Κυνοτροφείο


Σκύλοι και κουτάβια της ράτσας American Pitbull Terrier, American Bully. Το φυτώριο μας λειτουργεί από το 2011. Το ρείθρο σκύλων είναι εγγεγραμμένο στο σύστημα ADBA με American Pit Bull Terriers. Το ρείθρο σκύλων είναι εγγεγραμμένο στην ABKC στο American Bullies.
Πρώτα, θα σας δείξω τα ιδανικά μας σκυλιά. Και όταν τα ερωτευτείτε, θα σας πω περισσότερα για το νηπιαγωγείο.
Τα American Pitbull Terrier είναι όμορφα, μυώδη, με τέλεια ανατομία:

American Bullies: Pocket, Standard και Classic. Δυνατό, υγιές, ευγενικό:

Τι κάνουμε στο κυνοκομείο; Όλα ξεκίνησαν με την αγάπη για τα σκυλιά. Αρχίσαμε να επισκεπτόμαστε το χώρο προπόνησης, τις εκθέσεις σκύλων και τις αθλητικές εκδηλώσεις. Με τον καιρό, ο σύζυγός μου και εγώ αποφασίσαμε να ανοίξουμε το δικό μας ρείθρο για σκύλους. Επιλέξαμε προσεκτικά μελλοντικά σκυλιά για το εκτροφείο μας. Φέραμε τα κύρια σκυλιά μας από την Αμερική, μετά από την Ευρώπη και τη Ρωσία. Μετά από πολλά χρόνια εκτροφής καθαρόαιμων σκύλων, δημιουργήσαμε τον δικό μας πληθυσμό σκύλων στο κυνοκομείο. Όλα τα American Pit Bull Terrier και American Bullies μας είναι εξαιρετικά σκυλιά για οικογένειες και για να ζήσουν με παιδιά. Τα σκυλιά μας κερδίζουν σε αθλήματα και παραστάσεις. Έχουν επίσης πραγματικά αποκλειστικές γενεαλογίες που χρονολογούνται από εκείνες τις παλιές εποχές. Εποχές που τα σκυλιά εκτελούσαν τις λειτουργίες τους άψογα, ήταν ανθεκτικά και πολύ υγιή.
Αν ψάχνετε για ρείθρο για σκύλους και θέλετε να αγοράσετε ένα κουτάβι, τότε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα σας πούμε για τις διαφορές μεταξύ των American Pit Bull Terrier και των American Bullies. Θα σας δείξουμε ξεκάθαρα πώς μοιάζουν, θα σας δείξουμε εκατοντάδες βίντεο και φωτογραφίες. Θα παρέχουμε πλήρη συμβουλή για να σας διευκολύνουμε να αποφασίσετε τι είδους σκύλο θέλετε να αγοράσετε.
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Εάν δεν έχετε αποφασίσει ακόμα για μια ράτσα σκύλου, σας προτείνω να ακολουθήσετε το κυνοτροφείο μας στο Instagram. Θα ακολουθήσετε τα σκυλιά μας, θα απολαύσετε τις επιτυχίες μας και θα έχετε προσωπική άποψη για τα πίτμπουλ και τους νταήδες από το εκτροφείο Dognik Bulls.

Κυνοτροφείο. American Bully Kennel. Κυνοτροφείο αμερικανικών τεριέ pitbull