Αμερικανοί εκτροφείς Bully στην Ελλάδα


Επίσημοι εκτροφείς της φυλής Greek American Bully στο σύστημα ABKC (American Bully Kennel Club). Αμερικανικό εκτροφείο νταής Dognik Bulls.
Εδώ μπορείτε να αγοράσετε ένα κουτάβι American Bully στους τύπους «Pocket» και «Standard».
Γιατί να μας επιλέξετε ως τους καλύτερους Αμερικανούς εκτροφείς Bully:
— με τη φυλή American Bully για σχεδόν 10 χρόνια
— στην αναπαραγωγή χρησιμοποιούμε μόνο υγιή, εξετασθέντα σκυλιά
— Τα προσωπικά μας σκυλιά είναι μακρόβια. Οι Αμερικανοί νταήδες μας δεν γίνονται ανάπηροι σε ηλικία 6 ή 7 ετών.
— Οι ταύροι μας έχουν υγιείς καρδιές, πνεύμονες, αρθρώσεις. Αναπνέουν ελεύθερα, τρέχουν μεταξύ τους, τρέχουν με ποδήλατο, κολυμπούν σε ποτάμια και λίμνες.
— οι ταύροι μας ζουν με παιδιά, ζουν με άλλα κατοικίδια. Απόλυτα κοινωνικά ασφαλή σκυλιά
Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με το American Bully kennel Greece Dognik Bulls, να μας πείτε για την οικογένειά σας και τις επιθυμίες σας για ένα κουτάβι. Τι φύλο, χρώμα, χαρακτήρα θέλετε, συσκευασία ή τυπικό, πότε (αυτή τη στιγμή ή σε έξι μήνες). Και θα επιλέξουμε ένα κουτάβι που θα είναι τέλειο για την οικογένειά σας.
Οι Αμερικανοί νταήδες είναι ευγενικοί οικογενειακοί σκύλοι, αλλά με ισχυρή εμφάνιση. Οι μύες τους εκφράζονται όμορφα, έχουν πολύ μεγάλα κεφάλια και ευγενικά μάτια. Στο δρόμο, αυτά τα σκυλιά φαίνονται πολύ εντυπωσιακά και τραβούν την προσοχή όλων γύρω.
Όλα τα κουτάβια που πουλάμε στο κυνοκομείο έχουν ευρωπαϊκό κτηνιατρικό διαβατήριο, εμβολιασμοί ανά ηλικία, εξέταση από κτηνίατρο, καταχωρημένο μικροτσίπ, γενεαλογικό ABKC. Εκτρέφουμε μόνο υγιείς Αμερικανικούς Ταύρους.
Δικαίως θεωρούμαστε το καλύτερο εκτροφείο American Bully στην Ελλάδα.
Για να αγοράσετε ένα κουτάβι American Bully στην Ελλάδα, γράψτε μας:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Εάν δεν μπορείτε να παραλάβετε το κουτάβι αυτοπροσώπως, θα σας βοηθήσουμε με την παράδοση. Οι Αμερικανοί Ταύροι μας ζουν σε 20 χώρες του κόσμου και αυτό δεν είναι το όριο!
Με εκτίμηση, Αμερικανίδα εκτροφέας νταής Veronika Voitovska