Αμερικανός εκτροφέας Pit Bull Terrier στην Ελλάδα
Είμαστε οι επίσημοι εκτροφείς Αμερικανικών Πιτ Μπουλ Τεριέ στην Ελλάδα. Το εκτροφείο μας Dognik Bulls είναι εγγεγραμμένο στην ADBA (American Dog Breeders Association — ο μεγαλύτερος, παλαιότερος και πιο αξιόπιστος οργανισμός καταγραφής καθαρόαιμων πίτμπουλ στον κόσμο).
Είμαστε με τη ράτσα American Pit Bull Terrier από το 2011. Γνωρίζουμε ακριβώς ποιο πίτμπουλ είναι κατάλληλο για την οικογένειά σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας και πείτε μας για εσάς: το όνομά σας, την ηλικία σας, έχετε μεγάλη ή μικρή οικογένεια, έχετε παιδιά και πόσο χρονών είναι, έχετε άλλα κατοικίδια; Πείτε μας τι είδους pit bull σε χαρακτήρα, μέγεθος, χρώμα θέλετε. Θέλετε ένα σκύλο για μια οικογένεια με καλό ψυχισμό; Ή θέλετε ένα πίτμπουλ για αθλήματα ή εκθέσεις. Θα λάβουμε υπόψη όλα τα κριτήριά σας και θα προσφέρουμε το καλύτερο ζευγάρωμα και το πιο κατάλληλο κουτάβι μόνο για εσάς. Έχουμε τακτικά σκουπίδια πίτμπουλ στο εκτροφείο μας. Επομένως, δεν θα σας πουλήσουμε το πρώτο κουτάβι που θα συναντήσετε, μόνο αν αγοράζατε. Οχι! Θα σας πουλήσουμε ακριβώς το είδος του πιτ μπουλ που ονειρεύεστε. Γνωρίζουμε καλά τα σκυλιά μας, τις γραμμές αναπαραγωγής μας και βοηθάμε τα καλύτερα κουτάβια να βρουν τους καλύτερους ιδιοκτήτες.
Γι’ αυτό είμαστε οι καλύτεροι εκτροφείς Αμερικάνικων Πιτ Μπουλ Τεριέ στην Ελλάδα. Με τα πιτ μπουλ Dognik Bulls, η οικογένειά σας θα είναι πιο χαρούμενη και υγιής, θα περπατάτε περισσότερο. Θα είστε καλά προστατευμένοι από τον σκύλο σας. Θα αποκτήσετε την αληθινή αγάπη του αμερικανικού Pit Bull Terrier.
Πουλάμε μόνο υγιή κουτάβια. Οι ιδιοκτήτες των πιτ μπουλ μας Dognik Bulls πηγαίνουν στον κτηνίατρο μία φορά το χρόνο: κάνουν στο σκύλο τους ολοκληρωμένους εμβολιασμούς και κάνουν εξετάσεις αίματος και υπερηχογράφημα καρδιάς για να γνωρίζουν ότι ο σκύλος είναι υγιής και χαρούμενος. Δεν πουλάμε άρρωστα σκυλιά και δεν χρησιμοποιούμε άρρωστα σκυλιά για αναπαραγωγή.
Τα πιτ μπουλ από τους εκτροφείς Dognik Bulls τα πάνε καλά με παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας. Τα σκυλιά μας είναι με καλή, σταθερή νοοτροπία.
Οι κύριες γραμμές αναπαραγωγής μας βασίζονται σε καθαρές αμερικανικές γραμμές: Old Family Red Nose, με την προσθήκη των Jumbo, DDWW, Red Alert.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να αγοράσετε ένα κουτάβι pit bull στην Ελλάδα:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Φωτογραφίες των ενήλικων Αμερικανικών Πιτ Μπουλ Τεριέ μας. Κοίτα πόσο υγιής, μυώδης, με όμορφα μαλλιά, με μεγάλα κεφάλια.