κουτάβια».
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ιδιοκτήτες των σκύλων μας. Για την αγάπη των κατοικίδιων σας, για τη φροντίδα τους. Για το ότι δεν κάναμε λάθος όταν τους πουλήσαμε κουτάβια.
Οι κριτικές American Bully δεν είναι απλώς ένα άρθρο, είναι μια ιστορία για μια μεγάλη και φιλική πολυεθνική οικογένεια Dognik Bulls.
Για να μάθετε περισσότερα για τη ράτσα American Bully ή να αγοράσετε ένα κουτάβι American Bully, γράψτε μας:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls