Πιτμπουλ ξε γρ


Πωλείται πανέμορφο κόκκινο αρσενικό κουτάβι American Pitbull Terrier. Ηλικία — 4 μηνών. Γεννημένος στο εγγεγραμμένο εκτροφείο «Dognik Bulls» (εγγραφή ADBA, εργαζόμαστε με πίτμπουλ από το 2011).
Εξαιρετικό γενεαλογικό, αίμα Αμερικής και Νταγκεστάν. Το κουτάβι μας είναι ξάδερφος του πιο τιμημένου pit bull terrier στον κόσμο — A and N Fonvielle Staffof Legends! (Γεννήθηκε και έζησε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής).


Το παρατσούκλι του κουταβιού Pitbull xe gr σύμφωνα με το γενεαλογικό: Dognik Bulls Wiskonsin. Το κουτάβι πίτμπουλ είναι πλήρως εμβολιασμένο, έχει υποβληθεί σε θεραπεία αρκετές φορές για ελμίνθους, διαθέτει μικροτσίπ, ευρωπαϊκό κτηνιατρικό διαβατήριο και γενεαλογικό ADBA. Η γενεαλογία ADBA στον κόσμο των pit bull είναι σαν τη Mercedes όλων των αυτοκινήτων. Αυτός είναι ένας δείκτης ποιότητας, αξιοπιστίας και αξιοπιστίας.
Το κουτάβι του Wiskonsin είναι καλά κοινωνικοποιημένο: του αρέσει να περπατάει και να παίζει και είναι φίλος με ανθρώπους, παιδιά και σκύλους. Ήδη εντελώς έτοιμο να μετακομίσει σε νέο σπίτι. Παρεμπιπτόντως, εάν ζείτε σε άλλη χώρα, θα σας βοηθήσουμε να φέρετε το κουτάβι σας pit bull κοντά σας. Άλλωστε, τα πίτμπουλ από το εκτροφείο Dognik Bulls ζουν σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο. Επικοινωνούμε πάντα με τους ιδιοκτήτες των πιτ μπουλ μας xe gr ακόμα και μετά την πώληση κουταβιών. Βοηθάμε, συμβουλεύουμε και είμαστε φίλοι.
Οι γονείς του κουταβιού pitbull xe gr:


Πατέρας: Millers Wild Storm Castle. Φερμένο από Αμερική. Πρωταθλητής σε εκθέσεις και αθλητικούς αγώνες σε πολλές χώρες της Ευρώπης και της ΚΑΚ. Δεν έχει γενετικές ασθένειες φυλής (προσωπικά πιστοποιητικά). Έχει πάνω από 300 παιδιά πίτμπουλ σε όλο τον κόσμο. Ένα πολύ διάσημο πίτμπουλ σε όλο τον κόσμο. Ιδανικός παραγωγός. Ένα εξαιρετικό πίτμπουλ για σπορ και επιδείξεις σκύλων. Πολύ δραστήριος, παθιασμένος, οδηγημένος. Αγαπά όλους τους ανθρώπους και τα παιδιά.
Μητέρα: Dognik Bulls Indiana. Μικρό όμορφο πίτμπουλ. Bloodlines — Red Alert (Αμερική). Φέρθηκε από το Νταγκεστάν. Δεν έχει γενετικές ασθένειες φυλής (προσωπικά πιστοποιητικά). Δραστήριος, ευγενικός με τους ανθρώπους και τα παιδιά.
Η τιμή ενός πιτ μπουλ Dognik Bulls Wiskonsin είναι 1500 ευρώ. Για να αγοράσετε αυτό το pitbull xe gr, γράψτε μας. Φροντίστε να μας πείτε για εσάς στο πρώτο σας μήνυμα:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Το φυτώριο πιτ μπουλ xe gr “Dognik Bulls” έχει πάντα κουτάβια προς πώληση. Αν ψάχνετε για αγόρι pitbull ή κορίτσι pitbull, οποιουδήποτε χρώματος, μη διστάσετε να μας γράψετε. Θα πουλήσουμε το ιδανικότερο αμερικανικό Pit Bull Terrier για εσάς, με βάση το χρώμα και τον χαρακτήρα.
Με εκτίμηση, η ιδιοκτήτρια του εκτροφείου pit bull — Veronika Voitovska.

Πιτμπουλ ξε γρ