Ο σκύλος μασάει τα πάντα, ψυχολόγος ζώων διαδικτυακά

Cynolog Veronika Voitovska on radio
Ο σκύλος σας καταστρέφει το σπίτι σας; Μασάει έπιπλα, παπούτσια, τοίχους; Αν και ξέρει σίγουρα ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει; Της αγοράζετε διαφορετικές μπάλες και παιχνίδια, αλλά ο σκύλος σας δεν ενδιαφέρεται πολύ για αυτά;
Τα καλά νέα είναι ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί. Εγώ, η Veronika Voitovska, μπορώ να σε βοηθήσω. Συνοπτικά για μένα: γενικός ιατρός (στην ιατρική από το 2008). Πιστοποιημένος ψυχολόγος ζώων (από το 2024). Πιστοποιημένος ειδικός χειριστής σκύλων (από το 2019). Πιστοποιημένος στην ευημερία σκύλων, διαχείριση ρείθρων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, πρώτες βοήθειες ζώων (από το 2024). Κριτής του αγώνα έλξης βαρών. Judge of American Pit Bull Terrier παρουσιάζει στην Ευρώπη. Πιστοποιημένος ειδικός στο γενικό και αθλητικό μασάζ από το 2009. Ιδρυτής της TM «Dognik» — αθλητικός εξοπλισμός για σκύλους (από το 2013 έως το 2019). Παρακολουθώ τακτικά πρακτικές εκπαιδεύσεις εκτός σύνδεσης και σεμινάρια για την υπακοή και την αθλητική εκπαίδευση. Ο ιδιοκτήτης ενός μεγάλου ευρωπαϊκού ρείθρου σοβαρών φυλών σκύλων (αμερικανικά πίτμπουλ τεριέ και Αμερικανοί νταήδες) — «Dognik Bulls» (από το 2011).
Παρέχω διαδικτυακές συμβουλές ως ζωοψυχολόγος. Όχι διαδικτυακή εκπαίδευση, όχι μαθήματα εκπαίδευσης σκύλων. Θα βρω τη βασική αιτία της ανεπιθύμητης συμπεριφοράς του σκύλου σας και θα σας βοηθήσω να τη διορθώσω.
Ο σκύλος σας μασάει έπιπλα; Το κουτάβι σας μασάει τοίχους; Ας αποκλείσουμε (ή επιβεβαιώσουμε) την έλλειψη μακροστοιχείων και μικροστοιχείων που είναι απαραίτητα για το σώμα του σκύλου. Και μετά θα κάνουμε ψυχολογία ζώων διαδικτυακά.
Προσφέρω μια διαβούλευση 30 λεπτών. Εδώ θα συζητήσουμε όλα τα κύρια σημεία της ανεπιθύμητης συμπεριφοράς του σκύλου, καθώς και τι θέλετε να πετύχετε. Θα σας πω βήμα προς βήμα πώς να το κάνετε αυτό στην περίπτωσή σας.
Για παράδειγμα, το ερώτημά σας: ένα κουτάβι σέρνει παπούτσια στο κρεβάτι ενώ κανείς δεν είναι σπίτι. Ή: ο σκύλος μασάει τους τοίχους και όταν προσπαθείς να τον διώξεις, συμπεριφέρεται επιθετικά.
Οι γνώσεις μου για τη φυσιολογική και παθολογική φυσιολογία των ανθρώπων και των σκύλων θα βοηθήσουν στην άρση κάθε αμφιβολίας (ή στην επιβεβαίωση) ότι ο λόγος της συμπεριφοράς είναι η υγεία του σκύλου. Και μετά, με βάση τα αντανακλαστικά, τα ένστικτα και τη συμπεριφορά του κάθε σκύλου, λύστε το πρόβλημά του ως ζωοψυχολόγος. Έχω μεγάλη πρακτική εμπειρία στην επίλυση μιας μεγάλης ποικιλίας προβλημάτων συμπεριφοράς σε σκύλους.
Το κόστος μιας συνεννόησης είναι 50 ευρώ για 30 λεπτά.
Οι διαβουλεύσεις πραγματοποιούνται μέσω zoom ή skype. Πριν από τη βιντεοκλήση, μου περιγράφετε το πρόβλημά σας και μου στέλνετε ένα βίντεο με το πρόβλημα (αν είναι δυνατόν).
Για να παραγγείλετε μια διαβούλευση με έναν ζωοψυχολόγο στο διαδίκτυο, γράψτε μου:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Παρέχω συμβουλές μόνο στα αγγλικά ή στα ρωσικά.

Dog trainer courses Veronika VoitovskaDog judge on dog shows Veronika Voitovska

Ψυχολόγος ζώων online, διαδικτυακή διαβούλευση με ψυχολόγο ζώων, σκύλος μασάει έπιπλα, σκύλος μασάει τοίχους, προβλήματα συμπεριφοράς σε σκύλους, ψυχολόγος ζώων.