Πιτ μπουλ τεριέ αρσενικό για αναπαραγωγή


Ένα αρσενικό από το εκτροφείο πιτ μπουλ Dognik Bulls είναι ανοιχτό για αναπαραγωγή. Φέρθηκε από την Αμερική, από τη Φλόριντα. Γεννήθηκε στο αθλητικό φυτώριο «Real Deal Chocolates».
Γενεαλογικό ψευδώνυμο: Millers Wild Storm aka Castle. Club Champion, Ουκρανός Πρωταθλητής, Ρώσος Πρωταθλητής, Νικητής τεσσάρων ειδικών εκπομπών American Pit Bull Terrier στη σειρά! Νικητής εκθέσεων που κρίθηκαν από έμπειρους γιουγκοσλάβους σκύλους. Πρωταθλητής Αθλητισμού και νικητής πολλών διαγωνισμών! Health tested: έχει απολύτως υγιή εσωτερικά όργανα, ενεργό σπέρμα και δεν έχει γενετικές ασθένειες φυλής. Πιστοποιητικά για απουσία παρεγκεφαλιδικής αταξίας και ατροφίας του αμφιβληστροειδούς.
Πατέρας περισσότερων από 400 Αμερικανικών Πιτ Μπουλ Τεριέ. Παππούς και προπάππους των περισσότερων από τα κορυφαία πίτμπουλ της ράτσας σήμερα. Τα παιδιά του είναι πρωταθλητές στον αθλητισμό. Άλμα εις μήκος — 570 εκατοστά. Πηδούν 4 μέτρα ύψος (αναρρίχηση σε τοίχο). Τα παιδιά και τα εγγόνια του Miller’s Wild Storm, γνωστό και ως Castle, είναι οι απόλυτοι νικητές των διαγωνισμών για τεριέ πιτ μπουλ και τεριέ Staffordshire σε όλη την Ευρώπη.
Η μητέρα του γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Γενεαλογικό ψευδώνυμο: Miller’s Brown Sugar. Απόλυτος τρεις φορές πρωταθλητής στην έλξη βαρών στην Αμερική! Νικητής αθλητικών διαγωνισμών — αναρρίχηση τοίχου, άλμα εις ύψος, αγώνες. Πρωταθλητής ADBA και UKC.

Ο πατέρας του γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Γενεαλογικό ψευδώνυμο: Miller’s Eye of the Tiga. Νικητής πολλών αθλητικών διαγωνισμών στην Αμερική. Με τίτλο στο ADBA.

Ο θείος του είναι το πιο βραβευμένο πίτμπουλ τεριέ στον κόσμο: σε αθλήματα, προπονήσεις και εκθέσεις.

Το ίδιο το κάστρο του Miller’s Wild Storm έχει γενεαλογία ADBA (American Dog Breeders Association). Απίστευτα παθιασμένος, διεκδικητικός, δυνατός, ενεργητικός άνδρας.
Φωτογραφία (αρσενικό τεριέ πιτ μπουλ για ζευγάρωμα):

Ανοιχτό για αναπαραγωγή μόνο σε θηλυκά με αξιόπιστο και πλήρες γενεαλογικό. Με καλό γενεαλογικό. Με επιτεύγματα σε αθλήματα ή εκθέσεις. Με γενετικές εξετάσεις για την απουσία ασθενειών που ενυπάρχουν στη ράτσα American Pit Bull Terrier.
Η τιμή του ζευγαρώματος είναι 1500 ευρώ.
Επαφές:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Πιτ μπουλ τεριέ αρσενικό για αναπαραγωγή