Αγοράστε ένα κόκκινο πίτμπουλ με κόκκινη μύτη


Πωλείται εξαιρετικό κόκκινο pitbull με κόκκινη μύτη! Από το επίσημο εκτροφείο “Dognik Bulls” (εγγραφή ADBA). Το κουτάβι είναι 4 μηνών. Αποπαρασιτωμένο, πλήρως εμβολιασμένο, με μικροτσίπ, με ευρωπαϊκό κτηνιατρικό διαβατήριο, με γενεαλογικό. Έτοιμος να μετακομίσει σε οπουδήποτε στην Ευρώπη. Όλα τα έγγραφα για μετακόμιση είναι έτοιμα. Το ρείθρο μας βοηθά με την παράδοση εάν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να έρθουν στο ρείθρο σκύλων μας. Τα πίτμπουλ της Dognik Bulls ζουν σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο. Δουλεύουμε με τη φυλή από το 2011.
Η τιμή του κουταβιού είναι 1500 ευρώ. Η παράδοση δεν περιλαμβάνεται στην τιμή και υπολογίζεται ξεχωριστά για κάθε περιοχή/χώρα.
Το ψευδώνυμο του κουταβιού με βάση το γενεαλογικό: Dognik Bulls Wiskonsin. Πλήρως βασικά κοινωνικοποιημένο. Συνηθισμένος να κόβει νύχια, να καθαρίζει αυτιά, να περπατά με λουρί και χωρίς λουρί, φιλικός με ανθρώπους και άλλα σκυλιά (αυτή τη στιγμή).
Γονείς:


Πατέρας: Millers Wild Storm aka Castle. Φέρεται από την Αμερική (Σπορ φυτώριο Real Deal Chocolates). Πρωταθλητής Ουκρανίας και Ρωσίας, Μεγάλος Πρωταθλητής, Πρωταθλητής Αθλητισμού. Ελεύθερος από ασθένειες. Δεν έχει γενετικές ασθένειες — παρεγκεφαλιδική αταξία, ατροφία αμφιβληστροειδούς. Πατέρας περισσότερων από 300 φοβερών πίτμπουλ σε όλο τον κόσμο. Πατέρας πρωταθλητών πολλών χωρών σε εκθέσεις και αθλητικούς αγώνες.
Μητέρα — Dognik Bulls Indiana. Φέρθηκε από τη Ρωσία. Από το εργατικό φυτώριο «Asadulla’s». Υγιές, αθλητικό, δραστήριο πιτ μπουλ τεριέ ADBA. Δεν έχει γενετικές ασθένειες φυλής.
Εάν ζείτε στην Ευρώπη και θέλετε να αγοράσετε ένα κόκκινο πίτμπουλ κουτάβι με κόκκινη μύτη (το υπέροχο Dognik Bulls Wiskonsin μας), τότε γράψτε στο:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Με εκτίμηση, Επικεφαλής του American Pitbull Terrier Kennel — Veronika Voitovska.

Αγοράστε ένα κόκκινο πίτμπουλ με κόκκινη μύτη