Υγεία των σόου, του αθλητισμού και των αγώνων πιτ μπουλ

Veronika Voitovska with puppies
Η υγεία είναι το κλειδί για τη μακροζωία κάθε ράτσας σκύλου. Τα American Pitbull Terrier έχουν πολύ καλή υγεία και να γιατί.
Ιστορικά, τα American Pitbull Terrier χωρίζονται σε δύο τύπους: ο πρώτος τύπος είναι το show και το sporting American Pitbull Terrier. Το δεύτερο είδος είναι τα match pit bulls. Αυτοί δηλαδή με τους οποίους επιδίδονται σε παράνομες μάχες με πίτμπουλ. Αλλά και για τους δύο, η υγεία είναι σημαντική, διαφορετικά ο σκύλος δεν θα μπορέσει να εκτελέσει τη λειτουργία του.
Τα ρείθρα που πωλούν πιτ μπουλ σόου και αθλητισμού είναι πολύ προσεκτικά για την υγεία. Η βάση της υγείας είναι η πρόληψη. Επομένως, όλα τα αμερικανικά πίτμπουλ τεριέ υποβάλλονται σε γενετικές εξετάσεις φυλής. Κάθε ράτσα σκύλου έχει γονίδια που μεταφέρουν ασθένειες συγκεκριμένες για μια συγκεκριμένη ράτσα σκύλου. Στα American Pit Bull Terriers, αυτές είναι εξετάσεις για παρεγκεφαλιδική αταξία, ατροφία αμφιβληστροειδούς τύπου 2 και υπερουρικοζουρία. Στο εκτροφείο πιτ μπουλ μας «Dognik Bulls» όλοι οι σκύλοι ελέγχονται για την απουσία αυτών των ασθενειών. Αυτό σημαίνει ότι τα κουτάβια από τα σκυλιά μας δεν θα υποφέρουν ποτέ από αυτές τις ασθένειες.
Κάθε χρόνο, κάθε πίτμπουλ χρειάζεται εξετάσεις για να εντοπίσει κρυφές ή αναπτυσσόμενες παθολογίες. Το πιο βασικό πράγμα που μπορεί να εξεταστεί: λεπτομερείς γενικές και βιοχημικές εξετάσεις αίματος. Η τιμή μιας τέτοιας εξέτασης είναι περίπου 100 ευρώ. Και αυτό είναι επίσης το τίμημα της ηρεμίας του σκύλου σας. Στο ρείθρο American Pit Bull Terrier «Dognik Bulls» όλες οι μητέρες σκύλες υποβάλλονται σε αυτές τις εξετάσεις για να βεβαιωθούν ότι είναι υγιείς και μπορούν να μείνουν έγκυες. Εξάλλου, μόνο ένας υγιής σκύλος που περπατάει πολύ και τρώει καλά θα γεννήσει υγιείς απογόνους.
Συνιστούμε επίσης τα πίτμπουλ να υποβάλλονται σε ηχοκαρδιογράφημα καρδιάς μία φορά το χρόνο.
Γενικά, στα εκθεσιακά και αθλητικά φυτώρια, φροντίζουν καλά την υγεία των πιτ μπουλ. Εξάλλου, αυτά τα σκυλιά παρακολουθούν εκθέσεις και αθλητικούς αγώνες, όπου δέχονται σοβαρό άγχος.
Όσο για τα πίτμπουλ της λεγόμενης «εργασίας αναπαραγωγής». Συχνά κανείς (σχεδόν κανένας) δεν τα δοκιμάζει για την απουσία γενετικών ασθενειών της φυλής. Επειδή όμως συμμετέχουν σε αγώνες (δηλαδή σε παράνομες κυνομαχίες), εκπαιδεύονται εντατικά. Προπόνηση δύναμης και αντοχής, ειδικές αθλητικές μέθοδοι προπόνησης, ειδική διατροφή κ.ο.κ. Άλλωστε, ένας αγώνας διαρκεί από 20 λεπτά έως αρκετές ώρες, μερικές φορές και 3 ώρες. Κάθε σκύλος που έχει επιζήσει αποκαθίσταται. Και συχνά μετά επιστρέφει στους αγώνες. Επομένως, όλα τα σκυλιά που επέζησαν μετά από αυτό είναι 100% σκυλιά με εξαιρετική υγεία.
Το εκτροφείο μας με αμερικανικά τεριέ πιτ μπουλ «Dognik Bulls» είναι ενάντια σε οποιεσδήποτε παράνομες δραστηριότητες που σχετίζονται με τη ράτσα πιτ μπουλ ή οποιαδήποτε άλλη ράτσα. Σε αυτό το άρθρο περιγράφω μόνο την τρέχουσα κατάσταση με την υγεία των πίτμπουλ, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις πτυχές της αναπαραγωγής Αμερικανικών Πιτ Μπουλ Τεριέ.
Στο φυτώριο μας η κύρια κατεύθυνση εκτροφής είναι ο αθλητισμός. Και επίσης απλά δραστήρια, καλά ψυχικά πίτμπουλ για οικογένειες. Έτσι φαίνονται δροσερά, υγιή αμερικανικά πιτ μπουλ τεριέ που εκτρέφονται σπορ. Όλα αυτά τα σκυλιά ανήκουν στο εκτροφείο πιτ μπουλ μας «Dognik Bulls»:
best online dog trainerBest dog handlerAmerican pitbull terrier kennelAmerican pitbull terrier kennelPitbull terrier kennel American
Αν θέλετε να αγοράσετε ένα κουτάβι πιτ μπουλ (παράσταση/αθλητισμός/οικογενειακός σύντροφος), γράψτε μας:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Η τιμή ενός κουταβιού είναι κατά μέσο όρο 2000 ευρώ. Εξαρτάται από κάθε συγκεκριμένο κουτάβι, τους γονείς του, την γενεαλογία του.
Τα πίτμπουλ μας ζουν σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο. Παραδίδουμε κουτάβια pitbull σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, την ΚΑΚ, την Αμερική και τον Καναδά.
Με εκτίμηση, Διευθυντής του American Pitbull Terrier Kennel.

Υγεία των σόου, του αθλητισμού και των αγώνων πιτ μπουλ