Αγοράστε ένα κουτάβι Αμερικανός νταής πρότυπο
Πωλούνται κουτάβια American Bully τύπου «standard», ρείθρο Dognik Bulls. Ημερομηνία γέννησης: 5 Νοεμβρίου 2022. Διαθέσιμα 2 μωβ αγόρια και 5 μωβ κορίτσια.
Φωτογραφίες γονέων:


Sire: 815 Bully Camp Noise που εισάγεται από το Σικάγο της Αμερικής. Δυνατό, δυνατό αρσενικό. Δραστήριος, απόλυτα υγιής στα σχεδόν 7 του χρόνια. Πρωταθλητής Χώρας σε εκθέσεις. Διαθέτει καθαρά υγιή τεστ για γενεαλογικές γενετικές ασθένειες.
Μητέρα: Valor Inter Plato Afelia Diamond. Φέρθηκε από τη Μόσχα της Ρωσίας. Μεγάλη γυναίκα Αμερικανίδα νταής τύπου «στάνταρ». Καθαρό από γονείς για γενετικές εξετάσεις της φυλής American Bully. Πολύ φιλικό με όλους τους ανθρώπους και τα ζώα.
Έχουμε ήδη λάβει κουτάβια από αυτή τη μητέρα και αυτόν τον πατέρα πριν από 2,5 χρόνια. Όλοι μεγάλωσαν επαρκώς, υγιείς, με καλό φιλικό χαρακτήρα.
Κατά τη στιγμή της μετακόμισης σε νέα σπίτια, τα κουτάβια έχουν: ευρωπαϊκό κτηνιατρικό διαβατήριο, κτηνιατρική εξέταση, εμβολιασμούς ανά ηλικία (στις 8 εβδομάδες και στις 12 εβδομάδες + κατά της λύσσας), ένα μικροτσίπ που είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ευρωπαϊκή βάση δεδομένων για κατοικίδια, γενεαλογία ABKC (American Bully Kennel Club- ο μεγαλύτερος οργανισμός στον κόσμο για το American Bully). Υποστήριξη ρείθρων σε όλη τη διάρκεια της ζωής του σκύλου.
Η τιμή ενός κουταβιού American Bully είναι 2000 ευρώ. Προκαταβολή κράτησης 500 ευρώ κατά την κράτηση συγκεκριμένου κουταβιού. Η προκαταβολή της κράτησης περιλαμβάνεται στην τελική τιμή του κουταβιού νταής.
Τα τυπικά κουτάβια American Bully μπορούν να πάνε σε νέα σπίτια από την ηλικία των 8 εβδομάδων. Σε αυτό το σημείο, τρώνε super-premium φαγητό, περπατούν στην αυλή και στο δάσος, περνώντας από τη βασική κοινωνικοποίηση που χρειάζεται για ένα κουτάβι. Συνηθίζει να κόβει νύχια, αυτιά.
Στέλνουμε κουτάβια (ή παραδίδουμε προσωπικά) σε όλο τον κόσμο. Η αποστολή πληρώνεται από τον αγοραστή ξεχωριστά. Τα σκυλιά μας ζουν σε 20 χώρες του κόσμου: Λετονία, Λιθουανία, Εσθονία, Φινλανδία, Σουηδία, Δανία, Πολωνία, Τσεχία, Ουκρανία, Λευκορωσία, Ρωσία, Ουγγαρία, Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία, Ισπανία, ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, Σκωτία, Ιρλανδία.
Φωτογραφίες κουταβιών. Για να διευκρινίσετε τη φύση και την περιγραφή κάθε κουταβιού, περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο, γράψτε:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls (αγοράστε ένα τυπικό κουτάβι American Bully).