Αγοράστε ένα κουτάβι pitbull στην Ελλάδα


Υπάρχουν υπέροχα νέα στο εκτροφείο μας για πίτμπουλ τεριέ «DOGNIK BULLS»! Κουτάβια αμερικανικού πίτμπουλ τεριέ από γονείς: Dognik Bulls Victor x Dognik Bulls Cutiepie.
Το ζευγάρωμα έγινε τον Απρίλιο του 2024, η γέννηση των κουταβιών είναι στα μέσα Ιουνίου 2024. Όλα τα κουτάβια θα είναι σοκολατένια με χρώμα κόκκινης και κόκκινη ροδέλα. Τα κουτάβια είναι εκπρόσωποι της σειράς αναπαραγωγής OFRN (Αμερική) και Red Alert (Αμερική). Όλα τα κουτάβια Pitbull θα έχουν γενεαλογικό ADBA (ο πιο σεβαστός και διεθνώς αναγνωρισμένος γενεαλογικός οργανισμός για τα American Pitbull Terrier). Επίσης, όλα τα κουτάβια pit bull θα είναι αποπαρασιτωμένα, εμβολιασμένα, με καταχωρημένο μικροτσίπ, με σύμβαση πώλησης, με υπενθύμιση bonus από το εκτροφείο. Όλα τα κουτάβια πιτ μπουλ από το ρείθρο DOGNIK BULLS στη Λευκορωσία εξετάζονται από κτηνίατρο πριν φύγουν για τα νέα τους σπίτια.
Μητέρα κουταβιών: Dognik Bulls Cutiepie. Νικητής εκθέσεων. Τακτική συμμετοχή σε σεμινάρια και εκπαιδεύσεις σχετικά με την εκπαίδευση και την προστατευτική εκπαίδευση. Εμφανίζεται ως επίμονος, διεκδικητικός, γεμάτος αυτοπεποίθηση σκύλος. Έχει τέλειο κράτημα, δεν πετάει ποτέ τον βοηθό, κρατάει το κράτημα του. Παράλληλα είναι πολύ ευγενική στην οικογένεια και τα πάει καλά με όλους τους ανθρώπους και τα σκυλιά του κυνοκομείου. Έχει εξεταστεί και δεν έχει γενετικά νοσήματα φυλής (αταξία, ατροφία αμφιβληστροειδούς, υπερουρικοζουρία). Εξετάστηκε επίσης από κτηνίατρο πριν από την αναπαραγωγή και έγιναν εξετάσεις. Εντελώς υγιές. Άλλωστε, μόνο ένας υγιής σκύλος που περπατάει πολύ, ασκείται πολύ και τρώει καλά θα παράγει υγιείς απογόνους. OFRN γραμμή αίματος πίτμπουλ.
Πατέρας των κουταβιών: Dognik Bulls Victor. Νικητής εκθέσεων. Ένα από τα πιο ευγενικά αρσενικά στο εκτροφείο πιτ μπουλ μας. Είναι φίλος με παιδιά, ανθρώπους, σκύλους. Έχει έναν πραγματικά ιδανικό χαρακτήρα χωρίς σύγκρουση. Εκτρέφεται αρκετά συχνά στο κυνοκομείο μας, καθώς μεταδίδει τον χαρακτήρα του στα κουτάβια. Έχει επίσης ένα μεγάλο και όμορφο κεφάλι, απόλυτα στα πρότυπα της ράτσας American Pitbull Terrier. Και αυτό το όμορφο κεφάλι το περνάει και στα παιδιά του. Εξετάζεται από κτηνίατρο. Και επίσης δεν έχει γενετικές ασθένειες (αταξία, υπερουρικοζουρία, ατροφία αμφιβληστροειδούς). Γραμμή αίματος Pit bull: OFRN και Red Alert.
Γιατί είναι τόσο σημαντικός ο έλεγχος των σκύλων για ορισμένες ασθένειες; Όλες οι ράτσες σκύλων έχουν τη δική τους λίστα ασθενειών που προκαλούνται από ελαττώματα στα γονίδια. Μόνο οι καλύτεροι κτηνοτρόφοι κάνουν αυτές τις δοκιμές. Αυτό βοηθά στην εξάλειψη του κινδύνου ασθένειας σε μελλοντικά κουτάβια. Αυτό σημαίνει ότι σίγουρα θα αγοράσετε ένα υγιές αμερικάνικο πίτμπουλ τεριέ κουτάβι από το ρείθρο DOGNIK BULLS.
Επίσης, τα αμερικάνικα πίτμπουλ τεριέ μας στο ρείθρο δεν έχουν αλλεργίες και δεν έχουν προβλήματα καρδιάς ή αρθρώσεων. Παρακολουθούμε στενά την υγεία και την ψυχή των πίτμπουλ. Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε όχι μόνο όμορφα, υγιή, παθιασμένα πίτμπουλ. Αλλά και ψυχικά σταθερός. Για να μπορούν να ζήσουν στην πόλη, σε ένα διαμέρισμα, σε μια οικογένεια.
Η τιμή ενός κουταβιού από αυτό το ζευγάρωμα είναι 2000 ευρώ ή 2200 δολάρια. Αυτήν τη στιγμή είναι δυνατή η κράτηση μιας τέταρτης επιλογής για έναν άνδρα και μιας τρίτης επιλογής για μια γυναίκα. Αυτή είναι πραγματικά μια εξαιρετική ευκαιρία να αγοράσετε όχι μόνο ένα καθαρόαιμο κουτάβι πίτμπουλ, αλλά και έναν εκπρόσωπο της καθαρής σειράς αμερικανικών πιτ μπουλ OFRN και Red Alert.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να αγοράσετε ένα κουτάβι pitbull στην Ελλάδα:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Αγορά κουταβιού πίτμπουλ στην Ελλάδα, ρείθρο πιτ μπουλ στην Ελλάδα, αγορά κουταβιών πίτμπουλ OFRN, αγορά κουταβιών πιτ μπουλ Red Alert, Dognik Bulls Victor, Dognik Bulls Cutiepie