Γκρι πίτμπουλ, μπλε πίτμπουλ αγοράστε ένα κουτάβι
Θα σας βοηθήσουμε να αγοράσετε ένα γκρι/μπλε κουτάβι πίτμπουλ.
Το γκρι ή «μπλε» χρώμα του αμερικανικού Pit Bull Terrier είναι αραιό (αποδυναμωμένο) από το μαύρο χρώμα. Τέτοια πίτμπουλ τεριέ γεννιούνται πράγματι σε μερικές γέννες. Αλλά είναι δύσκολο για έναν μελλοντικό ιδιοκτήτη να βρει ένα τέτοιο καθαρόαιμο, χωρίς ανάμειξη ενός αμερικανικού τεριέ Staffordshire ή ενός αμερικανικού νταής.
Εάν είστε έτοιμοι να αγοράσετε ένα γκρι πίτμπουλ/μπλε κουτάβι πίτμπουλ, το εκτροφείο μας Dognik Bulls μπορεί να σας βοηθήσει.
Η τιμή ενός γκρι κουταβιού pit bull ξεκινά από 1500 ευρώ και πάνω. Με αυτά τα χρήματα, αγοράζετε ένα υγιές, δυνατό, ακριβώς καθαρόαιμο μπλε / γκρι πίτμπουλ. Με ένα πλήρες γενεαλογικό που μπορεί να εντοπιστεί αιώνες πίσω. Με εξετάσεις από γονείς.
Ένα παράδειγμα ενήλικου γκρι/μπλε πιτ μπουλ.
Γκρέι πίτμπουλ με το όνομα Hedgehog, Dognik Bulls ρείθρο (εργασία αναπαραγωγής αμερικανικών τεριέ πιτ μπουλ, πλήρως αξιόπιστο γενεαλογικό):


Ο χαρακτήρας ενός γκρίζου πίτμπουλ/μπλε πιτ μπουλ δεν διαφέρει από άλλα χρωματιστά πίτμπουλ τεριέ. Είναι τα ίδια δραστήρια σκυλιά που αγαπούν την οικογένειά τους.
Ετοιμαστείτε να περιμένετε το γκρι πίτμπουλ σας. Δεν γεννιούνται σε κάθε γέννα. Θα πρέπει να αποφασίσετε αν θέλετε αγόρι ή κορίτσι, πείτε μας για εσάς και τα σχέδιά σας με έναν σκύλο. Κάντε μια κατάθεση για ένα κουτάβι και περιμένετε ένα κατάλληλο κουτάβι. Εάν δεν έχουμε ένα γκρι κουτάβι πίτμπουλ, θα σας προσφέρουμε ένα γκρι κουτάβι από τους φίλους μας από άλλα εκτροφεία.
Αφήστε τις αιτήσεις σας για ένα γκρι/μπλε κουτάβι πίτμπουλ εδώ:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls