Βάση για αυτί και ουρά για πίτμπουλ
Σήμερα, πολλοί ιδιοκτήτες πίτμπουλ εξακολουθούν να κάνουν στάχυα στα πίτμπουλ. Παρόλο που απαγορεύεται από το νόμο στις χώρες της ΕΕ, εκτός εάν η κοπή του αυτιού γίνεται για ιατρικούς λόγους. Για παράδειγμα, λόγω τραυματισμού στο αυτί ή κρυοπαγήματος στις άκρες των αυτιών.
Οι ουρές πίτμπουλ δεν είναι καθόλου αγκυροβολημένες. Δεν συμπεριλήφθηκε ποτέ στο πρότυπο της φυλής. Μπορείτε να μιλήσετε με τον εκτροφέα του κουταβιού πίτμπουλ σας για το αν μπορούν να κοπούν αυτιά. Αλλά οι ουρές πιτ μπουλ δεν είναι αγκυροβολημένες, αυτό είναι σίγουρο.
Πιστεύεται ότι τα κομμένα αυτιά θα υποφέρουν λιγότερο στις κυνομαχίες. Ότι αντιμετωπίζονται πιο εύκολα αν υπάρχει μέση ωτίτιδα και άλλα «παραμύθια». Αυτό δεν είναι αληθινό. Η διαφορά μεταξύ κομμένων αυτιών πίτμπουλ και μη κομμένων αυτιών πιτ μπουλ βρίσκεται μόνο στην ίδια τη βάση. Προς το παρόν, αυτό είναι μόνο η επιθυμία του ιδιοκτήτη.
Στο εκτροφείο American Pit Bull Terrier Dognik Bulls, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την κοπή αυτιών για το μελλοντικό σας κουτάβι. Αλλά δεν το υποστηρίζουμε. Τα προσωπικά μας πιτ μπουλ αποσυνδέθηκαν. Αν θέλετε να αγοράσετε ένα κουτάβι πίτμπουλ από εμάς και να ζητήσετε ελλιμενισμό (δηλαδή να πάτε ενάντια στο νόμο), πρέπει να έχουμε καλούς λόγους να πιστεύουμε σε μια τέτοια απόφαση. Η τιμή της αγκυροβόλησης των αυτιών ενός πίτμπουλ είναι το ένα τρίτο της τιμής ενός κουταβιού.
Εάν θέλετε ένα πιτ μπουλ από την Dognik Bulls, περιμένετε μια μέση τιμή κουταβιού 1500 ευρώ και τουλάχιστον 500 ευρώ για ελλιμενισμό.
Παραδείγματα αγκυροβολημένων αυτιών πίτμπουλ από την Dognik Bulls:


Αγοράστε ένα κουτάβι πιτ μπουλ και συζητήστε για την περικοπή αυτιών πιτ μπουλ:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls