Εργαζόμενα Αμερικανικά Πιτ Μπουλ Τεριέ
Ή εργατικά εκτρεφόμενα πίτμπουλ τεριέ.
Τι σημαίνει? Πρόκειται για αμερικανικά Pit Bull Terrier, των οποίων η γενεαλογία αποτελείται από εργαζόμενους προγόνους στις πλησιέστερες φυλές της γενεαλογίας. Εάν το ίδιο το πιτ μπουλ δεν είναι ταυτόχρονα εργάτης (δηλαδή δεν ήταν σε αγώνες, τους λεγόμενους αγώνες των αμερικανικών τεριέ πιτ μπουλ), τότε αυτό είναι ένα πίτμπουλ αναπαραγωγής εργασίας. Αν ένας εργαζόμενος πίτμπουλς αναπαραγωγής συμμετείχε σε μάχες, τότε ο ίδιος είναι ένα πίτμπουλ που δουλεύει.
Στον σύγχρονο κόσμο, όταν λέμε «εργαζόμενο πίτμπουλ» εννοούμε όχι μόνο αγώνες, αλλά και αθλητικά πρότυπα για πιτ μπουλ, προστατευτική προπόνηση κ.ο.κ. Αλλά ιστορικά, τα ματς πίτμπουλ τεριέ που συμμετέχουν σε μάχες ονομάζονται εργάτες.
Στο εκτροφείο μας με αμερικανικά πίτμπουλ τεριέ Dognik Bulls, όλα τα σκυλιά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν προγόνους που εκτρέφονται. Κάποιοι είναι στις επόμενες φυλές των γενεαλογιών, άλλοι στις μακρινές.
Από τις κύριες γραμμές εργασίας αναπαραγωγής πιτ μπουλ έχουμε: Jumbo (Γιουγκοσλαβία), DDWW (Ουκρανία), Red Alert (Αμερική/Ρωσία).
Για παράδειγμα, η Dognik Bulls Anksunamun μας φέρθηκε από τη Βουλγαρία και είναι ο μόνος εκπρόσωπος καθαρών γραμμών Jumbo στη χώρα.


Το δικό μας Dognik Bulls Indiana φέρθηκε από το Νταγκεστάν, φέρει το καθαρό αίμα των πίτμπουλ της γραμμής αναπαραγωγής Red Alert.


Το Dognik Bulls African Passion, που φέραμε από τη Μόσχα, συνδυάζει δύο σειρές πίτμπουλ αναπαραγωγής — Red Alert και DDWW.


Αν θέλετε να αγοράσετε ένα κουτάβι αναπαραγωγής American Pit Bull Terrier, γράψτε μας:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram — dognikbulls (εργαζόμενα αμερικανικά πίτμπουλ τεριέ)