Πιτ μπουλ τεριέ κουτάβια Ελλάδα

Πιτ μπουλ τεριέ κουτάβια Ελλάδα


Κουτάβια γεννήθηκαν στο ρείθρο American Pitbull Terrier από ένα ζευγάρωμα χωραφιού στην Πολωνία! Η δική μας Dognik Bulls Godena εκτράφηκε 1000 km από το σπίτι της, με ένα απίστευτο αρσενικό Maximus No Regrets.
Πωλούνται 3 αρσενικά πιτ μπουλ “Πιτ μπουλ τεριέ κουτάβια Ελλάδα”:


Αυτό είναι ένα απολύτως αποκλειστικό ζευγάρωμα πίτμπουλ στην Ευρωπαϊκή Ένωση! Blood of dogs «Dognik Bulls» (Αμερικανικές σειρές αναπαραγωγής πίτμπουλ) με προσθήκη πολωνοαμερικανικού αίματος από το εκτροφείο πιτ μπουλ «Maximus kennel»! Δεν υπάρχουν καθόλου ανάλογα αυτών των κουταβιών στην Ευρώπη! Είναι έξυπνα, όμορφα, υγιή, καθαρόαιμα American Pit Bull Terrier προς πώληση!
Γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2023. Όλα τα κουτάβια θα πάνε σε νέα σπίτια μετά από 8 εβδομάδες. Τα κουτάβια θα εμβολιαστούν, με ευρωπαϊκό κτηνιατρικό διαβατήριο, με γενεαλογικό ADBA, με καταχωρημένο μικροτσίπ. Τα κουτάβια μεγαλώνουν με παιδιά, περπατούν πολύ στο κυνοκομείο μας και επικοινωνούν με άλλα σκυλιά.
Οι πιο στενοί συγγενείς των πιτ μπουλ μας. Δείτε πόσο όμορφα και καθαρόαιμα πιτ μπουλ είναι αυτά! Είναι αθλητικοί, παθιασμένοι, γρήγοροι, υγιείς!

Πώς να αγοράσετε ένα πίτμπουλ στο εκτροφείο Dognik Bulls; Γράψτε μας και πείτε μας για εσάς και την οικογένειά σας. Πες μου, είχες σκυλιά στο παρελθόν; Ίσως είχατε ήδη πιτ μπουλ; Πόσα άτομα είναι στην οικογένειά σου? Εχεις παιδιά? Μένεις σε πολυκατοικία ή σε ιδιωτικό σπίτι; Μοιραστείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες. Και επίσης τα σχέδιά σας για ένα κουτάβι από το εκτροφείο μας (οικιακό σκυλί ή σκύλο για εκθέσεις, αθλήματα). Στη συνέχεια, κάνετε κράτηση για το κουτάβι κάνοντας κατάθεση για αυτό. Η προκαταβολή είναι 500 ευρώ (αθροίζεται στην τελική τιμή του κουταβιού — 2000 ευρώ). Πότε θα πάρεις το κουτάβι; Μετά από 8 εβδομάδες εντός της χώρας και μετά από 15 εβδομάδες εάν είναι παράδοση στο εξωτερικό. Μπορείτε να έρθετε στο εκτροφείο μας αυτοπροσώπως για να παραλάβετε το κουτάβι σας pit bull. Ή θα βοηθήσουμε με την παράδοση. Τα πίτμπουλ τεριέ από το εκτροφείο Dognik Bulls ζουν σε 24 χώρες σε όλο τον κόσμο!
Email: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls
Ο πατέρας των κουταβιών είναι ο Maximus No Regrets. Πολωνική αναπαραγωγή, με μεγάλη συσσώρευση σπάνιων αμερικανικών γραμμών αίματος Lonzo/Boudreaux. Τίτλος σε αγώνες άρσης βαρών: αρκετές πρώτες θέσεις στην ADBA! Καθαρίστε από την ασθένεια της φυλής των πιτ μπουλ — αταξία. Έχει απόλυτα υγιείς αρθρώσεις — φωτογραφίες τραβηγμένες με αποτελέσματα AA και 00! Τρεις γενιές συγγενών του έχουν ακτινογραφίες τέλειων αρθρώσεων αγκώνα και ισχίου. Ολόκληρο το γενεαλογικό του Maximus No Regrets έχει αθλητικούς πρωταθλητές.
Η μητέρα των κουταβιών είναι η Dognik Bulls Godena. Πολύ όμορφο, δραστήριο, έξυπνο θηλυκό πίτμπουλ τεριέ. Αυτή είναι η τρίτη της γέννα με κουτάβια πίτμπουλ. Στις δύο προηγούμενες γέννες (από άλλους πατέρες), τα κουτάβια μεγάλωσαν για να είναι υγιή, δυνατά, εξαιρετικά οικογενειακά σκυλιά, αθλητικά σκυλιά. Και επίσης εξαιρετικά σκυλιά για εκθέσεις American Pit Bull Terrier. Ο Dognik Bulls Godena εξετάστηκε και είναι υγιής. Δεν έχει γενετική ασθένεια φυλής — «παρεγκεφαλιδική αταξία». Γεννήθηκε από εισαγόμενα σκυλιά. Ο πατέρας της γεννήθηκε στην Αμερική, η μητέρα της γεννήθηκε στη Βουλγαρία. Η Godena φέρει μια πυκνή συσσώρευση αίματος OFRN και Jumbo. Έχει πλήρες πρωτάθλημα γενεαλογίας σε εκθέσεις, αθλητικούς αγώνες και το εργαστήριο. Η Godena είναι συμμετέχουσα και νικήτρια εκθέσεων. Επίσης αθλείται.
Με εκτίμηση, Επικεφαλής του American Pit Bull Terrier Kennel Veronika Voitovska

Πιτ μπουλ τεριέ κουτάβια Ελλάδα