Το καλύτερο ρείθρο του American Bully Pocket


Το American Bully Pocket Kennel «Dognik Bulls» παρουσιάζει μια νέα γέννα κουταβιών. Μπλε (γκρι) τρίχρωμα κουτάβια. Εισαγόμενοι γονείς, πλήρες σύνολο εγγράφων, γενετικές εξετάσεις.
Πατέρας: Chaw Li Iva San Attilus. Εισαγωγή από τη Ρωσία. Νεαρός άνδρας Αμερικανός νταής. Πρωταθλητής Λετονίας, Μεγάλος Πρωταθλητής Λευκορωσίας, απόλυτος νικητής του «Bully Show-2023». Διαθέτει τεστ απουσίας γενετικών ασθενειών (5 ασθένειες χαρακτηριστικές της ράτσας American Bully Pocket). Αυτή είναι η δεύτερη γέννα του με κουτάβια American Bully.
Μητέρα: Dognik Bulls Lilibet. Φέρθηκε από το νηπιαγωγείο της Μόσχας «Smile House Bully» (Ρωσία). Δεν έχει ασθένειες φυλής. Αυτή είναι η δεύτερη γέννα με κουτάβια. Τα πρώτα κουτάβια μεγάλωσαν για να γίνουν δυνατά, δυνατά, μυώδη American Bully Pockets. Η πρώτη της γέννα γεννήθηκε από ένα Αμερικανό αρσενικό Bully Pocket που εισήχθη από την Αμερική.
Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν αρκετά κουτάβια τύπου American Bully Pocket διαθέσιμα προς πώληση. Χρώμα: μπλε τρίχρωμο. Τιμή 3000 ευρώ.
Όλα τα κουτάβια φεύγουν από το καλύτερο νηπιαγωγείο American Bully Pocket αποστειρωμένα, εμβολιασμένα, με καταχωρημένο μικροτσίπ, γενεαλογικό ABKC και ευρωπαϊκό κτηνιατρικό διαβατήριο. Στέλνουμε τα καλύτερα κουτάβια American Bully Pocket σε νέα σπίτια από την ηλικία των 8 εβδομάδων. Τα σκυλιά μας ζουν σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Για ερωτήσεις σχετικά με την κράτηση και την αγορά κουταβιών American Bully από το καλύτερο ρείθρο, γράψτε στη διεύθυνση:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Έχουμε επίσης ανοιχτές κρατήσεις για κουτάβια American Bully τύπου «standard» και «classic». Τα κουτάβια γεννιούνται σε 1 μήνα.
Βοηθάμε και συμβουλεύουμε για την καλλιέργεια και την εκπαίδευση όλων των αποφοίτων μας στο φυτώριο Dognik Bulls.

Το καλύτερο εκτροφείο American Bullies Pocket, το καλύτερο ρείθρο των Αμερικανών Bullies