Μπλε τρίχρωμα κουτάβια American Bully


Τον Ιούνιο του 2024, θα γεννηθούν κουτάβια στο αμερικανικό εκτροφείο Bully «Dognik Bulls»! Περιμένουμε κουτάβια American Bully σε μπλε τρίχρωμα και απλά μπλε (γκρι) χρώματα.
Μητέρα κουταβιών: Dognik Bulls Lilibet. Φέρθηκε από τη Ρωσία. Έχει εξεταστεί από κτηνίατρο και είναι υγιής. Δεν έχει γενετικές ασθένειες φυλής. Έχω ήδη γεννήσει μια φορά Αμερικανό αρσενικό. Όλα τα κουτάβια μεγάλωσαν για να γίνουν ιδανικοί εκπρόσωποι της φυλής American Bully.
Πατέρας των κουταβιών: Chaw Li Iva San Attilus. Φέρθηκε από τη Ρωσία. Εξεταζόμενος και υγιής. Έχει απολύτως υγιείς γενετικές εξετάσεις (παρεγκεφαλιδική αταξία, ατροφία αμφιβληστροειδούς, εκφυλιστική μυελοπάθεια, υπερουρικοζουρία). Πρωταθλητής Λετονίας, Μεγάλος Πρωταθλητής Λευκορωσίας. Νικητής του «Bully Show 2023» στο American Bully Specialty Show στη Λετονία. Έχει εξαιρετικά ρουθούνια, αναπνευστικό σύστημα, είναι ανθεκτικό και υγιές.
Και οι δύο γονείς είναι απόλυτα στο πρότυπο της φυλής American Bully. Σπάνιο μπλε τρίχρωμο χρώμα. Οι γονείς έχουν καλά ανεπτυγμένα ρουθούνια (όχι στενά, όπως πολλοί άρρωστοι Αμερικανοί νταήδες). Οι γονείς των κουταβιών έχουν καλά μάτια και βλέφαρα. Παρακαλώ σημειώστε ότι συχνά κακής ποιότητας Αμερικανοί νταήδες έχουν πεσμένα βλέφαρα. Στο μέλλον, η χαλάρωση των βλεφάρων θα απαιτήσει χειρουργική επέμβαση. Οι μπλε τρίχρωμοι Αμερικανοί νταήδες μας δεν το έχουν αυτό. Οι γονείς των κουταβιών ανέχονται καλά τη ζέστη και περπατούν πολύ. Έχουν απολύτως ίσια πόδια, καλούς γοφούς και γωνίες των πίσω ποδιών. Οι ουρές έχουν το σωστό μήκος, χωρίς τσακίσματα.
Το αμερικανικό εκτροφείο νταής μας «Dognik Bulls» είναι στη φυλή από το 2011. Ξέρουμε πραγματικά πώς να γεννάμε και να μεγαλώνουμε το τέλειο κουτάβι American Bully. Και το πιο σημαντικό, ένα υγιές κουτάβι.


Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για την αγορά ενός μπλε τρίχρωμου κουταβιού στο ρείθρο American Bully; Η τιμή του κουταβιού είναι 3000 ευρώ. Η προκαταβολή για κράτηση κουταβιού είναι 500 ευρώ (περιλαμβάνεται στην τελική τιμή του κουταβιού). Όλα τα κουτάβια πηγαίνουν σε νέα σπίτια μεταξύ 8 και 15 εβδομάδων. Εξαρτάται σε ποια χώρα θα πάει κάθε κουτάβι (κάθε χώρα έχει τους δικούς της κανόνες). Κατά την αναχώρηση, όλα τα κουτάβια American Bully μας έχουν εμβολιασμούς, καταχωρισμένο μικροτσίπ, ευρωπαϊκό κτηνιατρικό διαβατήριο, γενεαλογικό ABKC (American Bully Kennel Club) και συμφωνία αγοράς και πώλησης για ένα καθαρόαιμο κουτάβι. Ως πρόσθετο μπόνους, όλοι οι ιδιοκτήτες των κουταβιών American Bully από το εκτροφείο Dognik Bulls λαμβάνουν μια υπενθύμιση για το πώς μεγάλωσε και αναπτύχθηκε το κουτάβι τους. Οι οδηγίες σας λένε επίσης πώς και τι να ταΐσετε, πώς να περπατήσετε σωστά το κουτάβι, να παρουσιάσετε το κουτάβι σε όλη την οικογένεια και ούτω καθεξής. Συζητούνται τα βασικά για την ανατροφή των κουταβιών American Bully. 20 σελίδες Α4 με πολύ χρήσιμες αποκλειστικές πληροφορίες. Συνεχίζουμε επίσης να συμβουλεύουμε τους ιδιοκτήτες των κουταβιών μας μετά την πώληση του κουταβιού, αυτό είναι δωρεάν για όσους έχουν σκύλους από την Dognik Bulls.
Περιμένουμε μπλε τρίχρωμα και μονόχρωμα κουτάβια American Bully σε τύπους «τσέπης» και «κλασικό». Στη φωτογραφία οι γονείς των κουταβιών την ημέρα του ζευγαρώματος τους.
Οι Αμερικανοί νταήδες μας ζουν σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο. Θα σας βοηθήσουμε με την παράδοση στην πόλη/χώρα που χρειάζεστε.
Για να κάνετε κράτηση για ένα κουτάβι American Bully το 2024, γράψτε μας:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Με εκτίμηση, Veronika Voitovska. Ιδιοκτήτης του καλύτερου αμερικανικού νηπιαγωγείου νταής «Dognik Bulls». Έμπειρος χειριστής σκύλων. Γιατρός. Ψυχολόγος ζώων.

Κουτάβια Blue American Bully, μπλε τρίχρωμα κουτάβια American Bully, American Bully puppies 2024, αγοράστε μπλε American Bully, αγοράστε γκρι American Bully, αγοράστε μπλε τρίχρωμο American Bully.