αμερικανός νταής χαρακτήρας
Καλώς ήρθατε στη σελίδα του αμερικανικού εκτροφείου Bully Dognik Bulls.
Τα κύρια χαρακτηριστικά χαρακτήρα του Αμερικανού Bully, τα οποία εκτρέφονται εδώ και δεκαετίες: φιλικότητα προς τους ανθρώπους και τα κατοικίδια, μεγάλη αγάπη και στοργή για την οικογένειά τους, μη συγκρουσιακός χαρακτήρας, έλλειψη θυμού και επιθετικότητας.


Είναι όλοι οι Αμερικανοί νταής φιλικοί με τους ανθρώπους; Ως επί το πλείστον, όλοι οι εκπρόσωποι της φυλής είναι πολύ καλοί με τους ανθρώπους. Αυτή η φυλή εκτράφηκε σύμφωνα με αυτήν την αρχή, επομένως αυτή η ιδιότητα του χαρακτήρα είναι καλά καθορισμένη στον Αμερικανό Νταή. Αν και σε ορισμένες χώρες, για παράδειγμα στην Αμερική, ο Αμερικανός νταής XL διδάσκεται να προστατεύει και να προστατεύει τον ιδιοκτήτη, τη δυσπιστία προς τους άλλους, αλλά αυτή είναι η επιλογή του ιδιοκτήτη κάθε σκύλου. Ως ιδιοκτήτης ρείθρων Αμερικανών Bully, δεν βλέπω το νόημα να έχω μια φυλή που να είναι καλή με τους ανθρώπους και μετά να την εκπαιδεύω ώστε να μην είναι τόσο καλή με τους ανθρώπους. Είναι καλύτερα τότε να αγοράσετε αμέσως έναν σκύλο ράτσας υπηρεσίας.
Είναι αλήθεια ότι οι Αμερικανοί ταύροι δεν πολεμούν άλλα ζώα; Κατά κανόνα, τα θηλυκά νταής είναι πιο ήρεμα, πιο ειρηνικά και φιλικά. Τα αρσενικά επίσης, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι το αρσενικό είναι αρσενικό. Εξακολουθεί να νοιάζεται για την οικογένειά του, την περιοχή του και είναι πιο απαιτητικός από τα άλλα ζώα. Αυτό δεν εξαρτάται από τη φυλή, αυτή η ποιότητα είναι εγγενής κατ ‘αρχήν στα αρσενικά. Κάθε αρσενικό με καλά ανεπτυγμένα ένστικτα. Αν θέλετε να αγοράσετε ένα καλό κουτάβι American Bully, είναι καλύτερα να σκεφτείτε ένα θηλυκό. Η επιλογή ότι αυτός ο σκύλος θα είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικός προς όλους είναι μεγαλύτερη από ό,τι αν αγοράσετε έναν αρσενικό Αμερικανό νταή.
-Οι Αμερικανοί νταήδες αγαπούν πολύ την οικογένειά τους. Αυτό είναι ένα αποδεδειγμένο γεγονός. Το εκτροφείο μας Dognik Bulls έχει πολύ μεγάλο αριθμό νταήδων και σας εγγυώμαι ότι είναι εξαιρετικά οικογενειακά σκυλιά.
— Η μη συγκρουσιακή φύση του Αμερικανού Bully. Οι νταήδες εκτράφηκαν για να είναι ισχυροί, επιδεικτικοί σκύλοι συντροφιάς, αλλά με στοργική διάθεση. Πραγματικά αποφεύγουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις συγκρούσεις και δεν αντιδρούν στις προκλήσεις άλλων σκύλων. Επίσης, δεν προσπαθούν να κυριαρχήσουν στις οικογένειές τους, αλλά κατανοούν απόλυτα τη θέση τους στην οικογένεια. Σαν αγαπημένο κατοικίδιο.
— Οι αμερικανικοί ταύροι εκτράφηκαν για να μην είναι μοχθηροί ή επιθετικοί. Αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να βρεθεί σε ορισμένα μεμονωμένα σκυλιά, αλλά γενικά, η φυλή χαρακτηρίζεται από την απουσία επιθετικότητας και ζωοεπιθετικότητας.
Εάν θέλετε να λάβετε συμβουλές για τη ράτσα American Bully, μάθετε περισσότερα για τον χαρακτήρα του American Bully ή αγοράστε ένα κουτάβι American Bully, γράψτε στο:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls