Αγοράστε ένα κουτάβι πιτ μπουλ για αθλήματα


Το ρείθρο των αθλητικών αμερικανικών τεριέ πιτ μπουλ Dognik Bulls προσφέρει δύο κουτάβια προς πώληση!
Mating Miller’s Wild Storm aka Castle (εισαγωγή ΗΠΑ) x Dognik Bulls Indiana (εισαγωγή από το Νταγκεστάν).
Πωλείται 1 κόκκινη μύτη αρσενικό και 1 κόκκινη μύτη θηλυκό. Γεννήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 2022. Ένα πλήρες πακέτο εγγράφων για ένα καθαρόαιμο πίτμπουλ: ευρωπαϊκό κτηνιατρικό διαβατήριο με δύο εμβολιασμούς και εμβόλιο κατά της λύσσας, μικροτσίπ με εγγραφή στην Ευρωπαϊκή Βάση Δεδομένων για Κατοικίδια, Γενεαλογικό ADBA, σημείωμα για τον πρώτο χρόνο της ζωής για τη φροντίδα και την ανατροφή ενός κουταβιού πίτμπουλ.
Φωτογραφία και βίντεο της κοπέλας που πωλείται. Γενεαλογικό ψευδώνυμο: Dognik Bulls Charlotte. Η τιμή είναι 1500 ευρώ. Η Charlotte είναι πεισματάρα, με καλό κράτημα, απολύτως ατρόμητη, εξερευνώντας όλα τα νέα μέρη. Θα αυξηθεί περίπου 19 κιλά στην ενήλικη ζωή.



Φωτογραφία αγοριού που πωλείται. Γενεαλογικό ψευδώνυμο: Dognik Bulls Komanchi. Η τιμή είναι 1500 ευρώ. Ο Comanche είναι ένα μικρό αγόρι. Παίζει καλά, έχει έντονο ένστικτο θηράματος, τα πάει καλά με κόσμο και παιδιά. Το βάρος του ενήλικα θα είναι περίπου 20-21 κιλά.


Η τροφοδοσία Dognik Bulls παρέχει υποστήριξη και υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής κάθε πτυχιούχου. Μπορείτε να έρθετε προσωπικά να παραλάβετε το κουτάβι σας. Ή θα κανονίσουμε την αυτόματη παράδοση ή την αεροπορική παράδοση. Σκύλοι από το κυνοκομείο μας ζουν σε 20 χώρες του κόσμου.
Ο πατέρας της γέννας είναι αρσενικό εισαγόμενο από τις ΗΠΑ (από το αθλητικό εκτροφείο Real Deal Chocolates). Πρωταθλητής στον αθλητισμό και τις εκθέσεις σε πολλές χώρες. Καθαρό από γενεαλογικές γενετικές ασθένειες.


Η μητέρα της γέννας ήρθε από το Νταγκεστάν (από το εργατικό νηπιαγωγείο Asadulla). Μικρό, παιχνιδιάρικο σκυλάκι. Πολύ φιλικό με όλους τους ανθρώπους. Έχει σταθερό νευρικό σύστημα.


Αν θέλετε να αγοράσετε ένα κουτάβι πιτ μπουλ για αθλήματα, επικοινωνήστε μαζί μας:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls