Πιτ μπουλ τεριέ ρείθρων Dognik Bulls


Καλώς ήλθατε στο εκτροφείο πιτ μπουλ (αμερικάνικα πίτμπουλ τεριέ). Το φυτώριο μας έχει το καταχωρημένο όνομα «Dognik Bulls». Από το 2011 εργαζόμαστε με τη ράτσα πίτμπουλ.
Για να μπορέσετε να αξιολογήσετε προσωπικά την ποιότητα των σκύλων μας, θα σας δείξω μερικές φωτογραφίες. Πρόκειται για ενήλικα πίτμπουλ «Dognik Bulls».

Το εκτροφείο μας είναι εγγεγραμμένο στην ADBA-American Dog Breeders Association. Οι κύριες γραμμές αίματος pit bull με τις οποίες συνεργαζόμαστε είναι: Old Family Red Nose, Jumbo, Red Alert, Lonzo, Maverick, Zebo, DDWW. Τα πίτμπουλ «Dognik Bulls» ζουν σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο. Εκατοντάδες λάτρεις και γνώστες της φυλής American Pit Bull Terrier.
Όλα τα American Pitbull Terrier μας ελέγχονται για να είναι απαλλαγμένα από γενετικές ασθένειες.
Τα αμερικανικά πίτμπουλ τεριέ μας είναι Πρωταθλητές Γερμανίας, Ιταλίας, Μεγάλης Βρετανίας, Λετονίας, Λιθουανίας, Εσθονίας, Ουκρανίας, Ρωσίας, Λευκορωσίας και άλλων χωρών. Νικητές εκθέσεων και αθλητικών αγώνων σε όλη την Ευρώπη.
Εάν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ένα pitbull ADBA, επικοινωνήστε μαζί μας. Φροντίστε να μας πείτε για εσάς στο πρώτο σας μήνυμα:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Η τιμή των κουταβιών American Pitbull Terrier στο κυνοκομείο μας είναι 1500-2000 ευρώ (δολάρια). Κάνουμε ζευγαρώματα πίτμπουλ εντός του κυνοκομείου, καθώς και ζευγαρώματα σε εξωτερικούς χώρους σε όλη την Ευρώπη.
Το φυτώριο μας βρίσκεται στη Λετονία (Ευρώπη, Ευρωπαϊκή Ένωση). Όχι πολύ μακριά από τη Ρίγα (πρωτεύουσα της Λετονίας). Αλλά πουλάμε κουτάβια pitbull σε όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Διατίθεται παράδοση. Το ποσό αποστολής εξαρτάται από τη χώρα στην οποία ζείτε. Ή μπορείτε να έρθετε/πετάξετε για να μας επισκεφθείτε. Και ταυτόχρονα σηκώστε το καλύτερο σας κουτάβι American Pit Bull Terrier.
Το εκτροφείο πιτ μπουλ Dognik Bulls πουλά αυτήν τη στιγμή αρκετά αγόρια και κορίτσια. Μη χάσετε την ευκαιρία να γίνετε κάτοχος ενός καθαρόαιμου, καλοσυνάτου, αθλητικού πίτμπουλ με γενεαλογία.
Με εκτίμηση, Veronika Voitovska.

Πιτ μπουλ τεριέ ρείθρων Dognik Bulls