Κουτάβια Pitbull με αγορά γενεαλογίας ADBA

Πωλούνται κουτάβια ADBA American Pitbull Terrier από αποκλειστική αναπαραγωγή! Επί τόπου ζευγάρωμα στην Πολωνία (η μητέρα των κουταβιών και εγώ πήγαμε στην Πολωνία για ζευγάρωμα για να πάρουμε το τέλειο αποκλειστικό αίμα των Lonzo pit bulls). Τα κουτάβια γεννήθηκαν στις 10 Σεπτεμβρίου 2023. Η τιμή ενός κουταβιού είναι 2000 ευρώ.
Αυτή τη στιγμή έχουν μείνει προς πώληση 2 όμορφα, υγιή αρσενικά με τέλεια ανατομία! Χρώμα μπριντλ. Πολύ κοινωνικά, φιλικά, δραστήρια κουτάβια πίτμπουλ με γενεαλογία ADBA!
Αρσενικό νούμερο 1 — Dognik Bulls Show Must Go On

Αρσενικό νούμερο 2 — Dognik Bulls Freddie Mercury

Τα υπόλοιπα κουτάβια από αυτούς τους γονείς έχουν ήδη κρατηθεί για Ιταλία και Εσθονία.
Οι γονείς των κουταβιών είναι συμμετέχοντες και νικητές εκθέσεων και αθλητικών διαγωνισμών σε όλη την Ευρώπη! Δεν έχουν γενετικές ασθένειες φυλής (έχουν πιστοποιητικά υγείας). Να έχετε υγιείς καρδιές (να έχετε πιστοποιητικά για αυτό). Ο πατέρας των κουταβιών δεν έχει δυσπλασία αγκώνα ή ισχίου εδώ και τρεις γενιές! Οι βαθμοί AA και 00 είναι τα καλύτερα αποτελέσματα που δείχνουν ότι το πίτμπουλ έχει υγιείς αρθρώσεις.
Συλλέξαμε αποκλειστικά αμερικανικό αίμα στα κουτάβια μας — OFRN (Old Family Red Nose) και Lonzo! Επί του παρόντος ΔΕΝ υπάρχουν ανάλογα σε ποιότητα, γενεαλογία και υγεία για τα κουτάβια μας σε όλη την Ευρώπη. Είμαστε ένα ρείθρο με πολυετή εμπειρία (δουλεύουμε με πίτμπουλ τεριέ από το 2011) και έχουμε εμπειρία στο καλύτερο αίμα των αμερικανικών πίτμπουλ.
Από εμάς μπορείτε να αγοράσετε ένα κουτάβι pit bull με γενεαλογικό ADBA. Τα πίτμπουλ μας ζουν σε 25 χώρες (σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική). Με επιπλέον χρέωση, στέλνουμε κουτάβια στη χώρα/πόλη σας. Μη διστάσετε να μας γράψετε, έχουμε παράδοση σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.
Όλα τα κουτάβια φεύγουν από το εκτροφείο Dognik Bulls εμβολιασμένα, με ευρωπαϊκό κτηνιατρικό διαβατήριο, με ηλεκτρονικό μικροτσίπ, με γενεαλογικό ADBA (αυτό είναι το καλύτερο γενεαλογικό για πιτ μπουλ σε όλο τον κόσμο). Για να αγοράσετε ένα πιτ μπουλ με γενεαλογία ADBA, γράψτε μας και φροντίστε να μας πείτε εν συντομία για τον εαυτό σας και την εμπειρία σας με τα σκυλιά:
Email: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Στενοί συγγενείς των κουταβιών μας (παππούδες, θείοι, θείες κ.λπ.). Κοίτα πόσο καθαρόαιμα, μυώδη, τέλεια είναι τα πίτμπουλ. Το κουτάβι σας pit bull από το εκτροφείο Dognik Bulls θα γίνει το ίδιο.

Κουτάβια Pitbull με γενεαλογία ADBA. Κουτάβια Pitbull με αγορά γενεαλογίας ADBA