Ψυχολόγος ζώων για σκύλους online

Cynolog Veronika Voitovska on radio

Γειά σου. Με λένε Βερόνικα Βοϊτόφσκα. Θα σας βοηθήσω να λύσετε τα προβλήματα συμπεριφοράς του σκύλου σας.
Λίγα λόγια για την εμπειρία και την εξειδίκευσή μου. Είμαι ανθρωποθεραπεύτρια. Από το 2011, έχω ένα ρείθρο με σοβαρές ράτσες σκύλων: αμερικανικά πίτμπουλ τεριέ και αμερικανούς νταήδες. Αυτές οι ράτσες απαιτούν πολλή προσοχή, εκπαίδευση και κατανόηση της ψυχολογίας της συμπεριφοράς των σκύλων. Χάρη στα σκυλιά μου με ενδιέφερε περισσότερο η ψυχολογία των ζώων και άρχισα να τη μελετώ σε επαγγελματικό επίπεδο. Εφαρμόζω όλες τις γνώσεις μου στα προσωπικά μου σκυλιά (είναι 15) καθώς και στα κουτάβια του κυνοκομείου μου. Συμβουλεύω τους αποφοίτους του κυνοκομείου μου και άλλα άτομα με άλλες ράτσες σκύλων. Είμαι πιστοποιημένος χειριστής σκύλων (πιστοποιημένος στην Ουκρανία) και πιστοποιημένος στο μάθημα για την καλή διαβίωση των ζώων (Ευρωπαϊκή Ένωση). Είμαι επίσης κριτής σε εκθέσεις ειδικής φυλής American Pit Bull Terrier στην Ευρώπη.
Εν ολίγοις, έχω μεγάλη προσωπική εμπειρία συν εμπειρία εργασίας με άλλα σκυλιά. Επομένως, θα σας βοηθήσω να λύσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Θα σας πω πώς να συμπεριφέρεστε με τον σκύλο σας, πότε και πώς να αντιδράσετε και πώς να αφαιρέσετε σωστά μια συγκεκριμένη συμπεριφορά. Πώς να κατανοήσετε τη βασική αιτία των φόβων και της ανεπιθύμητης συμπεριφοράς σε ένα κουτάβι ή έναν σκύλο. Και πώς να επηρεαστεί αυτό. Εργάζομαι ως διαδικτυακός ζωοψυχολόγος με συμβουλές μέσω zoom και skype.

Dog judge on dog shows Veronika VoitovskaDog trainer courses Veronika Voitovska
Οι κύριες ερωτήσεις που μου κάνουν οι άνθρωποι:
1. Κατανοήστε τον λόγο της ανεπιθύμητης συμπεριφοράς του κουταβιού/σκύλου και αφαιρέστε τον.
2. Πώς να αφαιρέσετε την επιθετικότητα από ένα κουτάβι/σκύλο. Θα βοηθήσω δύο ή περισσότερα ζώα να μάθουν να ζουν μαζί.
3. Πώς να ανακουφίσετε τον σκύλο/το κουτάβι σας από το άγχος. Για παράδειγμα, από το άγχος αποχωρισμού.
4. Πώς να απομακρύνετε την επιθετικότητα από ένα κουτάβι/σκύλο προς αγνώστους στο δρόμο.
5. Μάθετε στον σκύλο σας να μαζεύει τα πάντα από το έδαφος ενώ περπατάει. Σκουπίδια, περιττώματα, μπουκάλια, σακούλες.
6. Απογαλακτίστε ένα κουτάβι ή ενήλικο σκύλο από το να πάει στην τουαλέτα στο σπίτι και να λερώσει τα πατώματα και τους τοίχους.
7. Σταματήστε να γκρινιάζετε κάτω από την πόρτα, να χτυπάτε την πόρτα με πόδια και νύχια και να ροκανίζετε τις πόρτες.
Βοηθάω στην επίλυση προβλημάτων συμπεριφοράς των ζώων. Κατανοώντας τις ιδιαιτερότητες της ψυχής των σκύλων και τη φυσιολογία τους, θα ανακαλύψω πού ακριβώς υπάρχουν αποκλίσεις από τον κανόνα και θα βοηθήσω στη διόρθωσή τους.
Μπορεί να χρειαστείτε μία ή περισσότερες διαβουλεύσεις με έναν ψυχολόγο κατοικίδιων στο διαδίκτυο για να λύσετε πλήρως το πρόβλημα. Κόστος μίας συνεννόησης: 30 λεπτά = 50 ευρώ.
Πριν από τη διαβούλευση, θα χρειαστώ μια λεπτομερή ιστορία από εσάς σχετικά με το πρόβλημα (πώς βλέπετε αυτό το πρόβλημα και τι θέλετε να έχετε ως αποτέλεσμα). Και επίσης ένα βίντεο με το πρόβλημα. Μερικές φορές οι ιδιοκτήτες βλέπουν ένα πρόβλημα σε ένα πράγμα, αλλά εγώ, ως ειδικός, βλέπω ότι το πρόβλημα είναι εντελώς διαφορετικό.
Για να κλείσετε μια διαβούλευση, επικοινωνήστε μαζί μου με τρόπο που σας βολεύει:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Πραγματοποιώ διαβουλεύσεις στα αγγλικά ή στα ρωσικά.
Με εκτίμηση, Veronika Voitovska

Veronika Voitovska with puppiesDog cynolog online