Αγοράστε ένα αμερικανικό κουτάβι τσέπης νταής

Τα κουτάβια Bully τύπου «τσέπης» πωλούνται στο αμερικανικό εκτροφείο Bully Dognik Bulls. Ημερομηνία γέννησης: 24 Οκτωβρίου 2022.

Πωλούνται 2 κορίτσια: μπλε (γκρι) και λιλά. Φωτογραφίες κουταβιών στο άρθρο.

Πατέρας των κουταβιών American Bully: έφερε από την Αμερική. Γενεαλογικό ψευδώνυμο: 815 Bully Camp Noise. Πρωταθλητής χώρας. Καθαρό από γενετικές δοκιμές γενεαλογίας. Τύπος τσέπης, ύψος 40 cm, βάρος 32 kg. Λιλά χρώμα.

Μητέρα κουταβιών American Bully: έφερε από τη Ρωσία. Γενεαλογικό ψευδώνυμο: Dognik Bulls Lilibeth. Καθαρά γενετικά τεστ. Τύπος τσέπης, ύψος 36 cm, βάρος 24 kg.

Το Pocket Bully είναι ο μικρότερος αλλά ισχυρότερος Αμερικανός νταής. Η τιμή ενός κουταβιού νταής από αυτούς τους γονείς είναι 2000 ευρώ. Προκαταβολή κράτησης 500 ευρώ, περιλαμβάνεται στη συνολική τιμή του κουταβιού.

Μαζί με το κουτάβι παίρνετε: εμβολιασμοί ανά ηλικία, τα κουτάβια αποπαρασιτώνονται πολλές φορές, διαθέτουν ευρωπαϊκό κτηνιατρικό διαβατήριο (μπορούν ελεύθερα να ταξιδέψουν σε οποιαδήποτε χώρα), μικροτσίπ και καταχώρισή του στην ευρωπαϊκή βάση δεδομένων για τα ζώα, γενεαλογία ABKC (το μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστη οργάνωση στον κόσμο με γενεαλογία για Αμερικανούς εκφοβιστές). Διαβουλεύσεις του αμερικανικού εκτροφείου νταής Dognik Bulls — για μια ζωή.

Τα κουτάβια τρώνε super-premium τροφή, μεγαλωμένα σε μια καθαρή δασική περιοχή. Εντελώς έτοιμο για κίνηση. Ολοκληρώθηκε η βασική κοινωνικοποίηση για ένα κουτάβι.

Γκρι (μπλε) Dognik Bulls Branwen. Μεγαλύτερος από την αδερφή του, δραστήριος, περίεργος, πολύ καλή επαφή με ανθρώπους και ζώα. Κατάλληλο για δραστήριες οικογένειες και οικογένειες με παιδιά.

Purple Dognik Bulls Olwen. Μινιατούρα, ευγενική, με πολύ όμορφο γενεαλογικό κεφάλι. Εξαιρετική ανατομία, θα είναι ένα υπέροχο σκυλί επίδειξης. Κατάλληλο για αρχάριους και έμπειρους ιδιοκτήτες σκύλων.

Αγοράστε ένα αμερικανικό κουτάβι τσέπης νταής:

Email: dognikb@gmail.com

Instagram: dognikbulls

Φωτογραφίες του πατέρα των κουταβιών:

Φωτογραφία μητέρας κουταβιών:

Αξιόλογοι πρόγονοι για τους οποίους είμαστε περήφανοι:

Selfmades Frank


Gottyline’s Barbee

F.A.B Phenom

Gottyline Dax

Τα σκυλιά του κυνοκομείου ζουν σε 20 χώρες του κόσμου. Εάν είναι απαραίτητο, θα κανονίσουμε την παράδοση σε οποιαδήποτε χώρα και περιοχή. Η παράδοση πληρώνεται χωριστά: στην αεροπορική εταιρεία, στον μεσίτη, στον μεταφορέα εδάφους, ανάλογα με τη χώρα στην οποία πρέπει να σταλεί το κουτάβι νταής.