Κουτάβια American Bully στην Αθήνα


Το εκτροφείο μας Dognik Bulls πουλά κουτάβια American Bully στην Αθήνα! Από εισαγόμενο ζευγάρι γονέων. Οι γονείς ήρθαν από δύο διαφορετικούς ρωσικούς παιδικούς σταθμούς.
Μητέρα: Dognik Bulls Lilibet. Δεν έχει γενετικές ασθένειες φυλής. Αυτή είναι η δεύτερη γέννα της με κουτάβια. Τα πρώτα κουτάβια γεννήθηκαν από εισαγόμενο αρσενικό Αμερικανό. Όλα τα κουτάβια πωλήθηκαν σε όλη την Ευρώπη. Μεγάλωσαν ως ενήλικες Αμερικανοί νταήδες με εξαιρετικές προσωπικότητες, δραστήριοι, με μεγάλα όμορφα κεφάλια.
Πατέρας: Chaw Li Iva San Attilus. Πρωταθλητής Λετονίας, Μεγάλος Πρωταθλητής Λευκορωσίας, νικητής του American Bully Specialty Show «Bully Show-2023». Διαθέτει προσωπικά πιστοποιητικά για την απουσία ασθενειών χαρακτηριστικών της φυλής American Bully.
Η τιμή του κουταβιού είναι 3000 ευρώ. Όλα τα κουτάβια είναι αποπαρασιτωμένα, εμβολιασμένα σύμφωνα με την ηλικία και τις απαιτήσεις καλής διαβίωσης των ζώων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με καταχωρημένο μικροτσίπ, γενεαλογικό ABKC και Ευρωπαϊκό Κτηνιατρικό Διαβατήριο.
Αν αυτός είναι ο πρώτος σας Αμερικανός νταής, τότε είστε πολύ τυχεροί. Μόνο το εκτροφείο μας των American Bulls Athena “Dognik Bulls” δίνει οδηγίες. Αυτό το σημείωμα περιγράφει πώς μεγάλωσε και αναπτύχθηκε το κουτάβι σας. Πώς να το ταΐσετε σωστά, να το περπατήσετε, να το εκπαιδεύσετε. 20 σελίδες με τις πιο χρήσιμες πληροφορίες.
Πριν φύγει για μια νέα οικογένεια, κάθε κουτάβι American Bully εξετάζεται επιπλέον από έναν κτηνίατρο. Και λαμβάνει μια σημείωση σχετικά με αυτό στο κτηνιατρικό διαβατήριο. Αυτό εγγυάται τόσο σε εμάς, τους εκτροφείς, όσο και σε εσάς, τους αγοραστές, ότι αγοράζετε 100% ένα υγιές, χαρούμενο κουτάβι American Bully.
Για να αγοράσετε ένα κουτάβι American Bully στην Αθήνα, γράψτε μας:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Οι προκρατήσεις για άλλα κουτάβια είναι επίσης ανοιχτές στο Athena American Bully Kennel.

Κουτάβια American Bully στην Αθήνα, American Bully Kennel Athens