Αμερικανός νταής: φωτογραφία, περιγραφή ράτσας, χαρακτήρας, τιμή
Καλώς ήρθατε στο αμερικανικό εκτροφείο Bully Dognik Bulls. Θα σας πω για το American Bully ράτσα, χαρακτήρα, τιμή. Θα σας δείξω φωτογραφίες από Αμερικανούς νταήδες από το εκτροφείο μας. Εξάλλου, μόνο ο εκτροφέας και ο ιδιοκτήτης του ρείθρου θα μπορούν να πουν για τον νταή και να περιγράψουν τη φυλή.
Ζούμε και εργαζόμαστε με τη φυλή American Bully από το 2016.
American Bully Περιγραφή: Πρόκειται για ισχυρούς, ευκίνητους, οικογενειακούς σκύλους συντρόφους. Εκτράφηκαν από αμερικανικά Pit Bull Terrier, Staffordshire Terriers και Bullddogs. Ως εκ τούτου, πήραν διαφορετικά χαρακτηριστικά χαρακτήρα και εμφάνιση από τους προγόνους τους. Η γενέτειρα της φυλής American Bully είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
Οι Αμερικανοί Ταύροι έχουν δυνατά οστά, καλά ανεπτυγμένους μύες, ισχυρά κεφάλια και ισχυρές κάτω γνάθους. Υπάρχουν διάφοροι τύποι Αμερικανών νταής. Οι μικρότεροι είναι ταύροι τσέπης. Μέτριο — πρότυπο νταής. Τα μεγαλύτερα είναι τα American Bully XL. Στο εκτροφείο μας διατηρούμε Αμερικανούς νταήδες στους τύπους «Τσέπης» και «Στάνταρ». Μπορείτε να αγοράσετε ένα κουτάβι από εμάς.
American Bully Personality: Είναι φιλικά σκυλιά. Αγαπούν τους ανθρώπους και τα ζώα. Ζουν σε οικογένειες με παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας. Τα αρσενικά είναι ελαφρώς πιο σοβαρά από τα θηλυκά.
Τιμή American Bully. Η μέση τιμή ενός Αμερικανού νταή στο κυνοκομείο μας είναι 2000-2500 ευρώ. Η τιμή ενός κουταβιού νταής εξαρτάται από το ζευγάρωμα (ζευγάρωμα στο κυνοκομείο ή ζευγάρωμα με έξοδο στο εξωτερικό), από το συγκεκριμένο κουτάβι και την ανατομία του και τις προοπτικές για εκθέσεις και εκτροφή.
Φωτογραφία ενός Αμερικανού νταή από το εκτροφείο Dognik Bulls:


Για να λάβετε συμβουλές σχετικά με τη φυλή American Bully ή να αγοράσετε ένα κουτάβι American Bully, γράψτε μας:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls