Τα καλύτερα Pitbulls στην Ελλάδα


Καλώς ήρθατε στο εκτροφείο πιτ μπουλ Dognik Bulls. Δικαίως, θεωρούμαστε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο διάσημα εκτροφεία αμερικανικών πίτμπουλ τεριέ στην Ευρώπη.
Από το 2011 ασχολούμαστε στενά με τη ράτσα πίτμπουλ. Τα κύρια σκυλιά στο κυνοκομείο μας φέρθηκαν από την Αμερική, τη Βραζιλία, τη Ρωσία και τη Βουλγαρία. Η κύρια κατεύθυνση στην εκτροφή αμερικανικών Pitbull Terrier είναι η διατήρηση των παλαιών αμερικανικών γραμμών αναπαραγωγής. Διατηρώντας αυτή την «παλιά» εμφάνιση των πίτμπουλ, καθώς και τον ιδανικό ψυχισμό. Όλα τα πίτμπουλ μας είναι πολύ αποτελεσματικά, ανθεκτικά, παθιασμένα και μυώδη. Ρίξτε μια ματιά και δείτε μόνοι σας (τα καλύτερα pitbulls στην Ελλάδα):

Έχοντας τη δική μας ξεκάθαρη γραμμή αναπαραγωγής και τον δικό μας συγκεκριμένο τύπο, προσθέτουμε περιοδικά αίμα από άλλα φυτώρια στην εκτροφή μας. Αυτό είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της ποικιλομορφίας των σκύλων. Ταξιδεύουμε 2.000-3.000 χιλιάδες χιλιόμετρα για να αναπαραχθούν για να αποκτήσουμε τα πιο ποιοτικά κουτάβια πίτμπουλ. Τα θηλυκά μας εκτράφηκαν με κορυφαία αμερικανικά αρσενικά τεριέ πιτ μπουλ όπως: Maximus No Regrets, Maximus Mad Max, KMK Rocky Balboa, Unique Mango Milcolm. Όλα αυτά τα σκυλιά είναι γνωστά στον κόσμο των αμερικανικών πίτμπουλ τεριέ για την πολυτελή καταγωγή τους, τις αθλητικές τους επιδόσεις και την άριστη υγεία τους.
Δικαίως μπορώ να πω ότι έχουμε τα καλύτερα πιτ μπουλ στην Ελλάδα. Και επίσης μια τεράστια ποσότητα γνώσεων στην κυνολογία, εκπαίδευση αμερικανικών τεριέ πιτ μπουλ, εκτροφή πίτμπουλ με σταθερό ψυχισμό κ.λπ.
Υπεύθυνη του βρεφονηπιακού σταθμού είναι η Βερόνικα Βοϊτόφσκα. Πιστοποιημένος χειριστής σκύλων, κριτής επιδείξεων American Pit Bull Terrier, κριτής αθλητικών αγώνων, γιατρός.
Ποια είναι η τιμή των καλύτερων πιτ μπουλ μας στην Ελλάδα; Η τιμή των κουταβιών pit bull στο εκτροφείο Dognik Bulls εξαρτάται από κάθε ζευγάρωμα, κατά μέσο όρο είναι 1500-2000 ευρώ.
Αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε το καλύτερο κουτάβι pitbull στην Ελλάδα, γράψτε μας:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Τα αμερικανικά πίτμπουλ τεριέ από το κυνοκομείο μας ζουν σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο. Εάν είναι απαραίτητο, θα κανονίσουμε την παράδοση σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.
Σημειώστε ότι είναι πολύ σημαντικό για εμάς σε ποιες οικογένειες πουλάμε τα κουτάβια μας. Φροντίστε λοιπόν να γράψετε για τον εαυτό σας όταν επικοινωνείτε μαζί μας σχετικά με την αγορά ενός κουταβιού.
Αυτήν τη στιγμή έχουμε πολλά κουτάβια American Pitbull Terrier προς πώληση: 1 αγόρι και 3 κορίτσια.

Τα καλύτερα Pitbulls στην Ελλάδα