αμερικανός νταής τιμή
Τι καθορίζει συνήθως την τιμή ενός κουταβιού ή ενός ενήλικου Αμερικανού Bully;
1. Η ποιότητα του ίδιου του κουταβιού νταής. Εάν το κουτάβι δεν έχει γάμο, ελαττώματα φυλής, τότε κοστίζει περισσότερο από άλλα κουτάβια στην γέννα. Εξαρτάται από το κεφάλι, τα οστά, το πλάτος του στήθους, τα πόδια και ούτω καθεξής.
2. Από την γενεαλογία της γέννας. Εάν πρόκειται για σπάνια, αποκλειστικά, περιζήτητα αίματα, όλα τα κουτάβια αυτής της γέννας είναι ακριβά.
3. Από το αν υπήρχε ζευγάρωμα εντός του κυνοκομείου ή ήταν ζευγάρωμα εξόδου. Το κόστος του ζευγαρώματος στη χώρα μας με ένα αρσενικό Αμερικανό Bully είναι 1500-5000 ευρώ. Ζευγαρώματα εξόδου 3000-10000 ευρώ, συν έξοδα μετακίνησης.
4. Μερικές φορές τα κορίτσια είναι πιο ακριβά από τα αγόρια. Αλλά όχι πάντα. Στο αμερικανικό μας εκτροφείο Bully Dognik Bulls, τις περισσότερες φορές τα αγόρια είναι πιο ακριβά από τα κορίτσια.
5. Τίτλοι γονέων, νίκες τους σε διάσημες εκθέσεις της χώρας και του εξωτερικού.
6. Μερικά χρώματα είναι πιο ακριβά. Για παράδειγμα, τα κουτάβια του Αμερικανού νταή των χρωμάτων λιλά, μπλε, τρίχρωμα είναι πιο ακριβά.
7. Μέσα στην ίδια γέννα, η διαφορά τιμής για κάθε κουτάβι μπορεί να φτάσει τα 1500 ευρώ.


Στο εκτροφείο μας, η μέση τιμή ενός Αμερικανού Bully είναι 2000-2500 ευρώ, αν δεν είναι ζευγάρωμα εξόδου. Από 3000 ευρώ, αν λείπει το πλέξιμο. Τα εξερχόμενα ζευγαρώματα των Αμερικανών νταήδων είναι μια ορμή νέων, καλών γραμμών αίματος στην ομοιόμορφη και γνωστή, καθιερωμένη αναπαραγωγή τους. Τα ταξιδιωτικά ζευγαρώματα είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη του ρείθρου και της φυλής American Bully.
Για να μάθετε τις τρέχουσες τιμές για το American Bully στο εκτροφείο μας Dognik Bulls. Να αγοράσω ένα κουτάβι American Bully. Μάθετε για τον χαρακτήρα του American Bully, μια περιγραφή της φυλής American Bully. Γράψτε μας:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls