Αμερικανικά κουτάβια νταής
Πωλούνται κουτάβια American Bully, εκτροφείο Dognik Bulls. Δουλεύουμε από το 2011, πολύ μεγάλη εμπειρία στην κυνολογία και την εκτροφή. Τα σκυλιά μας ζουν σε 20 χώρες του κόσμου. Ιδιοκτήτης κυνοκομείου: πιστοποιημένος κυνολόγος-εκτροφέας, γιατρός.
Τώρα διαθέσιμο: 2 κορίτσια τύπου «pocket bully» (λιλά και μπλε). 2 πασχαλιά αγόρια σε τυπικό τύπο νταής. 4 μωβ κορίτσια σε τυπικό τύπο νταής.
Τα κουτάβια γεννιούνται από δύο ζευγάρια αναπαραγωγής. Οι γονείς έφεραν από την Αμερική, την Ισπανία, τη Ρωσία.
Φωτογραφίες από κουτάβια American Bully:


Μαμά κουταβιών American Bully τύπου «τσέπης»:


Mother of American Bully κουταβιών σε τυπικό τύπο:


Όλα τα κουτάβια αποπαρασιτώνονται τρεις φορές. Όταν μετακομίζουν σε νέα σπίτια, έχουν εμβολιασμούς, ευρωπαϊκό κτηνιατρικό διαβατήριο, μικροτσίπ και εγγραφή στην ευρωπαϊκή βάση δεδομένων ζώων, ABKC pedigree. Σημείωμα για τον πρώτο χρόνο ζωής για τη διατροφή, την εκπαίδευση, τα ανθελμινθικά, τις θεραπείες για ψύλλους και κρότωνες, διροφιλαρίαση.
Τα κουτάβια μεγαλώνουν στο δάσος, σε ένα οικολογικά καθαρό μέρος. Ήδη περπατούν στην αυλή, κάνουν παρέα με άλλα σκυλιά του κυνοκομείου, επικοινωνούν με παιδιά και ανθρώπους. Πολύ επαφή, ευγενικά, θαρραλέα κουτάβια του Αμερικανού Bully. Πλήρως κοινωνικοποιημένοι για την ηλικία τους. Αγαπούν πολύ τους ανθρώπους, πάνε στα χέρια όλων, χαίρονται να εξοικειώνονται με κάθε τι νέο και να εξερευνούν νέες περιοχές.
Οι γονείς των κουταβιών είναι υγιή σκυλιά, δεν έχουν αταξία (γενετική ασθένεια των αμερικανικών ταύρων). Δεν έχουν αλλεργίες.
Η τιμή ενός κουταβιού είναι 2000 ευρώ. Η παράδοση ενός κουταβιού πληρώνεται ξεχωριστά. Μπορείτε να έρθετε στο εκτροφείο μας για το κουτάβι σας και να το επιλέξετε προσωπικά. Ή μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ένα κουτάβι με σύνδεσμο βίντεο και φωτογραφίες. Και θα σας βοηθήσουμε με την παράδοση στη χώρα σας. Στέλνουμε κουτάβια σε όλο τον κόσμο.
Αν θέλετε να αγοράσετε ένα κουτάβι American Bully, γράψτε μας:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls